pati.kowalska1 18.05.09, 12:02 macie jakieś? u mnie: kawa, papierosy, magiel, dr House Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: uzależnienia 18.05.09, 12:06 kawa seks magiel csi wszelakie jak na rano kawy nie mam, to o 5.30 do sklepu gotowam lecieć Odpowiedz Link
bernimy Re: uzależnienia 18.05.09, 12:08 O Boże, jak można nie mieć KAWY?????????????????? Jak można dopuscić do tego aby nie mieć kawy w do mu??????????????????????????? Zapasów na kilka miesiecy???????????????? Ja nie mam żadnych uzależnień No dobra: kawa, magiel Odpowiedz Link
aniuta75 Re: uzależnienia 18.05.09, 12:06 Papierosy i seriale. No i net w sensie forumy gazeciane z Maglem na czele . Odpowiedz Link
joanna266 Re: uzależnienia 18.05.09, 12:10 nie mam żadnych uzaleznien.i bardzo dobrze mi z tym Odpowiedz Link
ajike Re: uzależnienia 18.05.09, 12:07 Dr House - rzucam wtedy wszystko Poranna kawa - jak nie wypiję dzień stracony Malowanie paznokci - chora jestem jak zrobię sobie choćby jednodniową przerwę i mam bez koloru Woda do picia - muszę ją choćby widzieć Odpowiedz Link
deela Re: uzależnienia 18.05.09, 12:07 - fajki (na razie nie pale ale wroce do palenia) reszta chyba juz nie Odpowiedz Link
deodyma Re: uzależnienia 18.05.09, 12:10 zdecydowania kawa. znow zaczynam wpadac w ten nalog a jakies 7 lat temu doszlo do tego, ze pilam po 6-7 kaw dziennie. Odpowiedz Link
ajike Re: uzależnienia 18.05.09, 12:12 Mam tak samo. Ostatnio w ubiegłym roku latem piłam ok 7 kaw dziennie. Teraz mi przeszło. Jestem jednak pewna że prędzej czy później znów mnie tak najdzie. Odpowiedz Link
teqilaa Re: uzależnienia 18.05.09, 12:14 faje - udało mi sie przejsc na tryb topwarzysko imprezowy, kiedyc ramka dziennie. kawa - bez niej nawet nie jestem w stanie kompa w pracy odpalić. alkohol - nie wyobrazam sobie zycia bez odrobiny nawet alkoholu. W swoim czasie i miejscu dobry alkohol jest miooooodzio. samochód - nie wyobrazam sobie życia bez auta, uwielbiam jedzic (jako kierowca oczywizda) i niezaleznośc jaka daja własne cztery kółka. rodzina i przyjaciele - bez nich nie funkcjonuje. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: uzależnienia 18.05.09, 12:35 z tańszych to firum z magielem na czele z droższych niestety sushi. I mimo, że małż mój dobre robi to i tak te knajpowe najbardziej mi smakuje... Odpowiedz Link
ceres9 Re: uzależnienia 18.05.09, 12:39 kawa ofkoz i gumy do zucia no i net a i chirurgia,bo mozna chyba nazwac uzaleznieniem fakt,ze moge na uczelni przebywac non stop...taa,chirurgia jest jak najbardziej uzalezniajaca. Odpowiedz Link
ceres9 Re: Ceres 18.05.09, 12:54 nie przesadzajmy,dupe jak szalupe mam,niestety ale pracuje nad tym. Odpowiedz Link
ololla Re: Ceres 18.05.09, 13:38 Po pierwsze: Aniuta ma rację co do Ceres Moje nałogi to: kawa fajki net prostownica do włosów Odpowiedz Link
jkk74 Re: uzależnienia 18.05.09, 12:42 słodycze i kurczaczki z KFC faceci i seks emagiel i emagielki ... potem długo nic a potem alkohol kawa z mlekiem czy raczej mleko z kawą Odpowiedz Link
maroco1977 Re: uzależnienia 18.05.09, 12:46 papierosy seks buty torebki ogolnie ubrania alkohol rok temu od czasu do czasu koks, teraz juz nie bo dziec jest i nie moge sobie odplynac ale zamienilam na trawke raz na miesiac i jest lajt Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: uzależnienia 18.05.09, 12:47 kawa, herbatniki maślane, drinczki necik Odpowiedz Link
alesio23 Re: uzależnienia 18.05.09, 22:09 kawa magiel pudel czyszczenie uszu tymi patycZkami Odpowiedz Link
sylki o w morde mam ich wiele 18.05.09, 22:12 alkohol - jestem zdecydowanie alokoholiczką internet - to jest już choroba zakupy, a w szczególności buty i od jakiegoś czasu bielizna. kawa - hmmm chyba jeszcze nie uzależnienie bo dzień bez niej przeżyje (chociaż nie powiem, że jest mi wtedy lekko) Odpowiedz Link
fiolka_o Re: uzależnienia 18.05.09, 22:22 -papierosy -kawa -pudel -magiel -Dr House - a przez ostatni czas uzalezniłam się od sagi wampirzej Stephanie Meyer- dawno mnie tak nie siekło Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: uzależnienia 18.05.09, 22:29 Wino - czerwone. Inne alkohole mnie nie ciagna. Odpowiedz Link
vredka Re: uzależnienia 18.05.09, 23:32 Kolejność przypadkowa, muszę to mieć i już: -kawa -papierosy -perfumy -gumy do żucia -piwo -magiel (jak do neta się dorwę to od razu włażę i o reszcie zapominam) -antyradio I zawsze muszę mieć ze sobą z 5 zapalniczek i 18 długopisów. Tylko nie wiem, czy to pod nałogi podchodzi Odpowiedz Link
anorektycznazdzira Re: uzależnienia 19.05.09, 07:57 herbata okresowo forum lub allegro SPORT (w róznych formach) Odpowiedz Link