deprim6 27.06.09, 13:45 a może z czasem zrobie a wpisze się ktoś??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: wizytówka full 27.06.09, 13:49 Jak wyślesz zaproszenia, to pewnie że tak P.S. skromna ta wizytówka Odpowiedz Link
deprim6 Re: wizytówka full 27.06.09, 13:55 aaa to zaproszenie trezba spoko, a co do wizytówki to zaraz pomysle bo garczek z wodą zagotowany dzieć na balkonie kwiaty rozprół brak weny, ale zrobie.Ale potrzebuje zeby mnie ktoś lubiłłłłłłłłłłłłłłłłł Odpowiedz Link
bernimy Re: wizytówka full 27.06.09, 13:56 No dobra, wysilę się i będę Ci lubiła Niech mnie to kosztuje Odpowiedz Link
deprim6 Re: wizytówka full 27.06.09, 14:01 och świetnie i juz pomału dochodze do siebie dobrze was mieć Odpowiedz Link
deprim6 Re: wizytówka full 27.06.09, 14:08 odpowiedziałam??? bo nie wiem a jak się wysyła zaproszenie?????nie potrafie Odpowiedz Link
bernimy Re: wizytówka full 27.06.09, 14:12 No teraz tak, ale myślałam, że to Ty się wysilisz i wyślesz, bo widzisz, jest ryzyka, że nie przyjmiesz i co wtedy?! Załamanie nerwowe murowane Odpowiedz Link
deprim6 Re: wizytówka full 27.06.09, 14:13 no to miałabys pewne bo wysłać ni dydu nie potrafie, a już dostałam i bardzo bardzo dziękuje.A jak się wysyła zaproszenie??? Odpowiedz Link
bernimy Re: wizytówka full 27.06.09, 14:17 W wizytówce, w przyjaciele jet "dodaj do przyjaciół" i wpisujesz nicki, które wielbisz (np. bernimy ) P.S. Ładne imię, w rodzinie mam dziewczynkę o tym imieniu! Odpowiedz Link
deprim6 Re: wizytówka full 27.06.09, 14:25 bernimy napisała: > W wizytówce, w przyjaciele jet "dodaj do przyjaciół" i wpisujesz > nicki, które wielbisz (np. bernimy ) > P.S. Ładne imię, w rodzinie mam dziewczynkę o tym imieniu! ooo juz potrafię uuuuu nawet proste. Co do imienia mnie też się podoba Odpowiedz Link
bswm Re: wizytówka full 27.06.09, 14:16 deprim6 napisała: > Ale potrzebuje zeby mnie ktoś lubiłłłłłłłłłłłłłłłłł Dobra, niech stracę Odpowiedz Link
bernimy bswm 27.06.09, 14:19 Co straszysz, że stracisz?!? Ty nic nie stracisz, bo sama nie dorobiłaś się wizytówki Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: wizytówka full 27.06.09, 15:25 Cytat.Ale > potrzebuje zeby mnie ktoś lubiłłłłłłłłłłłłłłłłł założ kolejny wątek pt. "czy ktos mnie lubi" i kolejny wątek "dlaczego ktos lubi/nie lubi" i kolejny watek" odpowiedź uzasadnij w trzech zdaniach" deprim produkujesz więcej wątków niz Tabaka Odpowiedz Link
deprim6 Re: wizytówka full 27.06.09, 15:27 a wiesz czemu??? bo mam temat teściowej na tapecie (a to poamat rzeka) juz tydzień go z małżem wałkuje , dam innym fory do postów jak mi z wątroby zejdzie owa pani , a co Ty mnie nie lubisz????? dawaj mi się tu. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: wizytówka full 27.06.09, 15:30 deprim nie znam cie jeszcze na tyle, żeby określić czy lubię czy nie...no ale nie ma na maglu chyba ani jednej osoby ktorej bym nie lubiła, więc Ciebie pewie tez lubie, tylko o tym nie wiem jeszcze Odpowiedz Link