Dodaj do ulubionych

Kto jest uprawniony do usuwania wątków?

03.07.09, 12:00
Zapewnie niektóre z Was pamiętają moją aferę sprzed ponad dwóch lat(teść i teściowa)
Prosiłam wtedy wszystkie moderatorki z ematki o usunięcie moich wątków i postów.Moderatorki stwierdziły że nie mogą i muszę pisać do Agory.Napisałam tam i pół nocy siedziałąm z jakimś gościem i usuwaliśmy moje wątki(ja podawałam mu linki a on je kasował)
I teraz się zastanawiam...tytaj modelatorki mogą usuwać wątki a tam nie mogły?
Obserwuj wątek
    • slimakpokazrogi Re: Kto jest uprawniony do usuwania wątków? 03.07.09, 12:04
      a ja nie znam afery. a co wyśledzili Cię?
      • semida slimak 03.07.09, 12:13
        No niestetyuncertain
    • aurinko Re: Kto jest uprawniony do usuwania wątków? 03.07.09, 12:05
      Na forum publicznym nie usuwa się wątków na życzenie, decyzję taką może podjąć administrator (pracownik a nie społeczny moderator) i dotyczy to wyjątkowych sytuacji, natomiast na prywatnym forum może usuwać założyciel i osoby, którym założyciel forum nadał prawa moderatora - tu nie obowiązuje zasada nie kasowania na życzenie.
      • semida Re: Kto jest uprawniony do usuwania wątków? 03.07.09, 12:48
        Ale emagiel to tez forum publiczne?Czy nie?
        • asiaiwona_1 Re: Kto jest uprawniony do usuwania wątków? 03.07.09, 13:00
          magiel to forum prywatne (pewnie ci się z zamkniętym pokićkało smile)

Tutaj usuwać może doral, dlania, mathiola no i ja
          • tomelanka Re: Kto jest uprawniony do usuwania wątków? 03.07.09, 19:58
            ale o co cho?
            na slubie i weselu jakos mozemy z galapagosem watki usuwac, a to nie jest forum
            prywatne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka