karolciaa23 16.06.09, 17:28 ja nie pracuje, bo mi się nie opłaca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyzunia2007 Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 17:29 Ja puki co tez nie,ale od wrzesnia musze szukac jakiejś roboty buuuu Odpowiedz Link
deodyma Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 17:30 ja na razie tez nie pracuje, ale jeszcze rok, gora dwa i dziecko do przedszkola a ja, do rooty. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 17:30 Ja pracuję 24/h opiekując się dwójką łobuziaków . Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 17:31 ja od 1 czerwca i liczę że szybko znajdę Odpowiedz Link
aintha Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 17:34 Ja jeszcze co najmniej 3 lata ;] Aż młodsza pójdzie do przedszkola, no chyba, że życie mnie wcześniej zmusi :] --------------------------- | Dzieciaczkowo|Filmowo|Piosenki i wierszyki dlaDziecióf Odpowiedz Link
kama_msz migotka;P 16.06.09, 17:37 przeczytałam "ja od czerwca ale mam nadzieję, że szybko ZAJDĘ" hahaha btw ja też mam etat przy dwójce Odpowiedz Link
panna.migotka777 kama 16.06.09, 17:45 nie zajdę szybko (mam nadzieję), jeszcze jakieś 2 latka chciałabym poczekać Odpowiedz Link
deela Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 17:37 jesli nie dostane zlobka i przedszkola to tez nie bedzie mi sie oplacalo pracowac ale jako ze moje zycie nie znosi takiej prozni to zapewne bede sie zajmowala byznesami z mezem Odpowiedz Link
elske Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 17:39 Zawodowo od 4 lat nie pracuje.Moze od wrzesnia zaczne. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 17:42 ja mam pół etatu bo jedno dziecko tylko. chcę posiedzieć jeszcze rok może półtora w domu. Dłużej chyba nie wytrzymam.... Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 17:55 Pracuję, ale ja mam juz stare dziecko, więc z opieka nad nim problemu nie ma. Odpowiedz Link
hellious Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 17:55 Ja narazie nie pracuje zarobkowo, i jeszcze pewno z rok nie bede, choc bym chciala... Ale nadzieje na ruszenie do przodu daje mi zblizajacy sie wrzesien, na ktory czekam od listopada Odpowiedz Link
cosa_nostra_77 Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 21:03 a mi pisalas, ze mi wspolczujesz siedzenia w domu, a ty co innego robisz...smiech na sali Odpowiedz Link
mama_cyryla Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 18:00 od września 2008 nie pracuję. i zamierzam jeszcze posiedzieć, chociaż czasem nuuuudy. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 18:32 ja też nie, czekam aż mała pójdzie do przedszkola Odpowiedz Link
pola.cocci Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 18:41 mi w zasadzie tez sie nie bardzo oplaca, ale nadazyla sie okazja i nie moglam nie przyjac, zaczynam od jutra! (chociaz myslalam, ze poczekam do wrzesnia, jak maly podzie do przedszkola) mam nadzieje, ze pojdzie po mojej mysli i przedluza mi umowe od wrzesnia za godziwe pieniadze (wtedy zacznie sie oplacac) Odpowiedz Link
ceres9 Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 18:43 obecnie siedze w kieszeni przyszlego i rodzicow. ale jak tylko dostane papierek skonczenia tych #($*(&%(*#$ studiow mam zamiar zaraz podjac robote jakas mam nadzieje ze problemu z tym nie bedzie Odpowiedz Link
wilma1970 Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 18:48 Nigdy nie pracowałam. A i teraz tylko sobie układam kwiaty w wazonach i mam skaranie boskie ze służbą. () Odpowiedz Link
zefirekk Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 19:12 ja nie pracuję. Właśnie oddałam magisterkę i niedługo obrona. A od września etacik. Odpowiedz Link
setia Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 19:56 ja jeszcze 2 m-ce na wychowawczym. chyba będę tęsknic za tym czasem spędzonym w domu, dobrze mi tu... Odpowiedz Link
bellatrix.lestrange Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 21:09 ja tez nie,jeszcze rok,wykopie mloda do przedszkola i wroce do pracy (przynajmniej taka mam nadzieje) Odpowiedz Link
karra-mia Re: ile z nas nie pracuje? 16.06.09, 22:34 ja nie pracuję zawodowo liczyłam, ze w tym roku już na bank znajdę coś, ale niestety junior się nie dostał do pzredszkola i dupa blada, skazana na dom Odpowiedz Link
cudko1 Re: ile z nas nie pracuje? 17.06.09, 08:56 ja pracuję, do pracy wróciłam od razu po macieżyńskim i taka jestem rozdarta, z jednej strony tęsknie za młodą, żałuje że nie spędzam z nią więcej czasu a z drugiej? no cóź wypaść z obiegu na 3 lata, no i nie dąło rady no i lubię pracowac, kaska kaska potrzebna - sama sobie ze wsyztskim radzę sama młodą utrzymuje więc zwyczajnie na niepracowanie sobie pozowloc nie mogę. Ach każdy medla ma dwie strony i tyle. Dobrze że mam ogromne wsparcie w rodxzicach a zwłaszcza w taice, który opiekuje się wnuczką Odpowiedz Link