bernimy 02.09.09, 11:52 To Ty żyjesz????????????????? Dawaj no foty ze ślubu to się pośmiejemy Opowiadaj jak było? Ja myslałą, że Ty tu z tydzień sie nie pokażesz?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semida Re: CERES witaj wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.09, 11:53 No przeca napisala ze foty za tydzien Z tym ze boi się laska reakcji delki wiec nie wiadomo czy pokaze Odpowiedz Link
ceres9 Re: CERES witaj wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.09, 11:56 noooooooooDDD iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tyz sie ciesze foty bede miec no dopiero za tydzien no ale nie pokaze bo jak bynda niesmaczne... chyba ze powiecie DELI zeby sie nie odzywala w tym watku opowiedzialam juz jak bylo mniej wiecej se poszukaj watku ZYJEEEEEE no,a podroz bedziemy miec dopiero za 2-3 tyg;/ fuck;/ Odpowiedz Link
agik82 Re: CERES witaj wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.09.09, 11:58 witaj mężatko, jak noc poślubna Odpowiedz Link
ceres9 jedno moge wam pokazac 02.09.09, 11:59 ale bez rozprzestrzeniania linku,bo to u znajomych na NK;] pojdzie zara na poczte Odpowiedz Link
ceres9 aha 02.09.09, 12:03 i jak wam sie cos,COKOLWIEK nie podoba TO DZIOB W CIUP poprosze;p bo wiecej ne bydzie;p;p;p Odpowiedz Link
bernimy ceres 02.09.09, 12:16 Może być na priv, wszystko przełknę, przeżyję, niech będzie I przepraszam, wątku nie zauważyłam, bo zobaczyłam ,że przy zdjeciach tak cichaczem bez witania się udzialsz Odpowiedz Link