myszka19 03.07.04, 18:47 Kto pojechałby ze mną zbierac jagody do Szwecji?Tam są olbrzymie jagody i jest ich całe mnóstwo- byłam tam w zeszłym roku.Ale trzeba znaleźć hurtownika.No i trzeba miec samochód do jeżdzenia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: galwa Re: owoce IP: *.acn.pl 03.07.04, 21:43 tjaaaaaa.......moge od matki wziasc samochod......17 letni maluch......hehe..... moze dalbym rade wyjecahc nim jakeis 20km poza wawe..... najpierw odpalby prawy wahacz..... jesli nie to padlaby skrzynia biegow...... albo sprzeglo...... a jesli to by jakims cudem przezylo....... to by sie po prostu reszta rozleciala.......hehe ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: owoce IP: *.brzesko.net.pl 06.07.04, 21:36 Napisz coś wiecej na maila:biel@mail.zetosa.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: owoce IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 08.07.04, 10:23 ja tez poprosze wiecej informacji jesli mozna aga7x7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myszka19 Re: owoce 08.07.04, 15:21 Niestety nie mam więcej informacji poza tym ze rok temu objadałąm sie olbrzymimi jagodami wSzwecji, które rosły w kazdym lesie( a jest ich bez liku) tuz przy drodze. I wiem , ze niejaka firma z Gdanska kojarzy ludzi na wyjazdy tam pobierając od nich słone opłaty, a wzamian nie dając nic . Tak samo mozna jechac paczką samochodem i zbierac jagody samemu ( w Szwecji taka praca jest legalna), tylko trzeba umiec znalezc hurtownika, który je kupi.No a spac najlepiej na kempingach. Pozdrawiam.Jak ktos ma chęć, samochód i jakies kontakty z hurtowniami, moze skorzystac, chętnie sie przyłaczę. Uważam, ze nie ma zadnego ryzyka,a i tak to są super takie wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał T Re: owoce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 17:20 Witam posiadam w miarę pewne auto.Możemy zorganizować wyjazd.Myślę ,że 3 osoby smiało się zmieszczą.Pozdrawiam i proszę o kontakt tasman@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: owoce IP: *.customer.m-online.net 16.09.04, 17:03 www.arbeitsagentur.de tutaj szukaj pracy Odpowiedz Link Zgłoś