bei 20.07.09, 16:38 dodajcie proszę do znajomych czerwoną maszynę (fikcyjne- to sklep internetowy i to taki, gdzie dobrze traktuja KLIENTÓW) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 16:39 ale że o co chodzi. Czyj to sklep i skąd wiesz że tak dobrze traktują klientów. Co sprzedają? Odpowiedz Link
bei Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 16:50 sklep super- robię zakupy od 5 lat- co sprzedają- takie wnętrzarski asortyment- prawei zawsze maja taniej niz inni, rabaty do 10 procent... po co dodac- by mieli reklamę- naprawdę sa warci by im odrobinę pomagac! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 16:51 ale jak my możemy reklamować coś co znamy tylko z twojego opisu? I jaką mamy pewność, że skoro ty jesteś zadowolona to i my byśmy były... Odpowiedz Link
bei Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 17:00 Nic na siłę- mam nadzieję, ze może kiedys skusisz sie na zakupy tam i podzielisz moje zdanie Przez 6 lat mojego forumowania nikt mi nie zarzucił, ze rozczarował się ... Odpowiedz Link
gorgolka Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 17:36 bei a daj linka do tego sklepu jak możesz jestem zainteresowana takim asortymentem Odpowiedz Link
grave_digger Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 17:40 to chyba oni nasza-klasa.pl/profile/27046365 Odpowiedz Link
bei link do sklepu 20.07.09, 18:09 czerwonamaszyna.pl/ i jak zagadasz, ze z polecenia ode mnie- to rabacik dostaniesz Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 18:32 dżizas, toż to sklep dla krezusów.... ja akurat konta na NK nie mam, ale i tak ten sklep jest za bardzo lansiarski jak dla mnie.... Odpowiedz Link
bei Slimaczku- przeciez 20.07.09, 18:41 sa tam upominki i po nascie pln tylko (seria Philippi np) Często tam kupuje własnie drobiazgi- bo ladne i dobrej jakości. Odpowiedz Link
zoja.pl Re: Slimaczku- przeciez 20.07.09, 19:38 To pokaż te drobiazgki po naście zł. Bo dla mnie takim drobiazgiem/dodatkiem jest np koszyk na pieczywo, a chyba bym musiała upaść na głowe żeby zapłacić za niego 181 zł czerwonamaszyna.pl/koszyk-na-pieczywo-zack-pane,196,p.html Koszyk, to pierwszy lepszy przykład z tej drożyzny On chyba ze złota jest! Odpowiedz Link
aga9001 Bei 20.07.09, 19:55 To co robisz, to marketing wirusowy jest albo inna odmiana szeptany. A co z tego masz?? Bo nikt nie robi takich rzeczy za darmo. A jeśli robisz reklamę im za free to nie bądz naiwna. Odpowiedz Link
morepig Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 19:58 fajny sklep, jakby kto sie do mnie wybieral to poprosze: czerwonamaszyna.pl/misa-z-lyzkami-do-salaty-joseph-joseph-zielona,8694,p.html a sklepu ni zaprosze bo nei znam, jak poznam to moga mnei zaprosic. BTW mam Cie w KMW'kowych kontaktach na NK? bo juz po tylu latach sie gubie kto jest kto ;-D Odpowiedz Link
marysienka44 Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 20:32 troszkę chyba drogo, ja kupiłam to za 99zł (bez promocji) w Media czerwonamaszyna.pl/opiekacz-i-gofrownica-w-jednym-ariete-disney,2815,p.html hmmm Odpowiedz Link
mariolka55 dobre :) co z tego masz? 20.07.09, 20:36 i dlaczego twierdzisz że taniej niż gdzie indziej? Odpowiedz Link
marysienka44 Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 20:37 więc ja powiem tak, ceny są zróżnicowane. Nie które, takie wręcz dla "snobów" (dozownik do mydła 229zł ! 8o ) ale są też artykuły w cenach takich normalniejszych, takie w miarę. Ale wiecie co, dziewczyna chciała nam tu podrzucić fajną stronę, pomóc sklepowi, a nóż ktoś skorzysta. I nawet gdyby coś z tego miała, to co? Żal Wam dupsko ściska że Wy nie macie? Chociaż ja w to nie wierzę. Sądzę że normalna reklama niczym poczta pantoflowa Odpowiedz Link
bei po nascie pln 20.07.09, 21:23 choćby breloczki po 13, 18 pln czerwonamaszyna.pl/philippi-breloczki,1567,cat.html Co z tego mam?- PRZYJEMNOŚĆ, ze pomagam innym. Jestem po prostu głupia- piekę ciasta nieznajomym z forum za free, maluję obrazki, dziergam sweterki- tylko dlatego, ze ktoras poprosi pilnuję w wakację obcych dzieci- dlaczego???- BO LUBIE POMAGAĆ Mierzi mnie pytanie "co z tego masz"- no kurcze, jak tak mozna?? to już zadna nic nie zrobi BEZINTERESOWNIE????? Odpowiedz Link
bei Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 21:28 ceny są zależne od cen nabycia- czy od producenta czy dystrybutora, a ci sprzedają wg zalezności masy towaru -tej ilosciowej...np duka z sagaformu kupuje najtaniej- dlatego najczęściej w Duce są wielkie okazje. Sama mam sklep netowy, to wiem, jak ciężko utrzymac najniższe ceny. Odpowiedz Link
bei Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 21:29 marysienka44 napisała: > troszkę chyba drogo, ja kupiłam to za 99zł (bez promocji) w Media > czerwonamaszyna.pl/opiekacz-i-gofrownica-w-jednym-ariete-disney,2815,p.html > hmmm masz rację, Makro sprzedawało tez po 99-dlaczego- to już pisałam w innym wątku Odpowiedz Link
mariolka55 Re: wielka prośba!-NK 20.07.09, 21:39 robie,owszem staram się pomagać potrzebującym,albo "zwyklym" ludziom ale reklama tego sklepu jakoś dziwna mi się wydała..... Odpowiedz Link
bei Mariolka 20.07.09, 22:25 - no właśnie takie sklepy tez zwykli ludzie prowadzą- -dają stanowiska pracy innym, siedzą nocami i w święta, siwieją, bo np kredyty na nowy system wzieli (sama byłam zaskoczona, ze piekna strona i sprawne guziki na niej- to dziesiątki tysięcy trzeba wybulić).. Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Mariolka 20.07.09, 23:03 Bardzo ,ale to bardzo lubie takiej nachalności i udawania ze to tak z dobrego serca. Pracuje w sklepie twój mąz / kochanek/ ojciec/ brat - to kurcze powiedz po prostu jak się rzeczy mają. ma udziały twoja znajoma/ kolezanka lub jest to twój sklep - tak samo. Powiedz i nie sciemniaj. Zrozumiem i moze wstawie (bo co mi szkodzi pomóc w reklamie) Ale nie lubię takich akcji jakie odtsawiasz teraz bo - sorry - smierdza mi na kilometr. Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Mariolka 20.07.09, 23:07 ps. a to ze masz jakis udział w tym wszystkim - jestwm wiecej niz pewna Za bardzo się angażujesz w opisy i tłumaczenie czemu warto - zeby to było tak zupełnie poza toba ( w najlepszym przypadku - sklep znajomego/znajomej ). Sorry nie wierzę w zaangazowanie się i tak emocjonalny twój stosunek do całkowicie nie zwiazanego w jakiś sposób z toba sklepu. To oczywiscie nic złego zeby znajomemu pomóc - ale ja np. lubie jak ktoś gra w otwarte karty. Odpowiedz Link
mariolka55 no właście caffe_mocca napisała dokładnie to samo 21.07.09, 08:02 co ja myśle Odpowiedz Link