jola.iza1 09.05.10, 12:11 Podejdźże do kompa!!! Nieech żyyyjeee Naaam:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Sclavus!! 09.05.10, 12:15 i w razie, gdybys wygral wybory forumowe, to ja bylam pierwsza!!!:z najlepszymi zyczeniami Odpowiedz Link
ave.duce Re: Trzecia! :) 09.05.10, 12:26 ===>>> Zdr00Fk0, mon cher Sclavus! & najnowszy konterfekt > styl fot. nagrobkowa na porcelanie > Twojego idola ;) :p Odpowiedz Link
szop-papracz Re: Sclavus!! 09.05.10, 13:08 Szop przyniósł bukiet(pięknie zapaprany), oraz omszałą flaszkę marc de Bourgogne (uwaga - zmija w środku, ale to tak ma być !) Odpowiedz Link
sclavus Jezdem!! 09.05.10, 15:19 dziewczyny właśnie poszły - córy, znaczy, te dziewczyny... i ostało mi się jeno to: nieje już takie pełne, ale po zdziebku każdemu bedzie :) Gorzej z plackiem... po balatońsku... - to tylko opisem każdemu może się dostać... :) PeeS - jeszcze gorzej z tym kandydowaniem bo zanictoazanic niekce być prezydentem żadnym... Jarkacz taki ładniusi z fotoszopa (szop wypaczy!) wyszet, że niech sie stara... jak może... (czemu on nie w czarnym garniturze skoro tak brata kochał, jak sam twierdzi i w żałobie pogrONżon jest?) Jeszcze tylko kwiatuszki dorzucę, żeby wszystkim było miło jako imnie :) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Jezdem!! z 'uzupełnieniem' 09.05.10, 17:07 Zdrowia! Szczęścia! Spełnienia marzeń. Odpowiedz Link
sclavus nonieno... ;) 09.05.10, 17:57 nigdy czegóś takiego bym nie odmówił... nawet w pińc minut po zawale :) Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Sclavus!! 09.05.10, 17:44 Bezpłatny wstęp na roraty! Od Ojca Tadeusza Dyrektora! Spowiedź za Bóg zapłać! Szczęść Boże! Odpowiedz Link
sclavus Re: Sclavus!! 09.05.10, 18:11 łojezumaryja!!! to rzeczywiście do mnie z taką propozycją??? To już eunuchem by wolałem być!!!... z językiem odciętym - też! Odpowiedz Link
gat45 Sclavi !!!! 09.05.10, 21:35 To ja Ci też - www.whisky.fr/medias/images/produits/675x900/m15019.jpg nasze kawalerskie !!11 Odpowiedz Link
dupetek I ja, ja też! 09.05.10, 21:54 No to do trzeciej szóstki -666- jubilacie:) Najlepszego! Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Sclavus!! 09.05.10, 23:09 Tyle rożnych alkoholi, że nie wiem czy jeszcze jubilat trzeźwy na tyle, żeby całusa ode mnie odebrał. Sclavusie :-) Cmooooooooooooooooooook! W oba polisie!!!! Odpowiedz Link
marguyu Re: Sclavus!! 09.05.10, 23:54 Skromnie dorzuce trzy butelki szampana i... slynna wdowe, matke marki Clicquot. Ciekawe czy momenty beda ;) Odpowiedz Link
magdolot Re: Sclavus!! 10.05.10, 01:37 Momentalny torcik I troszku baloników forum.e-kwidzyn.pl/files/balony_814.jpg" border="0" alt="https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:EZ4TMmDfyxioaM:forum.e-kwidzyn.pl/files/balony_814.jpg"> Z najlepszymi życzeniami! cmoki M Odpowiedz Link
sclavus Niniejszym!!! 10.05.10, 11:40 Składam wszstkim - a w szczególności: absolutnie wszystkim - najserdeczniejsze podziękowania za przewspaniałe urodziny, jakie mi tu zgotowano: za słowa, i za kwiaty, i za prezenty we formach naprzeróżniejszych (mile torcik wspominam) ;) Przechwalę się troszeczkę: jestem sclavus szczęśliwy... PeeS - rozumiem, że diablęta przeróżne, cieszą się również i ... zacierają ręce: jeszcze tylko 600 i mamy go! Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Niniejszym!!! 10.05.10, 12:23 Spóźnione! Mejores deseos de salud, prosperidad, felicidad y www.youtube.com/watch?v=HyY2MP-1Va4 Odpowiedz Link
dupetek Ups!!! 10.05.10, 13:08 Z kacorem miało być! Jak zwykle muszę zawalić prostą anegdotę:( CHORERA!!! (cyt. z Avci jest na miejscu:) Odpowiedz Link
sclavus Re: Ups!!! 10.05.10, 20:30 No to żałuję, że nie miewam ;) Ostatni, który mnie dopadł, zrobił to w 1983... nic zatem dziwnego, że nie pamiętam już przeżycia... Metafizycznego! :)) Odpowiedz Link