olga_w_ogrodzie 02.11.11, 07:50 dziś po serwicie info ujrzałam juz pierwszą reklamę czegoś tam związanego z Christmasem. się zaczęło. ruszyli do boju z Mikołajami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Zacznie się jak włączę TV i usłyszę 02.11.11, 08:41 www.youtube.com/watch?v=LtWSR89UhRg&feature=related Jak wlączę w samochodzie radio i usłyszę: www.youtube.com/watch?v=LtWSR89UhRg&feature=related Jak wejdę do marketu i usłyszę: www.youtube.com/watch?v=LtWSR89UhRg&feature=relatedjak.... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Zacznie się jak włączę TV i usłyszę 02.11.11, 09:39 A ja mimo wszystko lubię Dzina Marcina (jak mawiał mój zabużański sąsiad): www.youtube.com/watch?v=FGxVQBp0y-I Nawet bardziej niż w wykonaniu Binga C, ;) Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Już są 02.11.11, 11:53 Kalendarze adwentowe (z czekoladką na każdy dzień) widziałem w Lidlu już miesiąc temu, grubo przed pierwszymi zniczami. Myślę że tak za tydzień pokażą się pierwsze zajączki z czekolady. Odpowiedz Link
mariner4 A kolędami to nas zamęczą! 03.11.11, 15:37 Potem w święta dostaję odruchu wymiotnego na ich dźwięk. M. Odpowiedz Link
yoma Re: A kolędami to nas zamęczą! 03.11.11, 15:58 Pierwszą kolędę to ja słyszałam jakoś we wrześniu, więc czujta duch :) Odpowiedz Link