bsl 17.06.09, 17:45 słucham i wymiękam , własnie leci Franek Kimono aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamoniowa_jestem Re: RMF PRL 17.06.09, 18:31 a gdzie tego mozna sluchac? to na zwyklym eremefie?jakas ramowke wymyslili nowa? nie slucham generalnie, ale wiem ze tam szit zazwyczaj Odpowiedz Link
bsl Re: RMF PRL 17.06.09, 18:34 ja sobie słucham z tego radia : www.apple.com/pl/itunes/download/ a RMF PRL jest w kategorii Inernational Odpowiedz Link
mamoniowa_jestem Re: RMF PRL 17.06.09, 18:42 eee..to trza sciagac jakes programy,a mnie sie nie chce juz zanieczyszczac koputera..jakos przzyje moze...poslucham se yutuba.:] Odpowiedz Link
bsl Re: RMF PRL 17.06.09, 18:44 dla mnei bardzo wygodny prosty program bo nie odbieram na obczyxnie polskiego radia a tak mam okazje Odpowiedz Link
mamoniowa_jestem Re: RMF PRL 17.06.09, 18:53 a no to inna sprawa, jak na obczyznie... jak chcesz sie dowiedziec co i jak w Polszy slychac to polecam jecze www.tok.fm . a dzisiaj o 22 jest program : kochaj sie dlugo i zdrowo z dr andrzejem depko...tym bardziej polecam... Odpowiedz Link
bsl Re: RMF PRL 17.06.09, 18:54 ale ja wolę z chłopem własnym fakt ze dzisiaj akurat wyjechał Odpowiedz Link
mamoniowa_jestem Re: RMF PRL 17.06.09, 19:06 sie znaczy sie audycja prowadzona przez dr andrzeja depko, mozna zadzwonic, zasiegnac wiedzy od wykwalifikowanego czlowieka. No i najlepsze sa te pytania telefoniczne typu: mam 85 lat i chcialbym zaspokoic moja partnerke, biore penigre...blablabla...jajca... Odpowiedz Link
zuzanka79 RMF PRL- link do radia tutaj 17.06.09, 20:47 Słuchm sobie tego namiętnie - www.miastomuzyki.pl/ PLR jest pod P. Nie trzeba mieć żadnych specjalnych programów. Odpowiedz Link
alleo1 Re: RMF PRL- link do radia tutaj 17.06.09, 21:18 Fajne, fajne! Dzięki za linkę! Odpowiedz Link