tabakierka2 28.07.09, 08:06 polećcie mi proszę jakiś hotel na Kabatach nie mogę nic znaleźć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ez-aw Re: Warszawianki, pomóżcie! 28.07.09, 08:46 Ryska - jako osoba mieszkająca w Warszawie, jak potrzebuję noclegu to jadę do domu, a nie do hotelu Pewnie dlatego jest taki problem, by jakaś Warszawianka Ci poleciła Odpowiedz Link
ez-aw Re: Warszawianki, pomóżcie! 28.07.09, 08:51 Podaj ulicę przy jakiej będziesz przebywać, łatwiej będzie szukać. Rozumiem że Ursynów, tak? Odpowiedz Link
ez-aw Re: Warszawianki, pomóżcie! 28.07.09, 09:29 Zastrzeliłaś mnie kobieto. Wygląda że faktycznie tam nic nie ma. Najbliższy znalazłam taki: Leszno Gliding Hotel Sp. z o.o. Adres: Rosoła 61a/18, 02-777 Warszawa Telefon: (065) 529-44-34 Musisz sprawdzić sobie na mapie, jak to daleko Odpowiedz Link
sanciasancia Re: Warszawianki, pomóżcie! 28.07.09, 13:37 Ten hotel jest na wys. metra Imielin (dwie stacje od Kabat). Zdaje się, że można tez zatrzymać się w hotelu pielęgniarskim na Roentegena ul. Roentgena 5 02-781 Warszawa Tel. (0...22) 546-21-77 Tel./Fax (0...22) 643-91-87 hotel@hotelursynow.pl też na wysokości metra Imielin tylko po drugiej stronie (w podobnej odległości od metra). Z tego powinien być bezpośredni autobus na Kabaty Odpowiedz Link
tiuia Hotel Ursynów 28.07.09, 23:03 Hotel Ursynów - sprawdzałam (nocowałam tam gości na moim ślubie). Moja noga co prawda tam nie stanęła, bo nie miała kiedy, ale goście byli zadowoleni (warunki fajne, dodatkowo śniadanie w cenie). Ceny z tego co pamiętam całkiem przyzwoite (w weekendy taniej) Odpowiedz Link
osa551 Re: Warszawianki, pomóżcie! 28.07.09, 14:00 Tabakierka, na Kabatach bardzo słabo z hotelami, co się tak na Kabaty uparłaś? Mże gdzieś bliżej centrum się zlokalizuj? Na Kabatach to głównie bloki są. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Warszawianki, pomóżcie! 28.07.09, 14:04 osa551 napisała: > Tabakierka, na Kabatach bardzo słabo z hotelami, co się tak na > Kabaty uparłaś? Mże gdzieś bliżej centrum się zlokalizuj? > > Na Kabatach to głównie bloki są. nie mam wyboru, bo tam mam szkolenie ale chyba zdecyduję się na centrum jednak tylko metra się trochę boję Odpowiedz Link
doral2 Re: Warszawianki, pomóżcie! 28.07.09, 15:35 metro jest spoko, nie bój żaby ps. a spotkać się nie chcesz z nami przypadkiem?? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Warszawianki, pomóżcie! 29.07.09, 07:11 doral2 napisała: > > ps. a spotkać się nie chcesz z nami przypadkiem?? no pewnie, że chcę się spotkać - kilka razy już pisałam ale musiałbyście mnie 'za rączkę' poprowadzić w miejsce spotkania bo stolycy nie znam za dobrze Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: Warszawianki, pomóżcie! 28.07.09, 21:54 Oj coś czuję, że szkolenie masz w Nask-u? Na Kabatach nie ma żadnego hotelu; sporo miejsc jest w Hotelu akademicki IKAR + akademiki przy SGGW (blisko stacji metra Ursynów. Gdybym była w Wawie - zaprosiłabym do siebie Odpowiedz Link