Dodaj do ulubionych

dentysta - implanty

IP: *.ec.europa.eu 05.08.11, 08:50
Pomocy, jedynke moge stracic! Poradzcie, gdzie moga wstawic implant (cena nie odgrywa roli) i moge miec pewnosc, ze usluga bedzie na dobrym poziomie????
Z gory dziekuje za informacje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Do Bonnie Re: dentysta - implanty IP: *.190-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.08.11, 09:42

Polecam : dentisterie c:o

Cliniques Universitaires Saint-Luc
      Woluwé-Saint-Lambert (1200 Bruxelles)

www.saintluc.be/consultation/fiche.php?id=398
      lub
      Clinique Saint-Jean obok placu Rogier lub na Méridien

www.eoic.be/
      • Gość: Do Bonnie (2) Re: dentysta - implanty IP: *.190-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.08.11, 09:45
        Clinique Saint-Jean

Clinique Saint-Jean asbl

Tél: +32 (0)2 221 91 11

Site BOTANIQUE (obok placu Rogier)
        Bld du Jardin Botanique 32
        1000 Bruxelles

Site MERIDIEN
        Rue du Méridien 100
        1210 Bruxelles

clstjean.be/stjean/en/5188-home.html
    • Gość: ja Re: dentysta - implanty IP: *.fbx.proxad.net 05.08.11, 10:13
      Dlaczego ta osoba co odpowiedziała wstawiała sobie implanty w KILKU miejscach bo jeśli ktoś zadowolony to nie zmienia na pewno dostaje % od dosyłania klientów

ja tez mogę powklejać adresy z netu które znajde byle gdzie omijac tych ktorzy oglaszaja na ROZNYCH forach ze moga podac dane zaufanego np

http://www.google.fr/#hl=fr&cp=39&gs_id=1m&xhr=t&q=scorpionne%40proximus.be+++parodontologue&pf=p&sclient=psy&source=hp&pbx=1&oq=scorpionne%40proximus.be+++parodontologue&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=7870a8885e7d88bc&biw=1680&bih=857
      • Gość: *.fbx.proxad.bzdet Re: dentysta - implanty IP: *.home.aster.pl 05.08.11, 10:58
        problem w tym kolo, ze nic innego nie robisz, tylko wlasnie odsylasz LOL
        • Gość: ja Re: dentysta - implanty IP: *.fbx.proxad.net 05.08.11, 11:30
          Gdyby pytanie było tylko "Gdzie " to ok goglik lub pages jaunes itp ......

ale tu chodzi o "mogę mieć pewność, ze usługa będzie na dobrym poziomie"

mnie i znajomym nie robiono tego ,nie znamy ,nie polecamy , ten kto poleca niech da zabezpieczenie (gwarancje) np finansowe
          w razie niezadowolenia doradzanego to będzie większa pewność ze DOBRZE poleca ....

a ten długi link
          to tylko przykład prawdziwego naciągacza zakłada watki , na kilku forach , tylko aby naciągnąć potencjalnych którzy wpisali " szukam dobrego ...." po francusku

raczej radze pójść do kilku przy okazji zrobić kosztorysy sprawdzić metody POGADAĆ w POCZEKALNI z innymi , może nie o tym u którego się czeka , bo na ogol człowiek się skarży na innych ...............

• Gość: Do Bonnie Re: dentysta - implanty w Brukseli IP: *.190-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.08.11, 12:38

Podane przez nas linki... bo wlasnie nasza rodzina byla i jest bardzo zadowolona w Klinice Sw. Jana i Sw. Lukasza. Normalne cene plus super talent.

Dlaczego ludzie (zawsze te same) odpowiadaja tak zlosliwie ?
            Dlatego napewno tak malo ruchu na forum ?
            • Gość: bonnie Re: dentysta - implanty w Brukseli IP: *.ec.europa.eu 05.08.11, 13:05
              bardzo Ci dziekuje. wiesz moze czy mozna sie tam dogadac po angielsku?
          • Gość: bonnie Re: dentysta - implanty IP: *.ec.europa.eu 05.08.11, 12:56
            wielkie dzieki za wszelkie mile slowa i informacje (nawet jesli zalatuja kwasem)
            • Gość: Do Bonnie Re: dentysta - implanty IP: *.190-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.08.11, 13:13

Witam serdecznie. Tak, bez problemu kazdy mowy po angielsku. Powodzenia.
    • Gość: Dental Re: dentysta - implanty IP: *.128-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.08.11, 03:07
      Dr Siciliano w Clinique St Michel na Rue Linthout. Polecam. Mowi po wlosku, francusku i angielsku. Zrobil mi implant, bezbolesnie, fachowo. Niestety dluga kolejka. Powodzenia.

w.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka