morepig 11.06.09, 23:47 znowu www.youtube.com/watch?v=2tl4wOfP6Jk;-P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morepig Re: w tv sobie byłam ;-P 11.06.09, 23:48 chcialam sondę dokleic ale mi nie wyszlo, pytanie mialo byc- czy morepig jest zajebisty i odpowiedzi "tak" "bardzo" i "oczywiscie" ;-D a tak wogole to piwa bym sie napila ale mi hoelra sklepy zamkli ;-D przez to fuckin korpuskristi ;-/ Odpowiedz Link
cosa_nostra_77 Re: w tv sobie byłam ;-P 11.06.09, 23:50 slawna jestes u mnie chusta i nosidlo odpada z powodow zdrowotnych Odpowiedz Link
wespuczi Re: w tv sobie byłam ;-P 11.06.09, 23:51 jeeeeeee jak mi sie teskni za czasami chustowymi super Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: w tv sobie byłam ;-P 11.06.09, 23:56 a ja się zastanawiam nad fenomenem chusty. Zawsze miałam problemy z kręgosłupem - niewielkie, ale jednak - a przez 9 miesięcy życia dziecka nie używałam w ogóle wózka - tylko chustowanie - i nic mnie nie bolało Odpowiedz Link
eva_mendez Re: w tv sobie byłam ;-P 11.06.09, 23:58 boshe te chusty są żałosne, w życiu bym do czegoś takiego dziecka nie włożyła. Skrępowane te dzieci, główki im lecą, powyginane na maksa. Jedno spało nawet ale w bardzo niewygodnej pozycji. Beznadzieja!!!! Odpowiedz Link
wilma1970 evo mendo 12.06.09, 00:02 Może lepiej przykryj chustą swojego dzidziusia z sygnaturki. Odpowiedz Link
eva_mendez stara Łilmo 12.06.09, 00:14 nie mogę, specjalnie dla Ciebie go zainstalowałam co by Ci dupę wypinał Odpowiedz Link
cosa_nostra_77 Re: stara Łilmo 12.06.09, 00:18 eva odbierz poczte, a co do chusty mi sie tez nie podoba, jakbym miala wybrac to wybralabym nosidlo Odpowiedz Link
morepig Re: stara Łilmo 12.06.09, 00:20 ja lubię mojego małża w nosidle www.morepig.pl a sama wole chuste i to mowie ja, maniaczka wózkowa przy 1 dziecku ;-D Odpowiedz Link
morepig Re: w tv sobie byłam ;-P 12.06.09, 00:02 > Jedno spało nawet ale w bardzo niewygodnej pozycji. Beznadzieja!!!! SPALO i W NIEWYGODNEJ pozycji sie wyklucza ;-D jak dzieciowi niewygodnie to nie spi tylko drze ryjka Odpowiedz Link
eva_mendez Re: w tv sobie byłam ;-P 12.06.09, 00:22 morepig napisała: > SPALO i W NIEWYGODNEJ pozycji sie wyklucza ;-D > > > jak dzieciowi niewygodnie to nie spi tylko drze ryjka Nie sądzę, to są raczej niewygodne pozycje tylko z braku laku nie dotarły do łożka Odpowiedz Link
eva_mendez Re: w tv sobie byłam ;-P 12.06.09, 00:23 a propos drugiego zdjęcia należałoby dodać "nie dotarły do łożka dwoma nogami" Odpowiedz Link
morepig Re: w tv sobie byłam ;-P 12.06.09, 00:30 he he he tez mam takie foty, ale chwilowo mi fotosik nie dizala a na zabie mi sie nei chce wieszac fotek. w chuscie dzieciowi jest mega wygodnie pomijam akcje takie jak tamta- gdzie lepetyna sie przekrzywila ;-D i dokladnie to i dzis kolezanka powiedziala- zobaczysz ze tego sie czepią ;-D prorok jaki czy co? ;-D Odpowiedz Link
eva_mendez Re: w tv sobie byłam ;-P 12.06.09, 01:02 słuchaj ja się nie czepiam. To gdzie ktoś swoje dzieci trzyma totalnie mi zwisa i powiewa. Może sobie nawet na kapeluszu posadzić. Wyraziłam swoją opinię i tyle, mam do tego prawo szczególnie tu na forum. A Ty zamieszczając jakikolwiek wątek chyba liczysz się z tym, że spotkasz się ze sprzeciwem i nie każdy będzie popierał Twoje zdanie i przytakiwał. Nic do Ciebie nie mam ale w żadną badziewną chustę bym dzieciaka nie włożyła. Natomiast są tu na emaglu stare stwory czytaj wilma1970, którzy nie szanują innych ludzi i ich wypowiedzi, sprzecznych z ich tokiem rozumowania i światopoglądem. Tacy ludzie są sfrustrowani emocjonalnie czytaj: nie doruchani i trzeba im współczuć. Co do Ciebie fajnie, ze tak sobie ćwiczysz ale ja bym się bała, że mi z tej śmiesznej chusty dzieciak wyleci lub się złamie podczas tych pląsów Odpowiedz Link
morepig Re: w tv sobie byłam ;-P 13.06.09, 20:26 eva_mendez napisała: > słuchaj ja się nie czepiam. To gdzie ktoś swoje dzieci trzyma totalnie mi zwisa > i powiewa. Może sobie nawet na kapeluszu posadzić. > Wyraziłam swoją opinię i tyle, mam do tego prawo szczególnie tu na forum. A Ty > zamieszczając jakikolwiek wątek chyba liczysz się z tym, że spotkasz się ze > sprzeciwem i nie każdy będzie popierał Twoje zdanie i przytakiwał. no ofkors ze siur ;-P > Nic do Ciebie nie mam ale w żadną badziewną chustę bym dzieciaka nie > włożyła. Natomiast są tu na emaglu stare stwory czytaj wilma1970 , którzy > nie szanują innych ludzi i ich wypowiedzi, sprzecznych z ich tokiem rozumowania > i światopoglądem. Tacy ludzie są sfrustrowani emocjonalnie czytaj: nie doruchan > i > i trzeba im współczuć. he he nie przyuwazylam jej ;D > Co do Ciebie fajnie, ze tak sobie ćwiczysz ale ja bym się bała, że mi z tej > śmiesznej chusty dzieciak wyleci lub się złamie podczas tych pląsów ja tez sie kiedys balam, przy starszaku to nawet bardzo i doopa nie chusta mi wyszla. ale chusta to jak swiatopoglad hehe cos co masz ochote ludziom dalej przekazac. plus kazdy zawsze broni siebie, nie? > Odpowiedz Link
gacusia1 Re: w tv sobie byłam ;-P 12.06.09, 02:04 Wiecie,do mnie tez chusty nie przemawiaja. Przeraza mnie nadmiar materialu i ogromna trudnosc z wiazaniem gdy w poblizu brak KOGOS do pomocy. Mam dwoje "dzieciow",oboje nosilam w nosidelkach i bardzo sobie chwale,glowki usztywnione,dzieci przytulone...po diabla motac sie w ten kokon pol dnia? Odpowiedz Link
cudko1 Re: w tv sobie byłam ;-P 12.06.09, 08:28 ja bardzo żałuje że na takie husty nie wpadłam wczesniej, jakoś dziecka do tego nosidełka nie dałam rady wkładac - cgyba jej nie wygodnie było, no a teraz to dzieć już "duży jest w sensier za duży na huste ofkors Odpowiedz Link
morepig Re: w tv sobie byłam ;-P 13.06.09, 20:24 > sobie chwale,glowki usztywnione,dzieci przytulone...po diabla motac > sie w ten kokon pol dnia? łeee chwile to to zajmuje ;-P Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: w tv sobie byłam ;-P 12.06.09, 09:09 Ja się zapalałam na chustowanie, ale nie wyszło. Przymierzyłam dziecia w kilka rodzajów i nie wyszło. Jako,że dziecko mam diabła wcielonego, który w bezruchu nie usiedzi zbyt długo przytwierdzony do mnie -darł się okrutnie. A potem zrobiło sie ciepło, gorąco, upalnie i chusta tez by sie nie sprawdziła. NIe wyobrażam sobie siebie w 40 st upale z dzieckiem przywiązanym do siebie kilometrami tkaniny. Może przy następym ( jak bedzie) zaprę się bardziej na chusty, bo idea mi się bardzo podoba Odpowiedz Link
kichigai_ushi Re: w tv sobie byłam ;-P 12.06.09, 09:12 ech... chusty, meitaie... miazga. moze jak bedzie nastepny. kiedys tam... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: w tv sobie byłam ;-P 12.06.09, 09:59 O nawet wrześniówka jedna czy dwie mi tam mignęła . Odpowiedz Link