Gość: Marcin IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 10:40 Mam pytanko jest jeszcze szansa na pracę we włoszech dla studentó i gdzie szukać takich ogłoszeń! z góry dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rea Re: WŁOCHY!!! IP: 213.92.96.* 08.06.04, 18:07 Nie wiem co rozumiesz przez jeszcze - czy chodzi ci o prace typowo letnia, jaki region wloch cie interesuje bo to bardzo wazne, gdyz inne sa realia na poludniu a inne na polnocy, napisz cos wiecej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: WŁOCHY!!! IP: *.24-151.libero.it 09.06.04, 22:35 Mam na imie Mariusz,28lat wyk.srednie-technik budownictwa,jestem odpowiedzialny,sumienny i uczciwy,chcialbym znalezc prace we Wloszech,2tygodnie szukam inic,kilka podstawowych slow sie nauczylem iszukam,mam za sobom kilkuletnie doswiadczenie wpracy zarowno wrolnictwie,ogrodnictwo,takze na budowie,potrafie zrobic remont mieszkania-gladz,malowanie,glazuraitp.mam prawkoB,Ctez doswiadczenie jako kierowca,tez jako ochrona mam licencje 1st...zalezy mi zeby znalezc prace Rzym,lub okolice..mam rodzine ibardzo potrzebuje tej pracy,wPolsceNedza...prosze opomoc.email.mwkroket@op.pl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
askafurmanska Re: WŁOCHY!!! 10.06.04, 11:00 ja dal siebie szukam pracy na wakacje(byłam kelnerką, a le moze byc tez przyzbiorach i wogole gdziekolwiek), a moj brat w budowlance, nawet na stałe, prosze o kontakt 505017317 lub ffaska@interia.pl Bede bardzo wdzieczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: WŁOCHY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 21:49 interesuje mnie rolnictwo, zbiory itp. i tylko praca sezonowa od lipca do końcca września. Jeśli możesz mi podpowiedzieć jak znaleźć pracę, uniknąć oszustwa pośredników i nie znającc włoskiego(włosi są makabryczni jeśli chodzi o języki) będę Ci bardzo wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
golgi Re: WŁOCHY!!! 09.06.04, 23:21 jesli tylko szukacie pracy medycznej we wloszech to Wam i wzystkim innym odradzam posrednictwo łódzkiej abt services. sprawdzcie w portalach medycznych, tam sa autoryzowane raporty o oszukanczej dzialalnosci zlodzieji z lodzi. dlaczego jeszcze policja nie pozamykala tych ludzi w wiezieniach. moze Wy mi odpowiecie jak daleko siegaja ich macki skoro tylu ludzi oszukali i jeszcze szczerze smieja sie im w oczy bedac na wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiss your baniak good bye! IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 10.06.04, 10:17 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: WŁOCHY!!! IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.04, 01:26 zajerestruj dzialalnosc Odpowiedz Link Zgłoś