Dodaj do ulubionych

rekrutacja do REA

IP: *.cable.net-inotel.pl 20.12.10, 12:56
przyznam sie szczerze, ze jestem dosc skolowana, ale moze wy cos wiecie:) Zaproszono mnie ostatnio na rozmowe do REA, opis stanowiska i obowiazkow dosc ogolny, bez zadnych szczegolow np. do jakiego dokladnie unitu szukaja pracownika etc., co mnie sklania - plus lektura roznych forow - do myslenia, ze byc moze REA wcale nie rekrutuje, ale tworzy liste kolejnych "shortlisted candidates", ja jestem po cascie. Jeszcze nie mialam okazji ich o to zapytac, choc zamierzam, wiecie cos na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: rekrutacja do REA IP: *.access.telenet.be 20.12.10, 22:08
      Ja znam sporo AC (nie tylko Polakow) ktorzy przeszli z RTD do REA.Oczywiscie musieli zdac panel.Mysle,ze tam 2-3 razy do roku organizuja panele.I dopiero jak przejdziesz panel pozytywnie to jestes na liscie kandydatow do zatrudnienia.
      • Gość: Magda Re: rekrutacja do REA IP: *.cable.net-inotel.pl 23.12.10, 20:13
        ano wlasnie, nie wiem czy dobrze wnioskuje z faktow, ale mam wrazenie, ze ta moja rozmowa to takie spotkanie z panelem, a oferty pracy to z tego moze nie byc zadnej, nigdy.
        kurcze, zagwozdke mam, bo nie mieszkam na terenie UE (teraz akurat w PL na Swieta jestem), REA sie chcialo sie zgodzic na inny termin rozmowy i nie wiem czy jest sens na rozmowe jechac, ech

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka