Gość: klimoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 10:22 Czy ktoś z Was słyszał o pośredniku LIDER z Kutna. Pośrenik ten załatwia wyjazdy do Angli, Szkocji, Walii. Czy może ktoś korzystał już z ich usług? Jeżeli tak to proszę o opinie. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Johnny Re: Pośrednik pracy firma "Lider" z Kutna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 01:13 Daruj sobie. Tej firmy nie ma nawet na liście Ministerstwa Pracy, firma nie ma na to licencji. Tak więc jest to nielegalne w sensie prawnym, a więc praktycznie na pewno oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Pośrednik pracy firma "Lider" z Kutna IP: 213.199.253.* 08.11.04, 13:07 to oszustwo. byłem w Anglii. wyciągnęli pieniądze najpierw w Polsce a potem w Londynie. pracy nuie załatwili. po tygodniu wróciłem do kraju. dodaję że naprawdę miałem ze sobą duż kasy i mogłe siedzieć w anglii jeszcze z miesiąc ale nie było sensu, bo cały ten lider to tylko naciągacze. oszukany Odpowiedz Link Zgłoś