21.07.06, 14:17
Do jakich sklepow warto pojsc w poszukiwaniu garsonki? ( najlepiej spodnie +
marynarka). Ja zwykle rozgladam sie w Next i M&S ale moze jakies inne warte
odwiedzenia omijam...
Gdzie Wy kupujecie klasyczne ciuchy do pracy ( biurowej)?
Podzielcie sie doswiadczeniem.
dziekuje
Obserwuj wątek
    • chihiro2 Re: garsonki 21.07.06, 14:43
      Ja kupuje oddzielnie, ale ladne komplety widzialam swego czasu w Benettonie.
      Spodnie mam z H&M (calkiem niezlej jakosci), zakietow nie nosze typowych
      pasujacych do spodni. Nosze duzo cardiganow z bialymi T-shirtami. Wydaje mi
      sie, ze Oasis moze miec komplety, poza tym takie bardziej "stateczne" firmy:
      Principles, Phase Eight, Wallis. Maja tez komplety ze spodnicami, co jest mila
      odmiana.
      • bibba Re: garsonki 21.07.06, 21:15
        sprawdz sklep Zara, jesli szukasz bardziej 'mlodych' krojow.
        • steph13 Re: garsonki 21.07.06, 22:11
          Nick autorki poprzedniego wpisu przypomnial mi z rozrzewnieniem dawna Biba.
          Przyjechalam tutaj w roku kiedy slynny sklep zamykal drzwi na zawsze. Zalapalam
          sie jeszcze na closing down sale i do dzisiaj mam troche cult objects: notesy,
          torebki, portfel, bikini, boa i bizuterie, wszystko ze slynnym logo. Od czasu
          do czasu prasa oznajmia, ze Biba powraca ale tak jak Carnaby Street z tamtych
          lat, nalezy chyba na dobre do przeszlosci.
          Wracajac do tematu, nie wiem nawet czy sprzedawali tam garsonki ale chyba nie.
          • bibba steph13, cos dla ciebie ;) 22.07.06, 22:45
            www.bibaexperience.com/
    • lee.loo Re: garsonki 22.07.06, 01:43
      moge polecic Ci esprit. bardzo fajnie skrojone gajerki, z dobrych materialow i
      dobrze sie nosza.
      W Polsce kilka razy zainwestowalam w garnitury z hexaline i bylam super
      zadowolona. Niestety majá jedyna wade (najwazniejsza) - sa extremly drogie
    • asica74 Re: garsonki 22.07.06, 17:28
      zajrzyj do mango. kiedys kupilam tam marynake i spodniczke.
    • leggetta kupilam 23.07.06, 11:34
      1. zakiet+ spodnie M&S
      2. spodnie M&S
      3. spodnie Wallis
      wszystko za niecale £60!
      Lubie ten kraj za wyprzedaze:)
      Niestety nie mam w poblizu Mango ani Esprit ale jak bede w wielkim swiecie
      rozejrze sie i tam.
      Caly czas mysle tez znad jednym: na co dzien nosze same spodnie i jakis top ale
      gdy musze zalozyc i zakiet to czy myslcie ze moze zalozyc pod marynarke cos bez
      kolnierzyka?
      Tak jakos mam zakodowane ze musi byc biala bluzka z kolniezykiem ale
      sklonilyscie mnie do zastanowania sie nas tym i moze pora to zmienic?

• eballieu Re: garsonki 23.07.06, 12:49
      Jestem maniaczka koszul.
      Leggeta, nie ze tam akurat masz cos kupowac, ale moze podpatrz styl. Mi on
      bardzo odpowiada. Moge tez zapewnic Cie wysoka jakosc. Ostatnio mialam okazje,
      na ktora zalozylam jadna z koszul od nich.byl upal, a mi mimo dlugiego rekawa
      nie bylo goraco. Koszule od Faconnable nosza, piora i prasuja sie doskonale. .

Tu w Anglii zaczelam tez kupowac koszule od T.M. Lewin. Maja dobre materialy,
      lubie ich polaczenie kamizelek z welny z koszulami ze spinkami. Daja rade sie
      nosic nawet przy rocznym dziecku;-) - pod jednym warunkiem, jesli lubi sie taki
      styl i czuje sie w nim dobrze. Oni tez sa tansi od Faconnable i Gant.
      Poogladaj sobie strony:
      www.faconnable.com
      www.gant.com
      www.tmlewin.co.uk

Jesli nie ma prykazu noszenia garnituru z biala koszula, to mozna te "pracowe"
      ubrania nieco zmodyfikowac. I wcale nie odslaniac polowy brzucha i plecow;-)

• chihiro2 Re: garsonki 23.07.06, 14:44
        Ja bardzo lubie koszule Pink - ale sama jeszcze zadnej nie mam (nie mam za
        bardzo potrzeby miec i nosic).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka