pkjohnson 05.02.09, 22:21 Dziękuję w imieniu swoim i wszystkich za pomoc udzielaną na tym forum.Świat jest lepszy dzięki wam, pozdrawiam m.in.:irma223,izba.notarialna,decort i tych których nie wymieniłem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
decort Re: Podziękowania 09.02.09, 00:11 w nadziei, że to nie prowokscja - dziękuję serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pkjohnson Re: Podziękowania 09.02.09, 11:31 Szkoda że żyjemy w kraju gdzie ludzie nie wierzą w szczerość drugiej osoby.Ale to są prawdziwe podziękowania.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Bardzo nam miło 09.02.09, 13:06 pkjohnson napisał: Bardzo nam miło i dziękujemy. A w czymże przyczyniliśmy się do rozwiązania Twoich problemów? Niewiele jest Twoich postów z jakimś zapytaniem. Raczej z odpowiedziami również - i to rzeczowymi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pkjohnson Re: Bardzo nam miło 09.02.09, 20:14 Wiele pytań zadawali ludzie(bez sensu było powielanie pytań) i z waszych odpowiedzi udało mi się uporać ze sprzedażą 5 działek(poczynając od podziału poprzez zmagania z urzędami a kończąc na wizytach u Notariuszy).Wszystkie wasze porady wdrożyłem w życiu i super się sprawdziły. "Niewiele jest Twoich postów z jakimś zapytaniem. Raczej z odpowiedziami również- i to rzeczowymi."dlatego juz nie udzielam się w temacie którego nie znam. Pozdrawiam i pomagajcie ludziom dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 To się cieszymy, że się udało 10.02.09, 09:37 pkjohnson napisał: > Wiele pytań zadawali ludzie(bez sensu było powielanie pytań) i z > waszych odpowiedzi udało mi się uporać ze sprzedażą 5 > działek(poczynając od podziału poprzez zmagania z urzędami a > kończąc na wizytach u Notariuszy).Wszystkie wasze > porady wdrożyłem w życiu i super się sprawdziły. > "Niewiele jest Twoich postów z jakimś zapytaniem. Raczej z > odpowiedziami również- i to rzeczowymi."dlatego juz nie udzielam > się w temacie którego nie znam. > Pozdrawiam i pomagajcie ludziom dalej :) To się cieszymy, że się udało. I pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś