jolajola1 06.05.02, 07:03 Witam po najdłuższym weekendzie nowożytnej Europy !!! Wszyscy wypoczęci, opaleni, z energią do pracy ... ps. HAAAA ! udało mi się, byłam pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nala Re: <-PONIEDZIAŁEK-> IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 07:23 Ooooooo, witaaaam .....!!!!!! Wypoczęta???Hmmmm..., może i tak, ale czy z energią, to nie wiem??? Raczej na odwrót!!! NIC mi się nie chce !!! :-) Praca ??? Jaka praca ?????????????????????? Z tą opalenizną to też coś nie tak !? :-) Tu mnie szcypie, tam mnie szczypie. Ciekawe czemu ??? :-) A co u Ciebie ??? Pozdrawiam BARDZO serdecznie ! Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: <-PONIEDZIAŁEK-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 07:33 Cześć Wam, moje drogie. Ojej, zapomniałam, jak sie pisze na klawiaturze:)) Było bosko. Dotarło do mnie, że jestem stworzona o życia na łonie natury- w dzień, bo w nocy wolę ywilizację. pozdrawiam również!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: <-PONIEDZIAŁEK-> 06.05.02, 07:34 Gość portalu: Nala napisał(a): > Ooooooo, witaaaam .....!!!!!! > Wypoczęta???Hmmmm..., może i tak, ale czy z energią, to nie wiem??? > Raczej na odwrót!!! NIC mi się nie chce !!! :-) > Praca ??? Jaka praca ?????????????????????? > Z tą opalenizną to też coś nie tak !? :-) Tu mnie szcypie, tam mnie szczypie. > Ciekawe czemu ??? > :-) > A co u Ciebie ??? > Pozdrawiam BARDZO serdecznie ! > Nala > Ja nawet na plecach to za bardzo jestem opalona, bo w niedzielę po ..hm.. zajęciach nocnych zasnęłam na trawniczku. Psa miałam kąpać, ale on spał posapując koło mnie, żal mi go było ruszać, błogo, ciepło....i zasnęłam. Ale jak wracałam do domu, to mi fotel samochodu przegryzał uda od tyłu na wylot. I jeszcze taraz tak ostrożnie siadam ?półgębkiem, ?półdupkiem... Och, majowe rozrywki. Ogniska, grille, łażenie za kosiarką.. A!!!!! Bym zapomniała! W sobotę jadłam żeberka z grilla na ostro i popijałam ... szampanem. Trochę szokujące zestawienie, intrygujące nawet, ale śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: <-PONIEDZIAŁEK-> IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 08:12 O, a Wy tak łeb w łeb ??? Musicie ????? :-))) Pogoda nie zawidła ! A rczej chyba natura? :-) Oby tak dalej ! To szczypanie jest do wytrzymania. Bywało gorzej. Za to później....! Jaki efekt?! :-))) Te Twoje (Twoje????????) żeberka na ostro z szampanem, to zestaw raczej szokujący ! Ale czemu nie ??? Wszystko dla ludzi ! :-) Ja się zajadałam szaszłykami i karkóweczką. Wszystko prosto od szalonej krowy !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Pytanie do Meve. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 08:17 Meve Szanowna, dostojnie nam patronująca. To już drugi pożar w ostanich czasach, tam u was, w Bydgoszczy. Czy naprawdę musisz bawić się zapałkami ???????????? Niegrzeczna dziewczynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))) Rzuć w końcu to ziele fajkowe, będziesz zdrowsza, a otoczenie bezpieczniejsze ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Pytanie do Meve. 06.05.02, 08:37 Gość portalu: Nala napisał(a): > Meve Szanowna, dostojnie nam patronująca. > To już drugi pożar w ostanich czasach, tam u was, w Bydgoszczy. Czy naprawdę > musisz bawić się zapałkami ???????????? > Niegrzeczna dziewczynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To Meve zrobiła pożar?!?!? Duży był chociaż, opłacało sie go robić. > > > Rzuć w końcu to ziele fajkowe, będziesz zdrowsza, a otoczenie bezpieczniejsze ! mnie tez znowu łapie ziele fajkkowe, po trzech prawie lata pożegnam sie na trochę, pojechać muszę gdzieś, pewno jeszcze wrócę. A i dla moich nóg to lepiej, bo teraz to nawet fotel mnie gryzie w opaleniznę. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Pytanie do Meve. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 08:50 jolajola1 napisał(a): > To Meve zrobiła pożar?!?!? Duży był chociaż, opłacało sie go robić. Nawet niezły ? :-) Połowę Bydgoszczy wyłączył z użytku ! :-))) > mnie tez znowu łapie ziele fajkkowe, po trzech prawie lata A feeee !!!!!!!!! Proszę NATYCHMIAST !!! rzucić !!! :-) > pożegnam sie na trochę, pojechać muszę gdzieś, pewno jeszcze wrócę. A i dla moi > ch nóg to lepiej, bo teraz to nawet fotel mnie gryzie w opaleniznę. > nara Pa, pa ! Ale wracaj !!! Koniecznie !!! I szybko !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Pytanie do Meve. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 08:44 EEE ten tego, ja poza domem byłam w tym tygodniu, to nie ja, naprwdę - poza tym skłonności lekko piromanniackie ma mój Luby, ja raczej jestem od efektownego roztrzaskiwania wzrokiem szklanych butelek wody mineralnej:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Pytanie do Meve. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 08:53 Ojej !!!! Nawet na chwilę nie można zostawić Cię samej !!! Zaraz narozrabiasz !!! I jeszcze zwalasz na biednego męża ?! WSTYD !!! Królowa, a tak się zachowuje !!! P.S. A ten pożar w Trzebini to też Twoja sprawka ??? (Pewnie tak?) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Pożar IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 09:13 Gość portalu: Nala napisał(a): > > Ojej !!!! Nawet na chwilę nie można zostawić Cię samej !!! > Zaraz narozrabiasz !!! > I jeszcze zwalasz na biednego męża ?! > WSTYD !!! > Królowa, a tak się zachowuje !!! Najśmieszniejsze jest to, ż o tych pożarach, to zawsze od Ciebie pirwszej si dowiaduję:))))) Czasami to strażacy podpalaj, żeby mieli co gasić:)) > > P.S. A ten pożar w Trzebini to też Twoja sprawka ??? (Pewnie tak?) :-) Co to jest Trzebinia??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Pożar IP: *.silvershark.com.pl 06.05.02, 09:16 ale mi sie nic nie chce ... aaaaaaa ... :) bylismy ba wycieczce rowerowej a za tydzien jedziemy na jeszcze dluzsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Pożar IP: 80.72.33.* 06.05.02, 09:16 Zar leje sie z nieba i litosci nie ma, a Wacpanny jeszcze o pozarach jakowychs prawia. Dla podgrzania atmosfery moze byc, ale mnie i tak za duzo goraca z nieba. Na szczescie do jesieni z kazdym dniem blizej coraz. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Pożar IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 09:28 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Na szczescie do jesieni z kazdym dniem blizej coraz. > ;-))) T F U U U ................... !!!!!!! Na Niewyparzoną Gębę (przepraszam! - buziuchnę) Niewydarzonego Rycerza urok !!!!! Wiosna dopiero zaczęła raczkować, a ten tu o jesieni !!!!!!!!!!!! Czyż Waść rozum postradał ???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Pożar IP: 80.72.33.* 06.05.02, 10:08 Gość portalu: Nala napisał(a): > Czyż Waść rozum postradał ???????????????????? Od tego slonca, przeca!!! Powyzej 25 C przestaje egzystowac i zapadam w letni sen. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Pożar IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 10:15 Gość portalu: Jarek napisał(a): > > Od tego slonca, przeca!!! Powyzej 25 C przestaje egzystowac i zapadam w letni s > en. > > ;-))) Tez tak mam - wszyscy z zatroskaną mina się pytają - a nie opaliła się królowa, bladziuchna taka buzia, a czemu siedzi w ieniu, na słoneczko, na plaże nie idzie - a ja nie moge - puchne i chcę do wody, albo na hamaczek w cieniu. Taki żywot bladej skóry:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: ...słońce i pogoda !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 10:32 A ja lubię słoneczko i wysoką temperaturę. (Oczywiście zewnętrzną!) Im cieplej - tym lepiej !!!!!!!!!!!!!!!! Nooo, woda oczywiście BARDZO mile widziana. W obojętnej ilości, najchętniej tej większej. Wewnętrznie i zewnętrznie. :-) Ale LEŻEĆ na słoneczku niekoniecznie lubię. Wolę je "zażywać" raczej intensywnie i w ruchu. Trochę cienia też nie zaszkodzi. Dlatego wołam gromikm głosem - Słońca !!!!!!!!!!!!! - albowiem chowa się ono od czasu do czasu za jakieś zupełnie zbędne chmurki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: o poranku...:-)))) IP: 217.97.138.* 06.05.02, 10:34 Witam wszystkich cieplutko!!! Jest po prostu uroczo! Słońce przygrzewa, jakies sielskie obłoczki, zielono i kwitnąco....tylko czemu, do cholery musiałam dzisiaj isc do pracy???? Aaaaa, no tak...poniedziałek...:-((( Ale było bosko!!! Monia wypełniona różnymi pysznymi rzeczami...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: o poranku...:-)))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 10:37 .....????????????????????????????????????????????????????????? O JAKIM poranku ??????????????????????????? :-))) Południe już "za pasem" !!! Ja niedługo, za jakąś godzinę znikam, a TY! dopiero teraz się zjawiasz ????????????? NO WIESZ ?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: o poranku...:-)))) IP: 217.97.138.* 06.05.02, 10:47 NO WIEEEEEEEM !!!!!!!!!!!!!!! :-)))) Ale mamy dla siebie jeszcze godzinę....wykorzystajmy ją...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pomimo tego, że jest BARDZO rano...:-))) Możemy, na przykład, kawy się napić....i pogawędzić. Jak tam, Nalu, została ci na balkonie jeszcze jakas maciejka? Czy też Morda zajęła się wszystkim? Moja Łaciata na swój sposób obeszła 1 Maja, stając się tego dnia suczką WWYBITNIE pociągającą dla piesków :-( Muszę jej dzisiaj sprawić majteczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mEVE SŁONKO IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 10:53 OK, wyłączyłam już caps Locka:)) Ja lubie ciepło, bardzo i wolę upał od zimnicy, tylko nie lubię plackiem na pichu sie smażyć - góra 5 minut na wygrzanie, a potem to juz wolę połcień. No, ale co my tutaj - prosze po kieliszeczku wina czerwonego (dla Elfa szklnica soku) - pijemy za pogode piękną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: SŁONKO IP: 80.72.33.* 06.05.02, 10:59 A czy napisalem, ze ciepla nie lubie? Lubie jeno inaczej! Dlatego tez w upalne letnie dni kierunkiem przeze mnie preferowanym jest polnoc, np. Szwecja. No ale z braku kasy ostatnio koncze zawsze na Mazurach, w prawie gluchej ciszy na biwaku skrytym w borze sosnowym. Woda i owszem - jeziorko znaczy -, ale przed osma rano, no i po dwudziestej, na pomoscie wtedy pusto i nikt nie nabija sie z mojej zbroi, ktora od Krolowej otrzymawszy zdejmowac teraz nie moge. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: SŁONKO IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 11:03 Czyżby zbroja zardzewiała ?????? Od częstego nie-używania !?!? :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: SŁONKO IP: 217.97.138.* 06.05.02, 11:12 Mazury - w pełni popieram...Nawet wybieram się w tym roku na żagle po kilku latach przerwy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: SŁONKO IP: 80.72.33.* 06.05.02, 11:18 Zbroja??? Po ostatnich zmaganiach ze smokiem troche... ale "wydezodorowalem sie" WD 40. ;-))) Mazury... nie wiem, czy w tym roku, bo... jak znajde nowe zatrudnienie od sierpnia, to kto mnie pusci na wypoczynek, no i kolejne "bo", moja Luba ciagnie mnie dalej na polnoc na morski piasek... brrrrrrrrrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: SŁONKO IP: 217.97.138.* 06.05.02, 11:22 Piasek też ma swoje zalety, ale jak ci się nasypie w zbroję, to co będzie....:-))) Oprócz zgrzytania, oczywiscie... Ale, z tym urlopem, niestety, możesz mieć rację...:-((( Zrobię jakies ładne zdjęcie, w takim razie, i ci podeslę..:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: SŁONKO IP: 80.72.33.* 06.05.02, 11:28 Gość portalu: monia napisał(a): > Piasek też ma swoje zalety, ale jak ci się nasypie w zbroję, to co będzie....:- > ))) Oprócz zgrzytania, oczywiscie... To nic... ale ta temperatura balchy... > Ale, z tym urlopem, niestety, możesz mieć rację...:-((( Grunt, to teraz jakies zajecie, ktore pieniazki na chleb przyniesie. > Zrobię jakies ładne zdjęcie, w takim razie, i ci podeslę..:-))))))))))))) Dzieki. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 10:55 Ale numer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) A moja Morda zaczęła te same "święta" ale od 2 maja !!!!!!!!!!!!!!!!!! I już od 5-ciu dni paraduje w majtasach po domciu !!!!! Strrrrasznie tego nie lubi. Jak widzę, nasze Mordy idą łeb w łeb !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 10:57 Za kawkę dziękuję, ale chętnie napiję się winka. Czerwonego. :-))) ZA PIĘKNĄ POGODĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 217.97.138.* 06.05.02, 11:09 ...a ja od jakiegos czasu jestem fanką takiego różowego, półwytrawnego kalifornijskiego wina CARLO ROSSI. Z lodem jest po prostu Prze-pysz-ne!!!! No i umiarkowane cenowo, co też nie jest bez znaczenia..No to siup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 217.97.138.* 06.05.02, 11:06 No, nie wiem czy w tym przypadku "łeb w łeb" to własciwe okreslenie, ale niech ci będzie...:-))) Moja też nie lubi chodzić w majtkach...Ogląda się co chwila na swój...hmm..tył, a potem patrzy mi w oczy z taki smętnym wyrazem pyska..:-((( A piekło rozpęta się wtedy, jak już do niej dotrze, że jest aż tak pociągająca, i zacznie zalotnie zabiegać drogę potencjalnym adoratorom....przeważnie wybiera sobie takich sięgających jej do do łaciatego brzucha... A ja bardzo, bardzo, bardzo lubię gorąco...lubię się wygrzewać na słońcu, tylko o filtrze muszę pamiętać, bo karnację mam jasną...Pewnie, że całego dnia na słońcu nie wyleżę..ale tak godzinka - i przerwa...godzinka...i przerwa...A 30 stopni wprawia mnie w zachwyt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 11:13 :-))))))))))))))))))) A mojej Czekoladowej podobają się wtedy nawet koty. Normalnie nie zwraca na nie żadnej uwagi, a wręcz starannie omija (miała kiedyś przykre spotkanie). Na widok piesków wprost wrasta w ziemię. :-) Od soboty musimy zacząć BARDZO uważać ! I WAM też radzimy ! :-)))))))) 30 stopni - mmmmmm, jak ja to lubię !!!!!!!!!!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 217.97.138.* 06.05.02, 11:18 :-))))))))))) A ja z niepokojem zauważyłam, że WTEDY suczysko wyjątkowo namolnie ociera się o mojego (i swojego) Pana... Taaaa...bardzo uważać trzeba będzie...:-((( Twarz mi się opaliła w ten "weekend" ale nogi, niestety, cały czas białe...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 80.72.33.* 06.05.02, 11:21 Gość portalu: monia napisał(a): > Twarz mi się opaliła w ten "weekend" ale nogi, niestety, cały czas białe...:-(( > ( Moze spodnie trzeba bylo zdjac??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 217.97.138.* 06.05.02, 11:23 ...byłam bez spodni...:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 80.72.33.* 06.05.02, 11:29 A Krolowa na to pozwolila??? Bo mnie kaze w tym zelaztwie chodzic!!! Gdzie rownouprawnienie??? Beeeeeee, beeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 217.97.138.* 06.05.02, 11:34 No, mój drogi, ale to ty jestes Rycerzem, a nie ja...:-))) Ja - jak na Damę przystało - przez 5 dni chodziłam w szortach.. ...i nogi białe...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 80.72.33.* 06.05.02, 11:56 Gość portalu: monia napisał(a): > Ja - jak na Damę przystało - przez 5 dni chodziłam w szortach.. Dama w szortach??? A nie w sukni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 217.97.138.* 06.05.02, 12:01 Dama pozostaje Damą nawet w szortach. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 80.72.33.* 06.05.02, 12:10 Gość portalu: monia napisał(a): > Dama pozostaje Damą nawet w szortach. :-))) ... a nawet bez... ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 217.97.138.* 06.05.02, 12:23 :-)))))))))))))) ...bez - szczególnie!!!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 80.72.33.* 06.05.02, 11:20 Gość portalu: Nala napisał(a): > Od soboty musimy zacząć BARDZO uważać ! I WAM też radzimy ! :-)))))))) Przeciez mam zbroje!!! To na co uwazac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 11:31 No wiesz, różnie może się zdarzyć !!!!!!!!!!!!!!!!! Zbroja zbroi nierówna !!! :-))) Ja niestety muszę już znikać. Pa, pa ! Do jutra !!!!!!!!!!! Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 217.97.138.* 06.05.02, 11:35 :-((((((((((((((((((((((((((((((((((( no, trudno... pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 80.72.33.* 06.05.02, 11:57 Gość portalu: Nala napisał(a): > Zbroja zbroi nierówna !!! Sugerujesz, ze Krolowa sprezentowala mi bubel??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: :-)))))))))))))))))))))) IP: 217.97.138.* 06.05.02, 12:02 ...zasugerowała, i przezornie zniknęła...:-))) Nala, oczywiscie.....chociaż Królowa również zniknęła...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Królowo!!!! IP: 217.97.138.* 06.05.02, 12:04 Czy ty się dzisiaj przypadkiem nie przepracowujesz?????? Czy po tylu dniach wolnych nadmiar pracy nie szkodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Królowo!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 12:12 Bubel??? Jaki bubel??? Jarosłąwie, rycertswo zobowiązuje- pozwalam na ściągnięcie zbroi jedynie w wakacje - i to po upewnieniu się, czy królestwu nic nie zagraża. Faktycznie trochę zapracowanam, ale w środę powinno być luźniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Królowo!!!! IP: 80.72.33.* 06.05.02, 12:18 Gość portalu: Meve napisał(a): > Bubel??? > Jaki bubel??? Insynuacje w tym temacie nie z moich ust pochodzily. > Jarosłąwie, rycertswo zobowiązuje- pozwalam na ściągnięcie zbroi jedynie w > wakacje - i to po upewnieniu się, czy królestwu nic nie zagraża. Brak definicji slowa - wakacje!!! W ramach zagrozen to postaram sie ogladac Panorame, aby byc na biezaco. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Królowo!!!! IP: 217.97.138.* 06.05.02, 12:25 .....ewentualnie po upewnieniu się, że nikt nie patrzy.. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Królowo!!!! IP: 80.72.33.* 06.05.02, 12:30 No i tu pies pogrzebion bywa... Przeca Krolowa z gory patrzac juz nie raz, ani dwa dowiodla, ze gromem do porzadku przywolac potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Królowo!!!! IP: 217.97.138.* 06.05.02, 12:44 ...co nie znaczy, że sama między paluszkami ciekawie nie zerka...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Królowo!!!! IP: 80.72.33.* 06.05.02, 12:52 Ale chyba tylko na zbroje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Królowo!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 13:02 No i na oczy Zawsze Nie mogę się opanować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Królowo!!!! IP: 80.72.33.* 06.05.02, 13:15 Gość portalu: Meve napisał(a): > No i na oczy > Zawsze > Nie mogę się opanować:)) No to nie wiem, czy przylbice moglbym podniesc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Królowo!!!! IP: 217.97.138.* 06.05.02, 13:18 Czyli po prostu zostaniesz w "górze" i już! A reeszta zbroi - do letniego przeglądu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Królowo!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 13:15 No i na oczy Zawsze Nie mogę się opanować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Królowo!!!! IP: 217.97.138.* 06.05.02, 13:17 ..ja na ręce..:-))) a dokładniej - dłonie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Królowo!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 13:26 To w drugiej kolejności, i nie zwsze, tylko jak mnie oczy zainteresują:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Królowo!!!! IP: 217.97.138.* 06.05.02, 13:38 A oczy - raczej jasne, czy raczej ciemne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Oczy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 13:41 Różnie, to nie tylko od koloru zależy:)) Luby to taki ciemny brutal o stalowo-niebieskich , uchhh:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Oczy IP: 217.97.138.* 06.05.02, 13:55 A Mój ma zielone spojrzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Zielone IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:00 Zielono to ja jedyna w rodzinie spoglądam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Zielone IP: 217.97.138.* 06.05.02, 14:10 Szmaragdowa Królowa..:-))) Nie przepadam za takim ciemnym, arabskim spojrzeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Zielone IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:13 Gość portalu: monia napisał(a): > Szmaragdowa Królowa..:-))) O, jak ładnie, zarumienionam:)) > Nie przepadam za takim ciemnym, arabskim spojrzeniem.... Za arabskim ciemnym też nie przepadam- nie żebym dbała o czystośc rasy, ale za dużo dziczy w takim oku. Egoistycznej dziczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Zielone IP: 217.97.138.* 06.05.02, 14:37 Wolę takie murzyńskie oko (np. boskiego Denzela).:-))) Z tym egoizmem to masz rację. Nie wiem, czy to uprzedzenia jakowes, ale zawsze mam wrażenie, że Arab patrzy się na kobietę, jak na rzecz, której może w dowolnej chwili użyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Zielone IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 15:02 Gość portalu: monia napisał(a): > Wolę takie murzyńskie oko (np. boskiego Denzela).:-))) > Z tym egoizmem to masz rację. Nie wiem, czy to uprzedzenia jakowes, ale zawsz > e mam wrażenie, że Arab > patrzy się na kobietę, jak na rzecz, której może w dowolnej chwili użyć... Albo użyc i wyrzucić albo zbić albo zabić albo żeby mu prała ciagle skarpetki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Zielone IP: 217.97.138.* 06.05.02, 15:03 "Samiec twój wróg!!!!" (cyt.) :-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zielone IP: 80.72.33.* 06.05.02, 15:28 Gość portalu: monia napisał(a): > "Samiec twój wróg!!!!" (cyt.) :-))))))))))))))))))) Po pierwsze primo - czy to o mnie? Po drugie primo - dlaczego rumak ma prac skarpetki, w koncu sa pralki... chyba? Po trzecie primo - zamiast "egoistyczny" nalezy uzyc "egzotyczny" i powinno byc lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Królowo!!!! IP: 80.72.33.* 06.05.02, 13:41 To raczej zalezy od szkiel komtaktowych. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Królowo!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 13:49 Jsk długoletnia "użytkowniczka" szkieł koMtaktowych jestem w stanie po 2 sekundach rozpoznać ludzia z barwionymi:))) Zazawyczaj preferuję naturalność:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Królowo!!!! IP: 80.72.33.* 06.05.02, 13:51 Gość portalu: Meve napisał(a): > Zazawyczaj preferuję naturalność:) To na prawde niezly "zazawyczaj" ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Królowo!!!! IP: 217.97.138.* 06.05.02, 13:56 A czy ktos jeszcze pamięta oczy Froda...??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Królowo!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:02 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Gość portalu: Meve napisał(a): > > > Zazawyczaj preferuję naturalność:) > > To na prawde niezly "zazawyczaj" > ;-)))))))))))))) Jeno o to mnie chodziło, że znajomy mój kiedyś takie śliczności niebieskie sztuczne miał, że wpatrywałam sie jak w cud ósmy- pamiętając oczywiście, by przywoicie sie dalej zachować ty Czepialski Rycerzu!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: monia robi "pa, pa" IP: 217.97.138.* 06.05.02, 15:02 Do jutra, moi mili..Czas się zbierać - człowiek jakis taki zmęczony po tym "długim weekendzie"...Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: monia robi Meve też IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 15:11 papapa, to prawda, trzeba iść do domu! Do jutra! PS A gdzie ta zadziorna RUDA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: monia robi Meve też IP: 80.72.33.* 06.05.02, 15:23 Inwektywy poszlyw w ruch??? Jaki czepialski??? Znajomi jak mnie w aktualnym stroju widuja, to mnie raczej "zakutym lbem" tytuluja.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś