ex.mila 13.11.09, 10:21 Czy ONR też znajdzie tu swoją niszę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex.mila Re: Forum dla wszystkich 13.11.09, 10:26 Aktualnosci ONR Informacja w związku z manifestacją 11 listopada w Warszawie Dodano 2009-11-12 Informacja w związku z manifestacją 11 listopada w Warszawie: 1.Liczbę uczestników oceniamy na 550 osób po przeliczeniu na początku wymarszu. W czasie przejścia dołączały nowe osoby. 2.Relacja i pierwsze galerie pojawią się prawdopodobnie dziś. 3.Medialne doniesienia z rzekomych zadym, i różne inne informacje już zalewają Internet oraz pozostałe środki masowego przekazu - w najbliższych dniach będziemy starali się wyjaśniać wszystkie te sprawy na naszej stronie. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Forum dla wszystkich 13.11.09, 10:38 humbak napisał: > A czemu pytasz? a czemu pytasz, że pytam? Odpowiedz Link
humbak Re: Forum dla wszystkich 13.11.09, 10:45 Ciekawym motywacji pytania. Za Ziutka nie mogę się wypowiadać, ale ja bym tam se z jakimś oenerowecem pogadał, jakby właściwą kulturę dyskusji trzymał. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Forum dla wszystkich 13.11.09, 10:48 humbak napisał: > Ciekawym motywacji pytania. Za Ziutka nie mogę się wypowiadać, ale ja bym tam s > e z jakimś oenerowecem pogadał, jakby właściwą kulturę dyskusji trzymał. mało tu masz oenerowców mentalnych oenerowców na tym forum? żarty sobie robisz? co z tego, że w innych fatałaszkach. Odpowiedz Link
humbak Re: Forum dla wszystkich 13.11.09, 10:58 Hmmmmm... ONR kojarzy mi się przede wszystkim z narodowym-socjalizmem. Nie kojarzę tu nikogo takiego. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Forum dla wszystkich 13.11.09, 11:01 humbak napisał: > Hmmmmm... ONR kojarzy mi się przede wszystkim z narodowym-socjalizmem. Nie koja > rzę tu nikogo takiego. a ja nie kojarzę tupotu białych stóp. Odpowiedz Link
humbak Re: Forum dla wszystkich 13.11.09, 11:03 O proszę... to ja już w ogóle nie kojarzę Odpowiedz Link
taziuta Tak, dla wszystkich kulturnych :) 13.11.09, 12:14 humbak napisał: > /.../ Za Ziutka nie mogę się wypowiadać, ale ja bym tam se z jakimś oenerowecem pogadał, jakby właściwą kulturę dyskusji trzymał. Jak dla wszystkich, to dla wszystkich, i jeśli potrafi kulturalnie dyskutować, to i dla diabła to forum. Odpowiedz Link