asiaiwona_1 Re: Pieluchy :D:D:D 06.07.09, 16:27 ib_k napisała: > naprawdę WAS to bawi?? Powiedziała co wiedziała i się naprzypierdalała. Odpowiedz Link
ib_k Re: Pieluchy :D:D:D 06.07.09, 16:34 asiaiwona_1 napisała: > Powiedziała co wiedziała i się naprzypierdalała. w związku z całokształtem odpowiem ci po twojemu, rozumiem że mąż brzydzi się cię dotknąć bo jesteś grubą krową w ciąży i dlatego się do mnie przypierdalasz? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Pieluchy :D:D:D 06.07.09, 16:39 ibk ale o co się tobie teraz rozchodzi hmmm? Musisz byc naprawdę smutna osobą... Odpowiedz Link
ib_k aniuta75 napisała: 06.07.09, 16:41 widzisz, to zdjęcie tzn sytuacja na nim pokazana, jest dla mnie po prostu męczeniem dziecka, coś w stylu tych pielęgniarek które wkładały wcześniaki do kieszeni fartuchów bo tak zabawnie wyglądały smutna nie jestem, jedynie iwona mnie zirytowała odrobinkę Odpowiedz Link
aniuta75 Re: aniuta75 napisała: 06.07.09, 16:49 Hmmm ja widzę różnicę między wcześniakami i narażaniem ich życia a tym co dzieje się na zdjęciu . Odpowiedz Link
ib_k Re: aniuta75 napisała: 06.07.09, 16:51 a ja nie widzę uważam że tego typu zabawy, czyli robienie klauna z osoby która nie może zaprotestować (dziecko, starzec, niepełnosprawny) są naganne śmiałabym się gdyby to tatuś założył sobie tego arbuza Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Pieluchy :D:D:D 06.07.09, 16:45 ib_k napisała: > > rozumiem że mąż brzydzi się cię dotknąć bo jesteś grubą krową w ciąży i dlateg > o się do mnie przypierdalasz? A tu się akurat mylisz. Mimo końcówki ciąży prowadzimy bardzo intensywne i udane życie seksualne, więc próba "dokopania" mi nie powiodła się. Odpowiedz Link
ib_k Re: Pieluchy :D:D:D 06.07.09, 16:46 Mimo końcówki ciąży prowadzimy bardzo > intensywne i udane życie seksualne, cieszę się twoim szczęściem, i tym bardziej nie rozumiem dlaczego używasz w stosunku do mnie słowa wulgarne? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Pieluchy :D:D:D 06.07.09, 16:50 ib_k napisała: > cieszę się twoim szczęściem, i tym bardziej nie rozumiem dlaczego używasz w sto > sunku do mnie słowa wulgarne? > A nie musisz się cieszyć, bo mnie to nie interesuje czy ktoś się cieszy moim udanym pożyciem. Co do wulgaryzmów to zawsze możesz napisać do moderatorek, że ten post cię obraża i prosisz o usunięcie Odpowiedz Link
bernimy ib_k 06.07.09, 22:21 "w związku z całokształtem odpowiem ci po twojemu, rozumiem że mąż brzydzi się cię dotknąć bo jesteś grubą krową w ciąży i dlatego się do mnie przypierdalasz?" No tym to mnie załamałaś! Przy wymianie zdań na temat usuwania czy nie wątków myślałam, że pewne sprawy mozna sobie wyjaśnić. Ale po czymś takim dzięki za dyskusje. Poziom dzwońca. Odpowiedz Link
ib_k bernimy napisała: 06.07.09, 22:29 > No tym to mnie załamałaś! masz prawo do swojej oceny, szkoda tylko że nie zacytowałaś tekstów iwony na które odpowiedziałam Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Pieluchy :D:D:D 07.07.09, 11:13 A ja myślę , że młodemu się ta zabawa podoba , i jaki ma zdrowy gryzak , ząbkowanie mu nie straszne Odpowiedz Link