Dodaj do ulubionych

Wstydzę się.

14.04.11, 20:18
Latam po FK i prześladuję Wacka. Miłością i troską.

Kto ze mną ?
Obserwuj wątek
    • inna57 Re: Wstydzę się. 14.04.11, 20:26
      Wyjdę na ignorantkę ale nie wiem kto zacz ten Wacek. Generalnie nie latam za facetami, ale w dobrym towarzystwie czemu nie ;)
      • gat45 Re: Wstydzę się. 14.04.11, 20:51
        Wacek to nick Kecaw. Kaczysta. Z miłymkwakwa. Podejrzewam, że to ta sama osoba, co moje bożyszcze właściwe, czyli poeta-naturszczyk Mietek Grodecki.
        • ave.duce Re: Wstydzę się. 14.04.11, 21:05
          gat45 napisała:

> Wacek to nick Kecaw. Kaczysta. Z miłymkwakwa. Podejrzewam, że to ta sama osoba,
          > co moje bożyszcze właściwe, czyli poeta-naturszczyk Mietek Grodecki.

Nie idź ta drogą.
          • gat45 Re: Wstydzę się. 14.04.11, 21:10
            Którą ? Mam za nim nie latać, czy że to nie Mietek ? Mnie tam wszystko jedno czy oni są raz czy dwóch
            • ave.duce Re: Wstydzę się. 14.04.11, 21:16
              Mietek to ściema, a Wacek autentyk.
              • gat45 Re: Wstydzę się. 14.04.11, 21:19
                Może ich jest i dwóch, ale że Wacek autentyk - to mi się w głowie nie mieści. Mniejsza ściema, prozą pisze, ale przecież nie ma takich zwierząt w przyrodzie ?
    • ploniekocica Re: Wstydzę się. 14.04.11, 20:26
      BTW a to Wacek miał wyrżniętą niecnie wypowiedź pod tą zalinkowaną przez Ciebie anwadzią, że Normals nie ma wstępu od kilku dni na forum gazety i go na Czerską wywieźli??? Bo znaleźć nie mogę, a to coś pięknego było. Kiedyś wywozili na Rakowiecką, albo do Białołęki, a teraz na Czerską :) Strach się bać ja tam czasami do sklepu dla ubogich zwanego Tesco chodzę.
      • zmruzyslaw Re: Wstydzę się. 14.04.11, 20:37
        Tesco jest mieści się już w middle-middle class:)
      • gat45 Re: Wstydzę się. 14.04.11, 20:39
        Pamiętam wywózkę Normalsa, ale nie ulicę, bo mnie warszawskie ulice najczęściej nic nie mówią. Niestety chyba właśnie wyrżnięte szerokim chirurgicznym cięciem w mojej obronie.
        • ploniekocica Re: Wstydzę się. 14.04.11, 20:48
          Na Czerskiej jest Tesco, Carrefour Express, jakieś zajezdnie policyjne oraz redakcja GW i chyba nic więcej :)
          • gat45 Re: Wstydzę się. 14.04.11, 20:50
            No i teraz klatka z Normalsem, a Wacek mu litościwie banany podaje przez pręty. Męczennicy.

Jakieś Złe we mnie dzisiaj wstąpiło.
    • jola.iza1 Re: Nie bój żaby 14.04.11, 20:45
      Kecawa lubię miłością matczyną
      Bilans musi wyjść na zero/
      www.youtube.com/watch?v=PspnSmKwfu4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka