lidia341 29.06.09, 20:33 A fuj mogła przynajmniej mogła sie inaczej ubrać. Chyba jej trudno zmienić styl ubierania.....: www.plotek.pl/plotek/51,78649,6768483.html?i=1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: Natasza Urbańska..... 29.06.09, 20:37 idz na pudla tam jest wyjasnienie. to bylo specjalnie, miala kombizezon pogrubiajacy. tak czy siak debilko-idiotka z niej Odpowiedz Link
sylki Re: Natasza Urbańska..... 29.06.09, 20:38 Proszę cię, przecież ona celowo to zrobiła, biby po to by laski, które mają problem z wagą nabrały dystansu do siebie. Nie wiem tylko jak można nabrać dystansu, gdy ogląda się Urbańską przebraną za klauna... Odpowiedz Link
karra-mia Re: Natasza Urbańska..... 29.06.09, 21:01 lidia plotek nie dla ciebie, skoro wszystko, co tam zobaczysz, przeczytasz bierzesz tak serio do siebie i wierzysz w to ślepo a poza tym nie zauwazyłaś, że to nienaturalne??? Odpowiedz Link
gacusia1 A co jej sie stalo? 30.06.09, 01:02 Ze tak przytyla? Nie znam jej ale wrzucilam w goiogle i pokazalo mi niesamowita laske,sexy,szczupla,zgrabna a tu taki paszkwil!!! Odpowiedz Link
jk3377 z daleka widac ze specjlanie wypchana heheh....... 30.06.09, 07:54 poza tym nie smiala by sie tak i nie pozowala... ludzie-jak mozna tego nie widziec i we wszystko tak wierzyc <szok> Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: Natasza Urbańska..... 30.06.09, 09:17 Ona miała specjalny kostium pogrubiający. Jestem fanką Urbanskiej odkąd widziałam ją w wieczorze latynoamerykańskim w Buffo, przepiękna kobieta, zgrabna, wysportowana i z ładnym głosem. Odpowiedz Link
alinawk Re: Natasza Urbańska..... 30.06.09, 09:44 No, trzeba przyznać Józefowiczowi, że ma dobry gust Natasza ma moim zdaniem nieprzeciętną i oryginalną urodę, zawsze mi się podobało takie połączenie: czarne włosy i mocno błękitne oczy. Co do głosu to ja tam się nie znam, ale Józefowicz by pewnie beztalencia nie promował, boby ludzie z branży go wyśmiali. Odpowiedz Link
clas_sic Re: Natasza Urbańska..... 30.06.09, 11:10 IMO po tym występie (a stamtąd są zdjęcia w różowym dresie) na top trendach o Urbańskiej nic dobrego powiedzieć nie można: www.youtube.com/watch?v=GIl009vgwNI ani to było ładne, ani śmieszne. Co więcej, w Opolu wyrzucili ją z tą piosenką, bo plagiat. Odpowiedz Link