slimakpokazrogi 09.06.09, 19:47 dziouchy podpowiedzcie szybko, co w tej wróżbie roczkowej się dzieciowi daje do wyboru...? i co które oznacza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliegianni Re: wróżba na roczek 09.06.09, 19:50 Ja dałam pieniążek- oznacza bogactwo krzyż- kariera zakonna książka- naukowiec długopis- zawody typu pisarz ale też księgowa kieliszek- wiadomo. Moja wzięła pieniążek a potem sięgnęła po krzyż- o losie-0 ale na szczęście się wycofała i capnęła książkę. Odpowiedz Link
kowalowa Re: wróżba na roczek 09.06.09, 20:00 ja jeszcze dawałam: kluczyki do samochodu łyżka kucharska pamiętam jak Grześ najpierw wyciągnąl łapiki po kieliszek, a potem po kluczyki do samochodu... na końcu zaciekawila go łyżka... i oby jednak kucharzem został... Odpowiedz Link
cosa_nostra_77 Re: wróżba na roczek 09.06.09, 20:08 pieniadz, rozaniec, obraczke, ksiazke, dlugopis Odpowiedz Link
jk3377 Re: wróżba na roczek 09.06.09, 20:47 u naszych kladlismy -ksiazke -rozaniec -banknot -kluczyki syn wybral ksiazke jako pierwsze,corka rozaniec hahah Odpowiedz Link
elske Re: wróżba na roczek 09.06.09, 21:48 Ja dorzucałam jeszcze centymetr krawiecki (moze dzieci w moje ślady pójdą ).I obydwoje najpierw centymetr,pózniej kieliszek. Mowią ze wszystkie krawcowe to pijaczki Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: wróżba na roczek 09.06.09, 21:53 moja sięgnęła najpierw po pieniądze, za drugim podejściem dołożyła kieliszek. Czyli wychodzi, że na alko nigdy jej nie zabraknie Odpowiedz Link