Dodaj do ulubionych

NIespodzianka

07.02.17, 08:18
Myślałem, że na FK oślą ławkę zastąpił kosmos, a tu proszę taka niespodzianka:
forum.gazeta.pl/forum/w,396,163316204,163316204,Pi_swolocze_nie_wyrazaja_zgody.html
Nawet nie próbuję myśleć dlaczego, bo nie warto.
Po prostu PiSiory wyklikały, i tyle.
Obserwuj wątek
    • man_sapiens Re: NIespodzianka 07.02.17, 10:40
      Nie całkiem. Powtórzyłem wątek Ave kopiując jej wpis założycielski. Zdążyło się pojawić kilka komentarzy i wątek zginął w czeluściach kosmosu a administracja nie raczy poinformować mnie co zrobiłem złego...
      • 99venus Re: NIespodzianka 07.02.17, 11:36
        To typowe dla nich.
      • zapijaczony_ryj Re: NIespodzianka 07.02.17, 12:28
        No własnie, to akurat rozumiem, bo wydaje mnie się, że któryś z moderatorów na kraju wstydzi się tego co robi i aby nie było śladów wysyła to w komos.
        Ale jak się nie wstydzi tego, że posadził to na ośle?
        Może żle się czuje i nie myśli?
        Ciekawe jak długo to powisi na ośle?
      • ave.duce Manie_S - dzięki za akcję - jak widać prawda 07.02.17, 14:27
        (Pi$swołocze) w oczy kole...

ps. wpisuję w tym wątku, a nie w "Kraju", bo tam nie każdemu - jak widać - chce się zaglądać ;)
    • ave.duce Forum Kraj to nie cały świat - 07.02.17, 14:29
      i tak klikaniem i skargami na FoM nie zmienią tego, że rządzą Pi$swołocze.
      • damakier1 Re: Forum Kraj to nie cały świat - 07.02.17, 19:47

To akurat możemy zmienić idąc na wybory i głosując na kogokolwiek, byle nie na PiSswołocze. Nawet jeśli znowu przyjdzie oddać głos na "mniejsze zło".
        • ave.duce Re: Forum Kraj to nie cały świat - 08.02.17, 07:39

To się odnosiło do zwolenników K. Jarosława.

ps. w dalszym ciągu uważam, że wybory prezydenckie to nie to samo, co "grupowe" (sejm, senat, samorządy). Pozdrawiam :)
    • ave.duce NIespodzianka - dostałam ostrzeżenie - 05.03.17, 12:29
      "za dużo cię kasujemy" czy jakoś tak. Ale nie mam bladego pojęcia, co skasowano, w jakim wątku. Buuu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka