Gość: renos IP: *.pool.mediaWays.net 08.10.10, 15:00 W jaki sposob dotrzec mozna do informacji o wolnych stanowiskach (AD5) w Radzie, Parlamencie i Trybunale? Czy te instytucje posiadaja wlasne bazy danych? Dziekuje za pomoc i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: Wakaty Rada, Parlament, Trybunal IP: 91.194.202.* 08.10.10, 18:01 Kazda instytucja ma wewnetrzne i miedzyinstytucyjne wakaty.Np "moja" instytucja nie uznaje "spontanow".Mysle,ze osoby poszukujace miejsc pracy powinny inaczej (nie bezposrednio) wyrazac swoja prosbe.Naprawde to forum jest popularne nie tylko wsrod Polakow.Np inne nacje (najczesciej z EU12) tez tu zagladaja,a jak trzeba to tlumacza sobie przez google i dzis znajoma Rumunka pytala mnie czy to prawda,ze tu wymieniamy sie wewnetrznymi wakatami Odpowiedz Link Zgłoś
rys.kolargol Re: Wakaty Rada, Parlament, Trybunal 08.10.10, 23:01 > tlumacza sobie przez google i dzis znajoma Rumunka pytala mnie czy to p > rawda,ze tu wymieniamy sie wewnetrznymi wakatami A lyzka na to: niemozliwe! I dodam jeszcze, ze wzruszyla mnie twoja historia... Odpowiedz Link Zgłoś