Dodaj do ulubionych

wakat dla prawnika

IP: *.cec.eu.int 04.11.04, 10:06
w DG BUDG, Unit D1, "regulacje finansowe" - wszystko co dotyczy przepisow
finansowych UE- stosowanie oraz projekty nowych przepisy innych DG- ich
zgodnosc z regulacjami finansowymi, jakby sie jeszcze gdzes uchowali
poszukujacy prawnicy z polskiej listy.... wyslac motivation letter i CV do HR
DG Budg, ze wskazaniem unitu..........

euro Kratko, ciesze sie ze udalo ci sie wreszcie otworzyc skrzynke...:-)))
Obserwuj wątek
    • integration Re: wakat dla prawnika 04.11.04, 11:33
      fajnie adm, ze dalas ten wakat. Moze znajzie sie cos dla mnie dla EPAiaka.
      Jakis wakacik... Bylem na rozmowach, ale wciaz czekam na odpowiedz. Moze w
      przyszlym tygodniu a moze w nastepnym dostane jakies info...

A moze w miedzyczasie maly wakacik do aplikacji?

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow:)
      • Gość: Sofi Re: wakat dla prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:59
        O rany !!! Jeszcze nie masz odpowiedzi ? Kiedy na tych rozmowach byles bo nie
        pamietam ?

A myslalam, ze potem to juz z gorki :) no i szczerze liczylam na jakis prezent
        z ich strony na gwiazdke (jade na rozmowy na 2/12)
        • Gość: sim Re: wakat dla prawnika IP: *.ergo-communications.com 04.11.04, 12:08
          jeszcze bardziej frustrujace jest, gdy ma sie odpowiedz pozytywna, oni
          przekazuja sprawe do administracji i wszystko znika z oczu - mija 3 tygodnie i
          caly czas nie otrzymalem umowy...grrr najgorzej, ze nie da sie ich w ogole
          pogonic. Poza tym teraz wszyscy sobie biora urlopy...dobre jest zycie
          eurourzednika
          • Gość: xx Re: wakat dla prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:12
            Hej, sim, to kontraktu nie podpisujesz juz na miejscu bedąc ? Ja wiem, ze dla
            bezpieczenstwa przydaloby sie jechac, majac juz to w kieszeni, ale ...
            Jak to wyglada od strony proceduralnej ?

Bo octi zalatwil to w jakims iscie ekspresowym tempie. Z tego co pamietam jakos
            polowa pazdziernika: interview, kilka dni pozniej odpowiedz i ustalili od razu,
            ze moze startowac 15/11 ?

To jak to mozliwe ?
          • an_bu Re: wakat dla prawnika 04.11.04, 12:14
            sim, nie masz pojecia, jak mi pomogles tym wyzwaniem! :) jestem w identycznej
            sytuacji i juz powoli dochodzilam do wniosku, ze cala historie sobie wymyslilam
            i zadnej pracy nie dostane... jednym slowem: kot jest blisko :)))
            swoja droga, dzwoniles do swojego HoU z pytaniem/ponagleniem? ja powoli do tego
            dojrzewam...
            • Gość: sim Re: wakat dla prawnika IP: *.ergo-communications.com 04.11.04, 12:24
              Dzieki, jak dlugo czekasz?

Dla mnie to zagadka - maja moje dokumenty, maja wyniki badan, instytucje ktora
              chce mnie zatrudnic, wiec nie musza juz w zasadzie wykonac zadnej roboty tylko
              podpisac kilka dokumentow, wsadzic moje dossier do wlasciwej przegrodki i juz.

Ponoc sa opoznienia wynikajace z nawalu pracy - ale co to za tlumaczenie?

Oczywiscie, ze ich ponaglam. Ale administracja ma to do siebie ze idzie wlasnym
              zolwim tempem

• an_bu Re: wakat dla prawnika 04.11.04, 13:29
                Ja utknelam gdzies pomiedzy hr-ami chyba. problem w tym, ze mieszkajac w Bxl
                odbylam interview/panel "nieformalnie", tzn. bez posrednictwa DG ADMIN. Ktory w
                tej chwili jakos nie moze mnie "przetrawic" i przyslac zaproszenia na badania...
                nie ukrywam, ze moja cierpliwosc jest na wyczerpaniu :(
                • Gość: sim Re: wakat dla prawnika IP: *.ergo-communications.com 04.11.04, 13:54
                  aha,

no to ja jestem do przodu w tym sensie ze juz wszystko zostalo sformalizowane i
                  mam jedynie czekac na dokumenty z administracji (umowa chyba?)

Ale problem w tym, ze czlowiek sie 'napali' i juz jest gotowy sie pakowac a tu
                  jeszcze trzeba czekac. I na dodatek nie ma nad tym zadnej kontroli. Pocieszam
                  sie tylko, ze jak juz zostane eurourzednikiem to bede leniuchowal dokladnie w
                  ten sam sposob...

A na razie trzeba sie zamienic w mistrza Zen
                  • an_bu Re: wakat dla prawnika 04.11.04, 13:59
                    absolutnie :)
                    zycze cierpliwosci - i lece cwiczyc Zen ;)
            • Gość: Tito Re: wakat dla prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:30
              Ja tez tak jak wy... Interview mialem we wrzesniu i od tego czasu DG HRowe w Parlamencie... Ja ich magluje regularnie choc nie zbyt czesto mejlami i dostaje odpowiuedzi zawierajace wyrazenia "wkrotce" " bardzo zajeci w tej chwili" "maja nadzieje ze zrozumie" "dziekuja za cirpliwosc" a to wszystko bo PE przyjmuje 800 nowych pracownikow.
              A ja o tym duuuuzo mysle i sie przejmuje bo jestem bezrobotny. Milo uslyszec ze nie jestem jedynym, ze to jest standardowe traktowanie.
      • strapiony9 Re: wakat dla prawnika 11.01.05, 15:09
        może
        ale w pierwszej kolejnośći dla dość ładnej dziewczyny:)))))

> fajnie adm, ze dalas ten wakat. Moze znajzie sie cos dla mnie dla EPAiaka.
        > Jakis wakacik... Bylem na rozmowach, ale wciaz czekam na odpowiedz. Moze w
        > przyszlym tygodniu a moze w nastepnym dostane jakies info...
        >
        > A moze w miedzyczasie maly wakacik do aplikacji?
        >
        > Pozdrawiam wszystkich forumowiczow:)
    • Gość: K. Re: wakat dla prawnika IP: *.econ.uni-hamburg.de 04.11.04, 12:47
      serdeczne dzieki adm.!
      :)
      milego dnia
      K.
    • eurokrata Re: wakat dla prawnika 04.11.04, 13:40
      Adminko...

Krata przeprasza za swoje niewybaczalne opuszczenie internetu na tak dlugi
      okres...
      :(((((
      Goniac za utraconym czasem popelnilem kilka aplikacji i przeslalem
      do "Centrali". A na razie czekam, czekam i jeszcze pewnie dlugo poczekam...:(

A moze wrecz przeciwnie! Stanie sie cud i juz na poczatku stycznia spotkamy sie
      w tym Pubie, ktory jak sie spodziewam juz powstal z Twojej inicjatywy:)

Zalaczajac moje poKRAczne pozdrowienia,
      European Crate
      PS A jezeli by jakies nowe fantastyczne wakaciki zaistnialy to z ogromna
      przyjemnascia na nie odpowiem:)
      PS2 Dzieki za wszystko Adminko!
      PS3 Euroktaryczne pozdrowienia dla Wszystkich!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka