olus-ia80 30.04.09, 12:00 Wpisujcie miejsca do których warto wybrać się z dzieckiem. Ja polecam Sielską zagrodę - uwielbiamy to miejsce. Lasek osobowicki na grilla , tylko troszkę zaśmiecony. Do zwiedzania Zamek w Lubiążu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 30.04.09, 13:36 Chętnie podepnę się pod wątek. Słyszałam właśnie dużo dobrego o tej sielskiej zagrodzie. W planach mam właśnie zamiar tam się wybrać www.sielska-zagroda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
emkayoo Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 30.04.09, 21:34 Ano, Sielska Zagroda fajna bardzo. Często bywamy bo to w pobliżu :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 03.05.09, 20:35 Bylam w Sielskiej Zagrodzie w pt. Cale 10 min:)) Weszłam zobaczyłam dziki tłum i uciekłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sto.krotka79 Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 05.05.09, 13:38 A my byliśmy w weekend w Adrenalina Park w Kątach Wrocławskich i było super: mało ludzi, plac zabaw, wielka zielona polana, można koc rozłożyć, pograć w piłkę. Cisza, spokój. I rozrywka dla rodziców ;)) Polecam. Tylko gastronomicznie słabo, bo jedynie gril. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 05.05.09, 14:45 park południowy oraz grabiszyński - połączenie przyjemnego z pożytecznym :) i spacer i woda i plac zabaw Odpowiedz Link Zgłoś
asientos Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 06.05.09, 19:07 dodam Zachodni i super! Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 18.05.09, 23:12 A jest tu jakaś sala zabaw? Nie mam na myśli takich w centrach handlowych, tylko miejsca gdzie jadę specjalnie żeby pobawić się z dzieckiem w ogromnej ilości zabawek albo poczytać gazetkę jak mały szaleje z innymi dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
olus-ia80 Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 19.05.09, 09:46 Sala zabaw Piotruś - super miejsce . Znajduje się w TGG róg Legnickiej i Słubickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
olus-ia80 Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 19.05.09, 09:47 Zachodni bardzo nam się podoba. Pojechaliśmy rowerami na wycieczkę do tego parku, Wałami i przez most milenijny . Południowy jeszcze nie odwiedziłam , a ponoć jeszcze fajniej. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 19.05.09, 10:27 Park Południowy, Grabiszyński. Oczywiście mamy tez obskoczone wszystkie place zabaw w centra ch handlowych ;) - Jula najbardziej lubi pasaż Grunwaldzki. Na Zabrodziu (koło Bielan) jest tez wioska indiańska -mieliśmy tam imprezę integracyjną z przedszkola. Najbardziej preferujemy wycieczki do nikąd - zbieramy się rano i ruszamy autem przed siebie :) zawsze po drodze coś sie nawinie ;) ostatni byliśmy wzamku Książ, potem zrobiliśmy piknik. Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 19.05.09, 12:04 Sielska zagroda fajna?? hmmmm... moim zdaniem beznadziejna. brudny piasek, deski z gwoździami luzem na "placu zabaw"wybiegi dla zwierząt malutkie i ciasne. Specjalnośc zakładu umiejscowionego nad stawem hodolwlanym to sic! nuggetsy z mrożonek Odpowiedz Link Zgłoś
malina2005 Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 19.05.09, 13:05 my uwielbiamy Park Grabiszyński, szczególnie te jego bardziej dzikie tereny i okolice tej górki oraz namiętnie jeżdzimy na Partynice do koni, bo tam zawsze cisza i spokój ;-) Park Południowy tak sobie, bo tam tłok,a le fajnie jest tez w Zachodnim a na zajęcia jeżfzilam prawie dwa lata do Urwiska na Wejherowską i było bardzo fajnie, polecam to miejsce, choć odkąd jest tam przedszkole zajęcia dla mam z dziećmi sa juz tylko po poludniu. Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 22.05.09, 09:43 malina2005 napisała: namiętnie jeżdzimy na Partynice do > koni, bo tam zawsze cisza i spokój ;-) a to tam mozna wejść tak sobie jak do parku? Odpowiedz Link Zgłoś
malina2005 Re: Polecajmy miejsca dla dzieci. 25.05.09, 10:48 tak, bez problemów, a na rowerek miejsce idealne, zresztą nie tylko, tak ogolnie tam jest super Odpowiedz Link Zgłoś