humbak 25.03.12, 08:56 Ty zlewaciały komuchu Siedzę koło Wrocławia ostatnio... zainteresowany spotkaniem przy piwie/kawie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: Te Hummer!!!! 25.03.12, 18:53 humbak napisał: > Ty zlewaciały komuchu Siedzę koło Wrocławia ostatnio... zainteresowany spotka > niem przy piwie/kawie? A długo będziesz siedział? Bo właśnie wróciłem z Doliny Baryczy. Może ewentualnie w tygodniu. Bo weekend i święta spędzam w Niemczech. Odpowiedz Link
humbak Re: Te Hummer!!!! 25.03.12, 20:28 Zależy od wileu czynników, ale najpewniej przynajmniej do końca kwietnia... a może i parę lat Na tygodniu może być, tylko cza dogadać co by się nie okazało że akurat dnia tego mam sporo na głowie... jak to zwykle Odpowiedz Link
hummer Re: Te Hummer!!!! 25.03.12, 20:33 humbak napisał: > Zależy od wileu czynników, ale najpewniej przynajmniej do końca kwietnia... a m > oże i parę lat Na tygodniu może być, tylko cza dogadać co by się nie okazało > że akurat dnia tego mam sporo na głowie... jak to zwykle To może przełożymy spotkanie na kwiecień. Teraz mam urwanie głowy. A kwiecień zapowiada się spokojnie. Odpowiedz Link
taziuta Re: Te Hummer!!!! 25.03.12, 20:37 hummer napisał: > To może przełożymy spotkanie na kwiecień. Teraz mam urwanie głowy. A kwiecień > zapowiada się spokojnie. A co z najbliższym weekendem? W razie jakby ktoś chciał się ze mną spotkać w czwartek, to zapraszam do Dubaju. Ale potem to nie wiem kiedy znowu będę w zasięgu sieci... Odpowiedz Link
taziuta Re: Te Hummer!!!! 25.03.12, 20:44 hummer napisał: > W najbliższy weekend mknę nach Hamburg. No to jesteś usprawiedliwiony. Odpowiedz Link
hummer Re: Te Hummer!!!! 26.03.12, 09:55 taziuta napisał: > hummer napisał: > > > W najbliższy weekend mknę nach Hamburg. > > No to jesteś usprawiedliwiony. No ciężko mi zagrzać gdzieś miejsce. Ale i tak się cieszę, że się wymigałem z Pretorii. Odpowiedz Link
taziuta Re: Te Hummer!!!! 26.03.12, 13:39 hummer napisał: > No ciężko mi zagrzać gdzieś miejsce. Ale i tak się cieszę, że się wymigałem z Pretorii. Oj, to błąd. Oni tam mają pyszne południowo-afrykańskie wina. Odpowiedz Link
hummer Re: Te Hummer!!!! 26.03.12, 23:16 taziuta napisał: > hummer napisał: > > > No ciężko mi zagrzać gdzieś miejsce. Ale i tak się cieszę, że się wymigał > em z Pretorii. > > Oj, to błąd. Oni tam mają pyszne południowo-afrykańskie wina. Jak gdzieś jestem to lubię się krzątać po zaułkach Odpowiedz Link
hummer Re: Te Hummer!!!! 27.03.12, 17:14 taziuta napisał: > hummer napisał: > > > No ciężko mi zagrzać gdzieś miejsce. Ale i tak się cieszę, że się wymigał > em z Pretorii. > > Oj, to błąd. Oni tam mają pyszne południowo-afrykańskie wina. Możesz pojechać za mnie indico.saip.org.za/conferenceDisplay.py?confId=14 Odpowiedz Link
taziuta Re: Te Hummer!!!! 27.03.12, 18:14 hummer napisał: > taziuta napisał: > > Oj, to błąd. Oni tam mają pyszne południowo-afrykańskie wina. > > Możesz pojechać za mnie Nie jestem fizykiem. A poza tym już tam byłem, w zeszłym roku, w Johanesburgu. Odpowiedz Link
taziuta Re: Te Hummer!!!! 25.03.12, 22:13 followthesun napisała: > Chętnie,ale do Dubaju za daleko. Wracam z końcem lipca, jeśli będziesz akurat w pobliżu... Odpowiedz Link
taziuta Re: Te Hummer!!!! 26.03.12, 07:36 followthesun napisała: > Chętnie,ale do Dubaju za daleko. A tak w ogóle, to miło Cię widzieć. Come stai? Odpowiedz Link
taziuta Re: Te Hummer!!!! 25.03.12, 22:14 humbak napisał: > Jedź do Dubaju, będziesz w raju? Już tam bywałem, i raj jakoś przegapiłem... Tym razem będę akurat tak długo aby zamustrować, a potem w świat. Odpowiedz Link
hummer Re: Te Hummer!!!! 26.03.12, 22:14 humbak napisał: > Ne ma sprawy. A żebyś się Humbaczku nie nudził. Trochę zwiedzania wroclaw360.pl/technologia.php Odpowiedz Link
humbak Re: Te Hummer!!!! 28.03.12, 22:14 Nie no... Kolego! Ja tu na miejscu, z rowerem na dodtek a Ty mi jakieś zwiedzanie przez internet podrzucasz? Jajca se robisz? Odpowiedz Link
hummer Re: Te Hummer!!!! 28.03.12, 22:17 humbak napisał: > Nie no... Kolego! Ja tu na miejscu, z rowerem na dodtek a Ty mi jakieś zwiedzan > ie przez internet podrzucasz? Jajca se robisz? Pogadamy jak wrócę z Hamburga. Odpowiedz Link