magiczna_marta 02.07.09, 21:47 Ludzie odpowiadaja na gluie pytania na temat swojego zycia, mam wrazenie ze dzis na koniec anienka powie mezowi ze od niego odchodzi- to by byly jaja! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semida Re: Program na Polsacie 02.07.09, 22:19 Fajne bylo,jeszcze tego odcinka nie widzialam Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Program na Polsacie 03.07.09, 05:33 Lo jezu, powtorka, nie powtorka, zrobila buraka ze swojeo meza i z siebie z reszta tez, bo jak taka z nim nieszczesliwa to po chuja sie meczy, myslalam chociaz ze na koniec mu powie ze go zostawia a tu klops. Odpowiedz Link
jk3377 hhahah 03.07.09, 07:33 ja o tym programie 'moment prawdy' bo o to chodzi tak...? słyszalam o nim od roku jak mi w pracy opowiadali co sie tam dzieje i w ogole...jakos w ciagu roku nie mialam czasu na niego zerknac bo zawsze bylo cos ciekawszego...teraz w wakacje wreszcie obejrzalam,na razie 2 odc. i wiecie co? usmiac sie mozna ze hejjjj...pytania faktycznie az niemozliwe ze padaja w tv o takiej porze...ale wczoraj to moj M az omalo nie padl ze smiechu gdy obserwowal zachowania meza tej uczestniczki...przejal sie... ale musze powieziec,ze przez ten pr sami z M pogadalismy troche na podobne tematy hahahaha u nas nie wyszlo najgorzej Odpowiedz Link