Dodaj do ulubionych

Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA

01.04.11, 07:17
Jak uważacie ? Czy powinno się wyrzucić w ramach higieny wątek "Mistrzyni" oraz poszczególne wpisy niejakiego Zenona154l, czy też zostawić tę pełną bezsilnej zawiści twórczość ? Do urny, proszę !

Każdy ma jeden głos, Olga ma 5. Ja liczę i wyrok głosowania wykonam. Moja kartka już na dnie urny leży.
Obserwuj wątek
    • blind_as_a_bat Dzień dobry Pani Prezydent! Zostawić. 01.04.11, 07:22
      • gat45 Re: Dzień dobry Pani Prezydent! Zostawić. 01.04.11, 07:29
        Witam ! Głos oddany, ważny.

Bo zapomniałam dodać, że listę uprawnionych do głosowania to ja mam w głowie, nie można ot tak przyjść i w urnę nawrzucać.

A propos, panie Nietoperzu ! Ja urząd prezydencki już jakiś czas temu złożyłam ! Starannie, w kostkę.

• blind_as_a_bat Re: Dzień dobry Pani Prezydent! Zostawić. 01.04.11, 07:38
          Pani Prezydent! Z całym szacunkiem => TU JEST POLSKA! Tu się 'jest' urzędem do końca życia.

P/S. Ma mnie Pani na liście w głowie? Słyszałem o człowieku z liściem na głowie, ale to nie to samo. Na szczęście.

www.youtube.com/watch?v=jg1u-X4vkNY
          • gat45 Re: Dzień dobry Pani Prezydent! Zostawić. 01.04.11, 07:44
            No przecież napisałam od razu : głos oddany, ważny

A jak to jest z tą listą - nie wiem. Ja mam dużo rzeczy w głowie, o których niedokładnie wiem, jak funkcjonują.
    • humbak Kiedy ranne piją zorze... 01.04.11, 07:28
      coś mi nie wyszło.
      Jestem za pozostawieniem. Cenzurze w życiu mówimy nein!
      • gat45 Re: Kiedy ranne piją zorze... 01.04.11, 07:32
        Pan Humbak : głos oddany, ważny.

Przy okazji trzeba będzie pogadać o cienkiej linii, gdzie cenzura graniczy z higieną społeczną.
        • humbak Re: Kiedy ranne piją zorze... 01.04.11, 08:10
          Myślę że to nie jest najlepsza rozmowa na otwarte forum.
    • ploniekocica Nie wyrzucałabym 01.04.11, 07:32
      Zgodnie ze starą zasadą - nie ten się powinien wstydzić, kto jest bity, tylko ten, kto bije.
      Ktoś ma problem, czym więcej będziemy mu poświęcać uwagi (a Olga przede wszystkim) tym ten problem będzie bardziej widoczny. Olać go po prostu.
      • gat45 Re: Nie wyrzucałabym 01.04.11, 07:36
        Płoniekocica - głos oddany, ważny

To może TEN wątek wykasować ? W myśl Twojej starej zasady ? Ale ja to głosowanie jednak przeprowadzę. Chyba,bo ustępliwa jestem z natury.
        • ploniekocica Re: Nie wyrzucałabym 01.04.11, 07:40
          Głosowanie przeprowadzić, bo inni mogą inaczej uważać przecież niż ja.

Natomiast, co do merituma to moje zdanie wyraża (losowo wybrana) sygnaturka.
        • blind_as_a_bat Wykasować po głosowaniu. Taka moja rada. 01.04.11, 07:41
          Kłaniam się. Dobrej nocy sobie życząc, dobrego dnia FzD!
      • olga_w_ogrodzie Re: Nie wyrzucałabym 01.04.11, 10:59
        Kociczko,
        pisałam już do Ave, że odezwałam się niepotrzebnie.
        sądziłam po prostu, że to, co ten człowiek zrobił poprzedniego dnia,
        to jednorazowy wybryk.
        no i myślałam, iż to CZŁOWIEK właśnie i jakoś się uda dogadać.
        ale to, co się działo na FK wczoraj...- takiej skali prześladowania obsesyjnego, to ja jeszcze nie doznałam, choć jestem w sieci lat kilkanaście.
        masa wątków i masa pogardliwych dla mnie wpisów.
        Giwi miała prawo się zmęczyć.
        no i już wiedziałam, że niepotrzebnie próbowałam tu zagadać.

jak dla mnie niech on sobie z tym pluciem tu zostaje.
        mam wątpliwości tylko co do wpisu pod adresem Innej.
        ten naprawdę mi sprawił przykrość, bo mam poczucie winy, że to przeze mnie
        i przez to, że naiwnie sądziłam, iż uda się przez rozmowę jakoś spacyfikować.

oczywiście wszelkie próby gadek już sobie z głowy wybiłam.
        tym bardziej, że uzyskałam informacje o tym, kim naprawdę jest ta osoba.

przepraszam wszystkich, a Ciebie, Inna, w szczególności.
        • inna57 Re: Nie wyrzucałabym 01.04.11, 11:07
          Olgo nie masz za co mnie przepraszać. Przecież nie jest Twoją winą że po świecie chodzą ludzie i szuje. Taki już jest ten świat i choć ludziom często trudno się z tym pogodzić to jednak rady na to nie ma żadnej.

Możemy jedynie zachować się w jedyny mądry i rozważny sposób czyli omijać to indywiduum bardzo szerokim łukiem. Ja już dodałam tą istotę do nieprzyjaciół i od razu świat stał się znów zielony. Osobnika nie widzę wcale i już jest OK.
    • gat45 Komunikat z godz. 7.45 01.04.11, 07:48
      Oddano :

4 głosy ważne
      nieważne - 0

teraz lecę do ukochanych zajęć, proszę głosować dalej ! Wszystkie zostaną policzone.
      • gat45 Komunikat z godz. 9.45 01.04.11, 09:50
        Oddano :

głosy ważne : 6
        nieważne - 0
    • inna57 Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 01.04.11, 09:26
      Pomimo tego że jestem zniesmaczona z wiadomych powodów osobą autorki tego wątku to jednak uważam że prawa demokracji są ponad.

Osobistej satysfakcji z racji bezprawnie użytego cytaty będę dochodzić inną drogą.

Tylko przed Mamcia ukryję całą sprawę bo... a zresztą sami wiecie najlepiej co znaczy słowo SZACUNEK.
      • gat45 Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 01.04.11, 09:48
        inna57 napisała:

> Pomimo tego że jestem zniesmaczona z wiadomych powodów osobą autorki tego wątku
        > to jednak uważam że prawa demokracji są ponad.

Bardzo przepraszam, może i sobie zasłużyłam na ten niesmak, ale naprawdę nie bardzo wiem czym :(((
        • inna57 Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 01.04.11, 09:57
          Gat najdroższa absmak absolutnie nie dotyczył Ciebie tylko autorki postu "Mistrzyni". Przepraszam że tak to zabrzmiało. Osobiście jestem zniesmaczona tym że niejaka zenon... użyła bezprawnie cytatu z mojego posta.
          • gat45 Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 01.04.11, 10:53
            A ja myślę, że to jest jednak TEN istot, a nie TA istota (chodzi o autorstwo wątku, nad którym głosujemy). Takie jedno charakterystyczne wyrażonko mi to podpowiada. Zresztą to nie ma najmniejszego znaczenia dla sedna sprawy.
      • ave.duce Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 02.04.11, 13:27
        Cytat bezprawnie użyty, jeśli nie poda się autorstwa.
    • damakier1 Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 01.04.11, 09:42
      Zostawić - w myśl zasady, że wiadomo czego najlepiej nie ruszać.
      Ale pisać w tym wątku naprawdę nie warto. Ani nawet zaglądać.
    • venus99 Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 01.04.11, 10:51
      zostawić ale nie reagować!!
      • trusiaa Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 01.04.11, 11:09
        Nie dopisywać się już, a potem skasować - wszyscy już przeczytaliśmy i po co góra śmieci ma leżeć na samym środku forum?
        • ave.duce7 Zostawić. 01.04.11, 11:26
          • mr.sajgon Re: Zostawić. 01.04.11, 18:35
            ave.duce7 napisała:

Lubie sie z Toba zgadzac, tez jestem za pozostwieniem tych wpisow.
        • gat45 I jak ja mam, biedna, traktować głosy 01.04.11, 11:37
          "przeczytać i skasować" (Trusiaa) czy "skasować po głosowaniu" (pan Nietoperz) ???

Chyba Was - każde - dodam i po jednej, i po drugiej stronie - wyjdzie zero, ale zero wyrażone w głosowaniu.
          • trusiaa Re: I jak ja mam, biedna, traktować głosy 01.04.11, 11:52
            Oba sugerują skasowanie :)
            • ploniekocica Re: I jak ja mam, biedna, traktować głosy 01.04.11, 11:56
              Nie. Nietoperzyk sugeruje skasowanie po glosowanie tego wątku, a nie wątku "mistrzyni".
              Jestem pewna na 99,9%/
              • trusiaa Re: I jak ja mam, biedna, traktować głosy 01.04.11, 11:58
                Okay - Nietoperkowi nie zaglądałam w intencję, moją było - skasowanie :)
                • ploniekocica Re: I jak ja mam, biedna, traktować głosy 01.04.11, 12:04
                  trusiaa napisała:

> Okay - Nietoperkowi nie zaglądałam w intencję, moją było - skasowanie :)

Może mu lepiej nie zaglądaj w tę, jak jej tam, intencję! Wystarczy, że prezes zagląda Sikorskiemu w miękkie podbrzusze.
                  • trusiaa Re: I jak ja mam, biedna, traktować głosy 01.04.11, 12:15
                    Aaaaaale mi zrobiłaś... od tej chwili wizja prezesa zaglądającego... będzie mnie prześladowała.
                    • gat45 Re: I jak ja mam, biedna, traktować głosy 01.04.11, 12:18
                      Mi też. Ona zrobiła. Będzie mi chodził po głowie Wienieczka Jerofiejew i jego rozważania na temat "szankier miękki i szankier twardy".

Ale w ogóle to z podbrzuszami i szankrami - won z Urny ! Więcej szacunku dla demokratycznych procedur, proszę.
              • ave.duce I ja też! tak to 01.04.11, 17:10
                odczytałam... jak Kocica.
          • blind_as_a_bat Re: I jak ja mam, biedna, traktować głosy 02.04.11, 06:12
            Zostawić tego tam, ten wyciąć po dyskusji. Tak myślałem wczoraj. Dzisiaj zmieniłem zdanie: oba zostawić.
    • mr.sajgon Nie chcesz brudzic sobie raczek ave 01.04.11, 13:15
      wiec chcesz powolac zespol operacyjny ktory zrobi to za ciebie.
      I pytanie najwazniejsze za co maja zostac usuniete posty. Przyzwoitosc nakazuje podac uzasadnienie do cenzorskich dzialan ktorymi tak sie brzydzisz.
      • gat45 Jest to całkowicie MOJA inicjatywa, więc proszę 01.04.11, 13:28
        się wpisywać do mojej książki życzeń i zażaleń. Ave nic nie ma z tym wątkiem, oprócz jednorazowego oddania głosu.

Więc co Pan powiada ? Z czego konkretnie według Pana powinnam się usprawiedliwić ? Proszę o szczegóły, bardzo mi zależy na przyzwoitości. Na dobry początek dodam, że ja się nie brzydzę każdą działalnością cenzorską. Może tak jej się wtedy nie nazywa, ale jest ona często niezbędna w ramach przytoczonej wyżej i w Pańskim wpisie przyzwoitości.
        • mr.sajgon Re: Jest to całkowicie MOJA inicjatywa, więc pros 01.04.11, 14:04
          gat45 napisała:

> się wpisywać do mojej książki życzeń i zażaleń. Ave nic nie ma z tym wątkiem, o
          > prócz jednorazowego oddania głosu.
          >
          > Więc co Pan powiada ? Z czego konkretnie według Pana powinnam się usprawiedliwi
          > ć ? Proszę o szczegóły, bardzo mi zależy na przyzwoitości. Na dobry początek do
          > dam, że ja się nie brzydzę każdą działalnością cenzorską. Może tak jej s
          > ię wtedy nie nazywa, ale jest ona często niezbędna w ramach przytoczonej wyżej
          > i w Pańskim wpisie przyzwoitości.

Na poczatek przepraszam ave.
          I pozwole sobie zadac ci kilka pytan gdzie ja zarzadalem od ciebie zebys sie usprawiedliwiala ?
          Mam nadzieje ze potrafisz rozroznic znaczenie slow - uzasadnienie a usprawiedliwienie.

Ale przejdzmy do konkretow, prosze o podanie co i za co ma zostac usuniete.
          • mr.sajgon Re: Jest to całkowicie MOJA inicjatywa, więc pros 01.04.11, 14:08
            zazadalem bo nie jestem Bronko.
            • gat45 Re: Jest to całkowicie MOJA inicjatywa, więc pros 01.04.11, 14:21
              Po namyśle to i prezydent by się poprawił, i prezes... Ale chwali Ci się.
          • gat45 Re: Jest to całkowicie MOJA inicjatywa, więc pros 01.04.11, 14:18
            mr.sajgon napisał:
            >
            > Na poczatek przepraszam ave.
            > I pozwole sobie zadac ci kilka pytan gdzie ja zarzadalem od ciebie zebys sie us
            > prawiedliwiala ?
            > Mam nadzieje ze potrafisz rozroznic znaczenie slow - uzasadnienie a usprawiedli
            > wienie.

Słownikowo owszem, odróżniam. Na własny użytek staram się, żeby to się pokrywało. Nie zawsze się udaje, a tak chciało by się jednak, żeby zasady były zawsze sprawiedliwe. No, przynajmniej jak najczęściej.

>
            > Ale przejdzmy do konkretow, prosze o podanie co i za co ma zostac usuniete.
            >

Uzasadniam więc : chodzi o wątek "Mistrzyni" (wydawało mi się, że to było w pierwszym wpisie, ale teraz nie mam do niego dostępu i nie mogę sprawdzić, na pewno wymieniłam, że chodzi o wpisy Zenona iloś tam). Za pisanie tekstów, mających za cel zrobienie komuś przykrości i wyśmianie go. Brzydkich i niesmacznych.

A usunięte (lub nie) zostanie w zależności od wyniku wyborów. Osobiście byłam ZA, ale jak na razie jesteśmy z Trusiąą w mniejszości.

Do dyskusji na ten temat mam chyba takie samo prawo, jak Ty do zadawania pytań i żądania uspr... przepraszam, uzasadnień.

Czy było wyczerpująco ? Mam nadzieję, bo na razie znikam.
            • mr.sajgon Re: Jest to całkowicie MOJA inicjatywa, więc pros 01.04.11, 18:26
              gat45 napisała:

> Uzasadniam więc : chodzi o wątek "Mistrzyni" (wydawało mi się, że to było w pie
              > rwszym wpisie, ale teraz nie mam do niego dostępu i nie mogę sprawdzić, na pewn
              > o wymieniłam, że chodzi o wpisy Zenona iloś tam). Za pisanie tekstów, mających
              > za cel zrobienie komuś przykrości i wyśmianie go. Brzydkich i niesmacznych.

wpisy tej osobyza cel zrobienie komuś przykrości i wyśmianie go. Brzydkich i niesmacznych.

Łolga.:):):):):):):):):):)
              -------------------------------
              Klimakterium.Takie życie
              ----------------------------------
              Bez obaw.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              --------------------------------------------------------------
              Miło się z tobą pisze,ta ważna duce.{ w necie a w realu nic nie ważna)chyba czymś zajęta.Kilka godzin tu piszę a ważna słupa nie wyciąga.Chyba z dymka balują.:)))))))))))))))))))))))))))))
              ----------------------------------------------------------------------------------------------
              ------------------------------------------------------------------------------------------------

Mozesz byc tak uprzejma i zaznaczysz slowa ktore wedlug ciebie
              maja za cel "za cel zrobienie komuś przykrości i wyśmianie go. Brzydkich i niesmacznych."

> A usunięte (lub nie) zostanie w zależności od wyniku wyborów. Osobiście byłam Z
              > A, ale jak na razie jesteśmy z Trusiąą w mniejszości.
              To nie ma zadnego znaczenia dla sprawy.

> Do dyskusji na ten temat mam chyba takie samo prawo, jak Ty do zadawania pytań
              > i żądania uspr... przepraszam, uzasadnień.
              Spodziewalem sie po Tobie czegos wiecej :( potrafisz wskazac gdzie choc jedym slowem sugerowalem przynajmniej ze nie masz takiego prawa ?
              • ave.duce Re: Jest to całkowicie MOJA inicjatywa, więc pros 01.04.11, 18:41
                Mogłabym Ci ja odpowiedzieć, ale jeżeli sam tego nie "czujesz", to szkoda mego czasu.

by the way >
                Gdyby w przy Tobie, Mr. Sajgon,

Autor: ave.duce☺ 29.03.11, 13:17

ktoś rzucał oskarżenia na osobę, którą uważasz za wzór wszelkich cnót, nie stanąłbyś w jej obronie? Albo chociaż nie opuścił tego towarzystwa?
                • mr.sajgon Re: Jest to całkowicie MOJA inicjatywa, więc pros 01.04.11, 18:55
                  ave.duce napisała:

> ktoś rzucał oskarżenia na osobę, którą uważasz za wzór wszelkich cnót, nie stan
                  > ąłbyś w jej obronie? Albo chociaż nie opuścił tego towarzystwa?

Ave co to ma wspolnego z proba ocenzurowania watku ?
                  Trzymajmy sie scisle jego tematu.
                  • ave.duce Re: Jest to całkowicie MOJA inicjatywa, więc pros 01.04.11, 19:18
                    Napisałam by the way ...

Na FK młÓtek już wyciągnął tamten wątek. Może zatem TAM odpowiesz?

Co do TEGO wątku i "ocenzurowania" jestem, mimo wszystko, za zostawieniem go.
                    Twoja wrażliwość jest z górnej półki najwyraźniej, bo u Ciebie obywa się bez "mimo".
                    • mr.sajgon Re: Jest to całkowicie MOJA inicjatywa, więc pros 01.04.11, 19:23
                      ave.duce napisała:

> Napisałam by the way ...
                      >
                      > Na FK młÓtek już wyciągnął tamten wątek. Może zatem TAM odpowiesz?
                      >
                      > Co do TEGO wątku i "ocenzurowania" jestem, mimo wszystko, za zostawienie
                      > m go.
                      > Twoja wrażliwość jest z górnej półki najwyraźniej, bo u Ciebie obywa się bez [b
                      > ]"mimo"[/b].

Napisze Ci wprost, z uwagi tylko na twoja osobe koncze dyskusje w tym watku.
                      Z mojego punktu widzenia sprawe uwazam za zamknieta.

ps. jeszcze raz Cie przepraszam za pomylke
                      • ave.duce Re: Jest to całkowicie MOJA inicjatywa, więc pros 01.04.11, 19:37
                        Ok.
      • ploniekocica O/T 01.04.11, 13:49
        Przyczyną frustracji jest niemożność, a jej następstwem agresja.

Takie sobie spostrzeżenie ogólne :)
        • ave.duce Re: O/T 01.04.11, 17:23
          forum.gazeta.pl/forum/w,89075,123764783,123782723,Re_A_teraz_sie_pode_mnie_podszyl_jeden_taki_.html
          NO?!
          • mr.sajgon Re: O/T 01.04.11, 18:11
            ave.duce napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,89075,123764783,123782723,Re_A_teraz_sie_pode_mnie_podszyl_jeden_taki_.html
            > NO?!
            Musze Cie zmartwic podrobka jest olga ktora spapugowala cudzy pomysl.
            Oryginal to jest luiza w ogrodzie ktora jest na portalu praktycznie od samego poczatku, czyli 26-10-2001. Pisze na wielu forach i jest znana osoba.
            Podrobka to olga w ogrodzie ktora zaistniala na portalu od 24-11-2008.
            Obludne jest z jej strony zarzucanie innym ze podrabiaja to co ona sama podrobila.
            Takie sa fakty, jesli sie myle to prosze mnie poprawic I zeby byla jasnosc jestem przeciwny wszelkim podrobkom.

ps. przepraszam Cie za pomylke, jest mi przykro z tego powodu.
            • ploniekocica Re: O/T od O/T 01.04.11, 18:17
              Prostotę tajemnicy ogrodu Luizy
              Labiryntów i altan puszcz i klombów kwietnych
              Ptaszarni i rykowisk gonów gazel chyżych
              Pojąć potrafi tylko prawy i szlachetny
              Prostotę tajemnicy ogrodu Luizy

To a propos tego, że Luiza w ogrodzie nie jest oryginalnym pomysłem forumowiczki lecz Andrzeja Bursy
              • mr.sajgon Re: O/T od O/T 01.04.11, 18:29
                ploniekocica napisała:

> Prostotę tajemnicy ogr
                > odu Luizy
                > Labiryntów i altan puszcz i klombów kwietnych
                > Ptaszarni i rykowisk gonów gazel chyżych
                > Pojąć potrafi tylko prawy i szlachetny
                > Prostotę tajemnicy ogrodu Luizy

>
                >
                > To a propos tego, że Luiza w ogrodzie nie jest oryginalnym pomysłem forumowiczk
                > i lecz Andrzeja Bursy
                Znakomita wiekszosc nickow uzywanych na portalu gazeta.pl jest tez znana w innych miejscach ale to nie ma nic do sprawy ktora omawiamy.
                Gdybym chcial uznac twoja sugestie to czy mozna byloby uznac pretensje olgi w ogrodzie za podrabianie jej nicku za uzasadnione ?
                • ave.duce Mr. Sajgon, nie rżnij głupa bt. 01.04.11, 18:47
                • inna57 Re: O/T od O/T 01.04.11, 19:00
                  Wybacz sajgon ale swoimi wpisami w w tym wątku tylko utwierdziłeś mnie w przekonaniu że to ty a nie nikt inny ma w głowie niezły sajgon.

Nie sil się na odpowiedź i tak z zasady cię nie widzę. Zbytnio szanuję samą siebie żeby czytać wypociny kogoś kto nie ma nic do powiedzenia oprócz obelg i potwarzy.

Przepraszam Wszystkich we Dworze jeśli moja reakcja wyda się Wam zbyt gwałtowna.
                  • mr.sajgon Re: O/T od O/T 01.04.11, 19:03
                    inna57 napisała:

> Wybacz sajgon ale swoimi wpisami w w tym wątku tylko utwierdziłeś mnie w przeko
                    > naniu że to ty a nie nikt inny ma w głowie niezły sajgon.

Nie obrazaj mnie bo jak mniemam gat45 zaraz zalozy watek zeby cie ocenzurowac i znow bede musial protestowac.
              • olga_w_ogrodzie Re: O/T od O/T 01.04.11, 18:39
                szlag mnie trafi zaraz z powodu kolejnego ....... , ktory przylazi na FzD i mnie pomawia.
                nie gadam z nim, ale wyjaśniam w związku z jego pomówieniami :

nie znam żadnej luizy w ogrodzie
                pierwsze o niej słyszę tutaj, bo nie znałam też wiersza Andrzeja Bursy.
                sprawdziłam teraz - nie mogłam jej spotkać choćby dlatego, że bywa na innych forach.
                dlatego, że nick podobny, to można mnie oskarżać o zgapianie ?
                ile podobnych nicków można znaleźć na portalu GW ?
                domyślam się, że całą masę.

podaje ten tam......., że ta luiza jest na portalu od początku - od końca roku 2001
                no to ja jestem od większego początku - od lutego 2001
                może i jestem nikim, ale wyobraźni nieco mam - na tyle, by sama sobie wymyślać nicki.
                a nawet, by umieć zrobić znacznie więcej z fantazji korzystając.
                brzydziłabym się tanim naśladownictwem i posiadaniem nicka, ktory nie jest mój.
                bo nie czułabym się sobą.

nie raz tu mówiłam o swojej miłości do grzebania w ziemi.
                o tęsknocie za moimi ogrodami, drzewami kwitnącymi, bzami, jaśminami
                i całą tą cudownością.
                tylko i wyłącznie z tej tęsknoty i rycia w ziemi, kiedy tylko się dorwać do niej mogę,
                wziął się nick.

to kolejna podłość oskarżać mnie bez żadnych dowodów i powodów o to, że cokolwiek plagiatuję.
                ja akurat nie muszę.

idę z FzD, bo przyciągam tu ludzi, którzy dewastują tutejszą zdrową i ciepłą atmosferę.

trzymajcie się.
                • damakier1 Re: O/T od O/T 01.04.11, 19:24
                  Olga! Po raz pierwszy w zyciu wkurzyłam sie na Ciebie. Chyba odurzył Cie szczypior w donicy, że dałaś się sprowokokowac sajgomowi i jakiemus zenkowi ileś tam. Nic Cię oni nie obchodzą. Obchodzimy Cię my, a Ty nas. Nie masz najmniejszego powodu, żeby wyjasniać jakims młotkom rzeczy oczywiste i jasne dla każdego. Jeśli będziemy wątpić w Twoją szczerość, Twoje intencje, uczciwość albo oryginalność nicka, czy w ogóle w cokolwiek - pierwsza Cię o to zapytam. Nie potrzebuję do tego żadnego wrednego głupka.

Idę z FzD to najgłupsze słowa, jakie zdarzyło Ci się napisać. Atmosfera tu jest zdrowa i ciepła również dzieki Twojej tu obecności.
                  Szykuj sobie lepiej kreacje na balangę. Jak sobie dobrze pochlamy z avovej kartki, to Ci to wszystko jeszcze lepiej wytłumaczę.
                  • inna57 Re: O/T od O/T 01.04.11, 19:38
                    Damo Ty nie jesteś zwykłą damą kier ty jesteś najprawdziwszą damą w bez atu. Gratuluję.
                  • dymka1 Re: O/T od O/T 01.04.11, 21:40
                    damakier1 napisała:
                    Chyba odurzył Cie szczyp
                    > ior w donicy.

To o mnie? Uprzedzam nie jest mi to obojętne z twoich ust. W pewnym sensie zazdroszczę Oldze - ja z tym samym trollem walczyłam sama (ave wie kto to ale ona postanowiła, że ma to zostać między nami). Jej forum - jej życzenie jest dla mnie rozkazem.
                    >
                    przechodzilam przez to samo co olga. Takie durne dysputy o cenzurze tylko nakręcają trolle.

Mój głos - rżnąć trolla do krwi. Ale nikt kto na własnej skórze ne doświadczył internetowego mobbingu nigdy tego nie zrozumie.

dymka1
                    ex.mila
                    of.woman.born
                    bio.mum

zakładam nowe nicki bo się próbuję ukryć przed gnidami

jedna z tych gnid przerzuciła się na Oglę

ale wy nadal deliberujcie o cenzurze

pozo
                    • damakier1 Re: O/T od O/T 01.04.11, 22:17
                      Spytałam, czy Olgę odurzył szczypior w donicy, gdyż w wątku Komunikaty Jednoosobowej Kapituły napisała ona była:

powiem tyle : coś mi wyrosło.
                      w donicy.
                      wysokie.
                      [...]
                      niniejszym zeznaję co wysadzałam : winogrona, cytryny, bazylię, szczypior i chyba jeszcze pestkę awokado

Zapewniam Cię, że w tym pytaniu aluzji do Ciebie nie ma nic, a nic.
                      Nawiasem mówiąc, to z trzema pozostałymi nickami Cię kojarzę, ale że mieszkasz również pod nickiem dymka1 - nie miałam pojęcia.
                      Miło mi się zrobiło z powodu zdania To o mnie?Uprzedzam nie jest mi to obojętne z twoich ust. Mnie również Twoje opinie na mój temat nie są obojętne.

-----
                      • dymka1 Re: O/T od O/T 01.04.11, 22:23

>
                        > Zapewniam Cię, że w tym pytaniu aluzji do Ciebie nie ma nic, a nic.

Musiałam się tego dowiedzieć.

już mnie nie ma
                • ave.duce Że co?! Biere dzide i ide?! Ożeszty! 01.04.11, 19:40
                  olga_w_ogrodzie napisała:

> idę z FzD

https://stalowemiasto.pl/emotikony/pliki/mlotek.gif
                  • blind_as_a_bat Re: Że co?! Biere dzide i ide?! Ożeszty! 02.04.11, 06:08
                    Kto zadba o ogród tutejszy? Bez Ciebe łatwiej zarośnie chwastami. Olgo, zostań z nami.
                    • blind_as_a_bat Re: Że co?! Biere dzide i ide?! Ożeszty! 02.04.11, 22:03
                      Co się stało, to się nie odstanie. Proszę ostatni raz. Olgo, wracaj.
            • ave.duce Re: O/T 01.04.11, 18:46
              ... To tylko świadczy o niemocy, bezsilnej wściekłości. Słabizny to są ...

... Przyczyną frustracji jest niemożność, a jej następstwem agresja ...

Chodziło mi tylko o to, że mamy z Płonącą takie samo zdanie, a przynajmniej wielce zbliżone.
              Co do reszty (Bursa, etc.), Kocica wyjaśnia, więc nie będę się wciapiać.
    • tw_wielgus Re: ?! omineło mnie jekisę głosowanie... 01.04.11, 19:43
      Do kosza z nim! A co? ...się będzie taki z klimakterium po forum pałętał, jeszcze zarazi kogoś..
      • tw_wielgus Re: ?! omineło mnie jakieś głosowanie... 01.04.11, 19:45
        jakieś, jakieś, jakieś.... jakieś...
        Tak sobie powtarzam żeby się utrwaliło.
    • dziwka_marchewka Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 01.04.11, 20:34
      Bywam rzadko, nie będę głosu wrzucać. Co zdecydujecie, będzie w porzo.
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 01.04.11, 20:40

nie wiem, czy ja mogę głosowac, ale jakby-co,..... to jestem z OLANIEM.
    • czan-dra Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 01.04.11, 21:08
      Zostawić, jestem przeciwny wszelakiej cenzurze, nie odpowiadać, sam zdechnie...
      Olgo, ja Cię uwielbiam, za Twój styl, a składnię czczę jak jakiś fetysz...
      Proszę zostań....
    • ploniekocica Ale ja tu czegós nie kumam 01.04.11, 21:08
      To jest forum prywatne. Na forum prywatnym obowiązują zasady założyciela i moderatorów. Głupsze, mądrzejsze, albo i całkiem idiotyczne, ale własne. Tak samo jak w domu prywatnym kogokolwiek. Moderatorzy na forum prywatnym, które na dodatek nie udaje forum tematycznego, ale jest głównie forum towarzyskim maja prawo wycinać, co chcą bez tłumaczenia się komukolwiek, a ten ktokolwiek, komu się to nie podoba może co najwyżej nie pisywać na tym forum.

Gat się bardzo chwali, że wprowadziła zasady demokratyczne i się pyta - wyciąć, czy olać i to rozumiem. Ale nie rozumiem, że ktoś nagle zaczyna mieć pretensje, że cenzura, że to, że tamto. Nożesz, jak mnie dzierżący nożyczki na jakimś forum prywatnym towarzyskim nie będą lubić to mnie będą wycinać, albo zabanują, a ja co w odwecie co najwyżej mogę im to samo robić na moim prywatnym forum. I tyle. Nieprawdaż?
      • ploniekocica Re: Ale ja tu czegós nie kumam 01.04.11, 21:16
        Borze liściasty - nie to, że Gat się chwali w mianowniku oczywiście, tylko Gat się chwali w dopełniaczu. Naszej drogiej Gat to się chwali!
        Żeby nie było inaczej zrozumiane.
      • ave.duce Pan Sajgon nie zapoznał się widać z OBWIESZCZENIEM 01.04.11, 21:25
        OBWIESZCZENIE

Autor: xenofant 07.12.09, 21:51

Dwór to nie Arkadia i nikt tutaj ustroju idealnego wprowadzać nie zamierzał. Tu
        ma być miło i ciekawie. Kłótliwie może być, ale w granicach. Pojedynki
        tolerowane do pierwszej krwi, towarzyskie nieporozumienia grupowe takoż.

Xenofant niejedno już w swoim forumowym życiu widział i nie zamierza dopuścić,
        żeby mu wrogi zajazd obejście z dymem puścił. W związku z tym jeszcze raz
        uprzedza się P.T. Gości, że wpisy, które się gospodarzom nie spodobają, będą
        bezlitośnie cięte, według gospodarskiego widzimisię. Ewentualnymi protestami na
        temat demokracji, wolności słowa oraz niedopuszczalności cenzury Xenofant
        zamierza sobie delię podbić.
        W tym właśnie duchu złotej i niedemokratycznej wolności Xenofant nie gwarantuje
        ciągłości reguł gry i może mu się zawsze odwidzieć, o czym P.T. Goście zapewne
        zostaną poinformowani, ale gwarancji nie ma.

Niniejsze podaje się do wiadomości publicznej w ramach przestrzegania umowy
        społecznej, w myśl której lepiej, żeby Goście wiedzieli, co ich ze strony
        gospodarzy spotkać może.

Gość uprzedzony skarbem dla gospodarza !

A zatem raz jeszcze : SERDECZNIE WITAMY
    • dziewica_konsystorska Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 02.04.11, 10:14
      Cofnęłam się. URNA! Bach! Wyciąć!!!
      • humbak Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 02.04.11, 22:21
        ?:)
        www.youtube.com/watch?v=PE8m_7ZMyu4
        • dziewica_konsystorska Re: Olgo i wszyscy Szanowni Bywalcy ! Oto URNA 03.04.11, 13:00
          Z polskojęzycznymi nie gadam. Bach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka