semida 06.07.09, 19:31 Czy już muszę sobie kupić? Tak mnie wciągnęło że masakra.Dziś skończyłam czytać Zmierzch i zamiast się uczyc na egz chcę zacząć juz czytac drugą część... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bswm Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 06.07.09, 19:32 Ja mam wszystkie 4, wysłać Ci na gazetowego? Też pochłonęłam pierwszą część, potem obejrzałam film, a teraz czytam drugą Odpowiedz Link
semida Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 06.07.09, 19:36 Z nieba mi spadlas...Pewnie że wysłać! Już znalazłam księgarnię gdzie w 24h wysyłają,ale jak jest szybsza możliwość to baaaaaardzo proszę P.S.Film boję się obejrzeć-boję się że moje wyobrażenia o postaciach i zdarzeniach legną w gruzach,jak było w przypadku Harrego Pottera Odpowiedz Link
bswm Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 06.07.09, 19:37 semida napisała: > P.S.Film boję się obejrzeć-boję się że moje wyobrażenia o postaciach i zdarzeni > ach legną w gruzach,jak było w przypadku Harrego Pottera To faktycznie lepiej nie oglądaj Wysyłam Odpowiedz Link
semida Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 06.07.09, 19:46 Kurczę,dlaczego nie mogę otworzyc?Jakim programem otwieralas? Odpowiedz Link
bswm Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 06.07.09, 19:50 semida napisała: > Kurczę,dlaczego nie mogę otworzyc?Jakim programem otwieralas? Ja klikałam tylko i się samo rozzipowało i otworzyło jako plik w wordzie, czekaj postaram Ci się podesłać samą drugą część już w docu. Odpowiedz Link
bb997 Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 07.07.09, 15:35 Błgam tez dla mnie!!!! Ja widzialam film, fenomenalny Tak świetnie pokazanej miłosci juz dawno nie widzialam Jestemstara 32 lata a podniecalam sie tym filmem jak nastolatka. Oczywiscie maż zaczał, bo tak zachwalałam ale ,,beznadzieja''dla niego Bosze!!!!!! Faceci to nic nie pojmuja Błagam o dalsze losy!!! Ja nie miałam pojecia że jest cos takiego!!! Odpowiedz Link
semida Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 06.07.09, 19:59 Jest,jest,jest!Dziękuję dobra kobieto Odpowiedz Link
bswm Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 06.07.09, 20:02 semida napisała: > Jest,jest,jest!Dziękuję dobra kobieto Miłego czytania, ja też się idę zatopić w lekturze Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 06.07.09, 21:23 o widzisz ja mam na ten przykład... ale na papierze. nie umiem książek na komputerze czytać.... I 3 dyszki paaaszłyyy! Odpowiedz Link
pyzunia2007 bswm 06.07.09, 22:11 a czy ja też mogła bym prosić 2 częśc zmierzchu na gazetowego? Odpowiedz Link
bswm Re: bswm 07.07.09, 07:11 pyzunia2007 napisała: > a czy ja też mogła bym prosić 2 częśc zmierzchu na gazetowego? Poszło Odpowiedz Link
semida Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 06.07.09, 22:11 Ja tez nie umiem na kompie.Zmierzch M mi wydrukował,księżyc też mi jutro wydrukuje Odpowiedz Link
esofik Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 06.07.09, 22:04 też mnie wciagnęło. czytam czwartą część, na film zerknęłam tylko na chwilę aby zobaczyć aktorów Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 06.07.09, 23:05 A CZY jest któraś na tym forum co nie czytała "Zmierzchu"?????? ja czytałam Odpowiedz Link
tabakierka2 czy ja też mogę prosić? 07.07.09, 07:20 ale w wordzie? bo mi się nie rozzipowuje 2 część Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: czy ja też mogę prosić? 07.07.09, 10:46 super!!! dzięki inca, dobra kobieto! Odpowiedz Link
in-ca Re: czy ja też mogę prosić? 07.07.09, 13:36 Nie ma za co, jak ktoś jeszcze chce w wordzie, to służę Następne części mam w pdf'ie Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 07.07.09, 21:48 he he. nawet jak jest to jeszcze po paru takich wątkach nie będzie Odpowiedz Link
mathiola ja nie czytałam. Jeszcze 07.07.09, 21:52 Bo takie rozreklamowane bóstwa to mnie zawsze rozczarowują. Więc czekam i się zbieram Na razie kończę swojego Władcę-Po-Raz-Setny i w międzyczasie dwie książeczki do recenzji. Odpowiedz Link
pati986 Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 07.07.09, 18:15 Ja też, BŁAGAM!!! Od dwóch miesięy koleżanka mówi, że pożyczy i coś nie może. Jak kto da radę mi wysłać, to ozłocę i od Aniołów wyzwę Odpowiedz Link
doral2 Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 07.07.09, 18:23 ja prosiłam o przesłanie w watku maryśki, ale się nie doczekałam od nikogo...świnie wstrętne Odpowiedz Link
semida Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 07.07.09, 18:26 Podajcie maile.Mogę wysłać wszystkie części,bo M mi to rozpracował. Odpowiedz Link
schiraz Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 07.07.09, 19:05 Dajcie kochane dalsze części po pierwszej mi na adres gazetowy, proooszę... może być zip-em, rar-em, pdf, jak wam pasuje, będę wdzięczna, mam tylko pierwszą część. Odpowiedz Link
doral2 Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 07.07.09, 19:20 semida napisała: > doral,wysłąne.." semida, oby twój słoń kąpał się w mleku Odpowiedz Link
pati986 Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 07.07.09, 21:38 In-cuś, Aniele Złoty, dziękuję. A czy mogłabym prosić o pozostałe części? Bo zapomniałam dopisać, że koleżanka miała mi pożyczyć część pierwszą Odpowiedz Link
bswm Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 07.07.09, 21:42 pati986 napisała: > A czy mogłabym prosić o pozostałe części? > Bo zapomniałam dopisać, że koleżanka miała mi pożyczyć część > pierwszą Pati, wysłałam Ci wszystkie 4 Odpowiedz Link
pati986 Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 07.07.09, 21:53 O Boski, Ozłocony, Jaśniejącą Poświatą Świecący Aniele-dzięki bswm napisała: > > Pati, wysłałam Ci wszystkie 4 Odpowiedz Link
in-ca Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 08.07.09, 10:50 bswm dzięki, że mnie wyręczyłaś, nie było mnie już wczoraj na forum, pati miłego czytania Odpowiedz Link
semida Re: Ma ktoś drugą część "Zmierzchu"? 08.07.09, 12:04 Kurczę,zaczęłam wczoraj drugą część a dziś już niemal ją kończę(zostało mi 40 stron).Już mnie łeb boli od czytania ale nie dam się Odpowiedz Link