trzecikot 07.11.11, 08:21 Znajdź 10 szczegółów, którymi twarz Ziobry różni się od dupy Dody: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek Re: Quiz 07.11.11, 09:16 Ja widzę tylko jedną różnicę: tyłek Dody ma lepsze proporcje! Odpowiedz Link
gat45 Re: Quiz 07.11.11, 16:10 Przez chwilę oczyma wyobraźni ujrzałam Ziobrę w stroju i pozycji panny Dody z fotografii i..... anyżkiem powiało, czy co ? Bo mnie jakby zemdliło. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Quiz 07.11.11, 16:29 Powiem brutalnie tak - pewien mój znajomy sprzed lat wielu (teraz znany publicysta polityczny) mawiał na taką okoliczność: "jakbym miał taką twarz to bym na niej siedział". Przypuszczam, że mógł mówić profetycznie o Ziobrze, czyli Ziobra antycypował. Z tym, że to, na czym siaduje Doda jest zdecydowanie kształtniejsze od tego, na czym powinien pan Mniej Niż Zero. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Quiz 07.11.11, 18:00 Może i twarz Ziobry rzeczywiście dupę Dody przypomina, ale od dawien dawna wiadomo, że człowiek - dupa jest tylko jeden: Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Quiz 07.11.11, 18:27 1) Okulary. 2) Przedziałek. 3) Krągłość policzków. 4) Lojalność. 5) Przywiązanie do jednego partnera. 6) Zastosowanie. 7) Znajomosc języków obcych. 8) Zacięcie w tym prawnicze. Tyle znalazłem, może ktoś uzupełni. Odpowiedz Link
magdolot Re: Quiz 08.11.11, 01:26 9). Te słodkie usteczka inaczej są położone. 10) Uszy! Gdyby dupa Dody miała uszki, to by wyszedł z tego Urban piękny i młody. A żadne z nich, ani Zero, ani Mensatruacyjna piękność kuta na obcasy, nie mają tej szyderczej klasy, co nasz socjalistyczny Nergal. Śfiat schodzi na psy chyba. Odpowiedz Link