Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas?

08.04.13, 13:30
Ja tam chętnie obejrzę obydwa filmy i posłucham dyskusji po. A Wy?
Obserwuj wątek
    • humbak Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 13:34
      A co to za film?
      • taziuta Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 13:50
        humbak napisał:

> A co to za film?

Nie załamuj mnie... uncertain
        Od kilku dni ciotki rewolucji typu Paradowska zapluwają się z oburzenia, że TVP zamierza wyemitować propagandówkę pani Gargas o katastrofie/zamachu. Dziś wieczór o 20.25 najpierw telewizja TVP1 pokaże film "Śmierć prezydenta" (kanadyjski, National Geografic), a potem "Smoleńsk 2010 - anatomia upadku" Anity Gargas. A potem będzie dyskusja.
        • humbak Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 13:56
          Trochę Cię podpuszczam, a trochę prezentuje moje stanowisko na ten temat. Wisi mi to po prostusmile
          • taziuta Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 14:08
            humbak napisał:

> Trochę Cię podpuszczam,

Ty wiśnio! suspicious

> a trochę prezentuje moje stanowisko na ten temat. Wisi mi to po prostusmile

Mi nie wisi. Ponad 30% Polaków już wierzy, że tam był zamach. A ponieważ olbrzymia większość Polaków nie rozumie wiadomości prezentujących fakty (natomiast chętnie ulega emocjom), więc prezentacja propagandówki Gargas może ten procent wierzących tylko zwiększyć. A im więcej wierzących w nieistniejące byty, tym większe prawdopodobieństwo, że przy najbliższej okazji większa ilość wyborców zagłosuje na cwaniaków/pasterzy nowej sekty...
            • humbak Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 14:22
              I tak co wybory głosują na marionetki robiące ich na dodatek w ciula na każdym roku. sekta gorsza nie będzie raczej.
              • taziuta Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 14:26
                humbak napisał:

> I tak co wybory głosują na marionetki robiące ich na dodatek w ciula na każdym roku.
                > sekta gorsza nie będzie raczej.

Uważam, że cwaniaki typu Tusk są lepsze od nawiedzonych inkwizytorów typu Macierewicz...
                • humbak Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 08.04.13, 14:59
                  Partnera do gry w sieci szukasz na dachu?
                  • taziuta Takiś zagubiony? :/ 08.04.13, 15:14
                    humbak napisał:

> Partnera do gry w sieci szukasz na dachu?

Mieszasz wątki z różnych forumów...
                    Szukasz kogoś, kto wyciągnie do Ciebie pomocną dłoń? smile
                    Licz na mnie jak na Zawiszę, w takim razie!

Lubiłem grać w sieci, ale chyba miałem pecha bo wszyscy moi przeciwnicy byli gorsi od AI.
                    Co nie znaczy, że nie straciłem nadzieję na spotkanie kiedyś godnego mnie przeciwnika, nawet na dachu. wink
                    • humbak Re: Takiś zagubiony? :/ 08.04.13, 17:22
                      Pośpiech wicie rozumicie. Mnie szczerze mówiąc w Civa nie chce się przesadnie szukać wyzwań. Bawię się w tworzenie własnej historii więc nie przeskakuję zazwyczaj Warlorda. Lubię mieć państwo na pół światasmile
                      • taziuta Re: Takiś zagubiony? :/ 08.04.13, 18:29
                        humbak napisał:

> Pośpiech wicie rozumicie. Mnie szczerze mówiąc w Civa nie chce się przesadnie szukać
                        > wyzwań. Bawię się w tworzenie własnej historii więc nie przeskakuję zazwyczaj Warlorda.
                        > Lubię mieć państwo na pół światasmile

Ja lubię wygrywać, na punkty lub wyścig w kosmosie.
                        I gram na poziomie 'noble'. Na 'prince' zbyt często dostawałem w d... od głupich AI... smile
                        • humbak Re: Takiś zagubiony? :/ 08.04.13, 18:32
                          No widzisz, ja ja jadę na tym worlordzie na świecie wg ziemi, buduję państwo jak na 3/4 Azji, pół Europy i ćwierć Afryki na przykład... Syjamem i od razu mi się japa cieszysmile
                          • taziuta Re: Takiś zagubiony? :/ 08.04.13, 18:47
                            humbak napisał:

> No widzisz, ja ja jadę na tym worlordzie na świecie wg ziemi, /.../

Na świecie wg ziemi lubię podbić cały nowy świat. Czyli jak najszybciej rozwijam technologie, nie dbając o wielkość wyjściowego terytorium. Patrz wielkość Portugalii, np. Taka bździna, a po portugalsku gada cała Brazylia. smile
                            • humbak Re: Takiś zagubiony? :/ 08.04.13, 18:58
                              Taka była linia demarkacyjna.
    • hummer Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 10.04.13, 14:58
      Nie oglądałem. Nawet nie wiem o co chodzi.
      • taziuta Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 10.04.13, 16:00
        hummer napisał:

> /.../ Nawet nie wiem o co chodzi.

No to szczęśliwyś.
        • humbak Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 10.04.13, 16:10
          No tak... jak ja napisałem coś podobnego toś się załamałsmile
          • taziuta Re: Co sądzicie o prezentacji filmu A.Gargas? 10.04.13, 16:26
            humbak napisał:

> No tak... jak ja napisałem coś podobnego toś się załamałsmile

Zahartowałem się, i teraz nic już mnie nie rusza. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka