hummer 31.08.12, 22:11 wyborcza.pl/1,75477,12383067,Trojkat_jako_zwiazek_partnerski___oficjalnie_zarejestrowany.html Mam nadzieję, że gospodarz w tym momencie nie je, ani nie pije. Szkoda chłopa by było. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: N-Kąty foremne 31.08.12, 22:55 hummer napisał: > Mam nadzieję, że gospodarz w tym momencie nie je, ani nie pije. > Szkoda chłopa by było. A to czemu, niby? Odpowiedz Link
hummer Re: N-Kąty foremne 31.08.12, 23:35 taziuta napisał: > hummer napisał: > > > Mam nadzieję, że gospodarz w tym momencie nie je, ani nie pije. > > Szkoda chłopa by było. > > A to czemu, niby? Jeden chłop dwie baby. Widział ktoś coś kiedyś takiego. Jak żyć, panie, jak żyć. I to jeszcze wszystko legalne. Odpowiedz Link
taziuta Re: N-Kąty foremne 01.09.12, 06:08 hummer napisał: > Jeden chłop dwie baby. Widział ktoś coś kiedyś takiego. Jak żyć, panie, jak żyć. I to jeszcze > wszystko legalne. Myśl pozytywnie, czyli o trójkącie z dwoma chłopami i jedną babą. Miałbyś szansę na odpoczynek co drugi dzień! Odpowiedz Link
hummer Re: N-Kąty foremne 01.09.12, 11:35 taziuta napisał: > hummer napisał: > > > Jeden chłop dwie baby. Widział ktoś coś kiedyś takiego. Jak żyć, panie, j > ak żyć. I to jeszcze > > wszystko legalne. > > Myśl pozytywnie, czyli o trójkącie z dwoma chłopami i jedną babą. Miałbyś szans > ę na odpoczynek co drugi dzień! Zależy jaka baba Odpowiedz Link