kama_msz 20.08.09, 15:12 pisze do mnie na gg - co na obiad, ja mu na to, że makaron. a on - a z czym? to mu napisałam, że z gębą i się rozłączył hahahahahaha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluemadlen-1 Re: mąż się na mnie sfochował:P błehehehe 20.08.09, 15:17 a dlaczego z gębą??? Odpowiedz Link
dlania Re: mąż się na mnie sfochował:P błehehehe 20.08.09, 15:20 Kama, a ja znowu nie kumam twojego dowcipu)))) Odpowiedz Link
kama_msz Re: mąż się na mnie sfochował:P błehehehe 20.08.09, 15:28 no sam makaron, na sucho - czyli makaron z gębą gębą jecie sam makaron nie wiem jak to jeszcze wytłumaczyć, ale mam nadzieję, że teraz rozumiecie Odpowiedz Link
liwilla1 ! 20.08.09, 15:33 makaron na sucho??? znaczy taki tylko z wody wyjety??? WOW to ja juz wole w ogole nic na obiad nie robic niz cos takiego chlopu po pracy na stol postawic... a umnie dzisiaj fasolka szparagowa z zasmazana bulka tarta i ziemniaczki z koperkiem. zeby nie bylo, ze sie jakos wybitnie przemeczam Odpowiedz Link
kama_msz liwilla 20.08.09, 15:34 nie, nie wyjmuję z wody, taki z wodą daję to był żart, halo, chyba logiczne, że nie dam chłopu ani dzieciom ani tym bardziej sobie suchego makaronu do żarcia! Odpowiedz Link
liwilla1 aaaaaa 20.08.09, 15:37 OK, sory ale wiesz, mnie juz nic na maglu dziwic nie powinno, wiec bylam w stanie uwierzyc, ze ktos taki obiad serwuje Odpowiedz Link
kama_msz Re: liwilla 20.08.09, 16:38 hellious napisała: > kama, ty to masz specyficzne poczucie humoru no mam, co ja na to poradzę ale lubię je, bo świat jest wtedy weselszy - ludzie się dołują a ja się śmieję wiesz ile razy się jak głupia sama do siebie śmiałam, bo mi się dowcip przypomniał albo coś mi się głupiego skojarzyło Odpowiedz Link
hellious Re: liwilla 20.08.09, 16:40 Sama do siebie to ja sie czesto smieje A potem sie zastanawiam, czego kuzwa sie tak ludzie na mnie gapia Odpowiedz Link
liwilla1 Re: KURWA PADLAM 20.08.09, 15:59 cieszy mnie, ze komus poprawilam humor ale ja tak juz mam wbudowane - niuanse zarcikow to do mnie lopatologicznie trzeba, bo lykam jak mlody pelikan wszytsko doslownie Odpowiedz Link
liwilla1 crs 20.08.09, 16:06 ilez to ja razy bylam ofiara takich kpin wlasnie. ktos cos opowiadal, ze niby zart wlasnie, a ja wielkie oczy i na serio traktowalam. a potem ogolna tuba ze mnie, ze jestem naiwna i latwowierna frajerka tak zostalam wychowana, ze za dobra monete biore to co ludzie mowia. nie doszukuje sie klamstwa, nie zakladam, ze ktos zmysla. a moze powinnam, bo zawsze wychodze na durnia nawet na forum ... Odpowiedz Link
ceres9 Re: crs 20.08.09, 16:11 oj przestan w sumie to urocze;p (jeszcze teraz geba mi sie smieje) Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: mąż się na mnie sfochował:P błehehehe 20.08.09, 15:28 dlania napisała: > Kama, a ja znowu nie kumam twojego dowcipu)))) > Może mąż też nie kumał? Dlatego się rozłączył- nie wiedział co odpowiedzieć biedaczek Odpowiedz Link
dlania Re: mąż się na mnie sfochował:P błehehehe 20.08.09, 15:32 Zapomniał języka w - nomen omen - gebie z wrażenia Odpowiedz Link
kama_msz Re: kama 20.08.09, 15:35 no właśnie mąż zna moje poczucie humoru - w końcu 10 lat już się znamy Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: kama 20.08.09, 15:36 kama_msz napisała: > no właśnie mąż zna moje poczucie humoru - w końcu 10 lat już się znamy A no to faktycznie strzelił focha, bo ja nie zrozumialm to pytam a jak już wiem o co kaman to się śmieje i wypytuje dalej to co na ten obiad podajesz??? Odpowiedz Link
kama_msz Re: kama 20.08.09, 15:49 no na obiad makaron z sosem carbonara ja jestem makaronolubna, a że teraz w lidlu tydzień włoski, to się zaopatrzyłam i męczę rodzinę makaronami Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: kama 20.08.09, 15:50 hiihi no to całkiem dobre powinno być a ten sos gotowiec czy robiłaś może szybki przepis??? Odpowiedz Link
kama_msz Re: kama 20.08.09, 16:02 gotowiec zazwyczaj nie robię gotowców, ale dzisiaj mentalnie przygotowuję się do podróży i ograniczam obowiązki do minimum;P Odpowiedz Link
dlania Re: mąż się na mnie sfochował:P błehehehe 20.08.09, 15:37 Mój mąz nie ma poczucia humoru na temat jedzenia - dopóki nie zje jest wkurwiony Odpowiedz Link
attiya Re: mąż się na mnie sfochował:P błehehehe 20.08.09, 19:47 o matko trzeba było mu napisać, że na obiad dziś będzie to co sam zrobi albo upoluje Odpowiedz Link
doral2 Re: mąż się na mnie sfochował:P błehehehe 20.08.09, 20:45 na gg gadać z chłopem co na obiad?? masakra ja dla odmiany sfoszyłam się na chłopa, bo miał czelność skrytykować moje metody biznesowe. a jak taki mundry, to niech se sam robi, zamiast żoną wyręczać, ot co. a na obiad mięso prawo-lewo, bo takie lubi, więc dorzuciłam ze swej łaskawości ogórka małosolnego, niech zna serce pani a teraz czekam na przeprosiny. na klęczkach. a jak nie, to krzywe kluchy Odpowiedz Link