Gość: gocha IP: *.ust.tke.pl 12.08.04, 18:47 GBP Service Personal Berlin czy ktos nial doczynienia z tym posrednikiem. oferuje prace przy winobraniu w niemczech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robotom Re: co to za posrednik IP: *.nasze.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 22:21 dostałem umowę od nich i chcą żeby wysłać w liście 20 e , ale dzwoniłem do biura do niemiec a tam odebrała jakaś zaspana lala i nie kumała o co chodzi oferta ciekawa aż za ,ja zrezygnowałem a to nr. tel do GBP Service Personal Berlin 00 49 16 28 31 25 89 Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: to oszust. 12.08.04, 23:46 czy wy nie mozecie zrozumiec ze posrednik(jesli ma pozwolenie do posrednictwa,a to juz inna sprawa...) W ZADNYM WYPADKU nie moze pobierac od was pieniedzy???? moze pobierac,ale od PRACODAWCY!!!! nigdy od osoby szukajacej prac!!! pozdrawiam z hiszpanii www.poloniamadryt.net/forum/index.php un saludo.icaro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: co to za posrednik IP: *.customer.m-online.net 30.08.04, 18:14 Bawaria - pelno pracy, ciagle brakuje ludzi do roboty www.polonia-muenchen.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stenia Re: co to za posrednik IP: *.customer.m-online.net 22.10.04, 19:37 malo znany Odpowiedz Link Zgłoś