taziuta 08.04.13, 13:30 Ja tam chętnie obejrzę obydwa filmy i posłucham dyskusji po. A Wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 13:50 humbak napisał: > A co to za film? Nie załamuj mnie... Od kilku dni ciotki rewolucji typu Paradowska zapluwają się z oburzenia, że TVP zamierza wyemitować propagandówkę pani Gargas o katastrofie/zamachu. Dziś wieczór o 20.25 najpierw telewizja TVP1 pokaże film "Śmierć prezydenta" (kanadyjski, National Geografic), a potem "Smoleńsk 2010 - anatomia upadku" Anity Gargas. A potem będzie dyskusja. Odpowiedz Link
humbak Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 13:56 Trochę Cię podpuszczam, a trochę prezentuje moje stanowisko na ten temat. Wisi mi to po prostu Odpowiedz Link
taziuta Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 14:08 humbak napisał: > Trochę Cię podpuszczam, Ty wiśnio! > a trochę prezentuje moje stanowisko na ten temat. Wisi mi to po prostu Mi nie wisi. Ponad 30% Polaków już wierzy, że tam był zamach. A ponieważ olbrzymia większość Polaków nie rozumie wiadomości prezentujących fakty (natomiast chętnie ulega emocjom), więc prezentacja propagandówki Gargas może ten procent wierzących tylko zwiększyć. A im więcej wierzących w nieistniejące byty, tym większe prawdopodobieństwo, że przy najbliższej okazji większa ilość wyborców zagłosuje na cwaniaków/pasterzy nowej sekty... Odpowiedz Link
humbak Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 14:22 I tak co wybory głosują na marionetki robiące ich na dodatek w ciula na każdym roku. sekta gorsza nie będzie raczej. Odpowiedz Link
taziuta Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 14:26 humbak napisał: > I tak co wybory głosują na marionetki robiące ich na dodatek w ciula na każdym roku. > sekta gorsza nie będzie raczej. Uważam, że cwaniaki typu Tusk są lepsze od nawiedzonych inkwizytorów typu Macierewicz... Odpowiedz Link
humbak Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 14:59 Partnera do gry w sieci szukasz na dachu? Odpowiedz Link
taziuta Takiś zagubiony? :/ 08.04.13, 15:14 humbak napisał: > Partnera do gry w sieci szukasz na dachu? Mieszasz wątki z różnych forumów... Szukasz kogoś, kto wyciągnie do Ciebie pomocną dłoń? Licz na mnie jak na Zawiszę, w takim razie! Lubiłem grać w sieci, ale chyba miałem pecha bo wszyscy moi przeciwnicy byli gorsi od AI. Co nie znaczy, że nie straciłem nadzieję na spotkanie kiedyś godnego mnie przeciwnika, nawet na dachu. Odpowiedz Link
humbak Re: Takiś zagubiony? :/ 08.04.13, 17:22 Pośpiech wicie rozumicie. Mnie szczerze mówiąc w Civa nie chce się przesadnie szukać wyzwań. Bawię się w tworzenie własnej historii więc nie przeskakuję zazwyczaj Warlorda. Lubię mieć państwo na pół świata Odpowiedz Link
taziuta Re: Takiś zagubiony? :/ 08.04.13, 18:29 humbak napisał: > Pośpiech wicie rozumicie. Mnie szczerze mówiąc w Civa nie chce się przesadnie szukać > wyzwań. Bawię się w tworzenie własnej historii więc nie przeskakuję zazwyczaj Warlorda. > Lubię mieć państwo na pół świata Ja lubię wygrywać, na punkty lub wyścig w kosmosie. I gram na poziomie 'noble'. Na 'prince' zbyt często dostawałem w d... od głupich AI... Odpowiedz Link
humbak Re: Takiś zagubiony? :/ 08.04.13, 18:32 No widzisz, ja ja jadę na tym worlordzie na świecie wg ziemi, buduję państwo jak na 3/4 Azji, pół Europy i ćwierć Afryki na przykład... Syjamem i od razu mi się japa cieszy Odpowiedz Link
taziuta Re: Takiś zagubiony? :/ 08.04.13, 18:47 humbak napisał: > No widzisz, ja ja jadę na tym worlordzie na świecie wg ziemi, /.../ Na świecie wg ziemi lubię podbić cały nowy świat. Czyli jak najszybciej rozwijam technologie, nie dbając o wielkość wyjściowego terytorium. Patrz wielkość Portugalii, np. Taka bździna, a po portugalsku gada cała Brazylia. Odpowiedz Link
hummer Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 10.04.13, 14:58 Nie oglądałem. Nawet nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link
taziuta Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 10.04.13, 16:00 hummer napisał: > /.../ Nawet nie wiem o co chodzi. No to szczęśliwyś. Odpowiedz Link
humbak Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 10.04.13, 16:10 No tak... jak ja napisałem coś podobnego toś się załamał Odpowiedz Link
taziuta Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 10.04.13, 16:26 humbak napisał: > No tak... jak ja napisałem coś podobnego toś się załamał Zahartowałem się, i teraz nic już mnie nie rusza. Odpowiedz Link