Dodaj do ulubionych

Basen i Biblioteka

IP: *.fbx.proxad.net 30.11.04, 10:56
ello mieszkancy bruxeli
kto mi powie gdzie trzeba mieszkac w centrum miasta zeby miec bliso i basen i duza biblioteke ?
i jeszcze cos fajnego ;)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • an_bu Re: Basen i Biblioteka 30.11.04, 11:21
      ja osobiscie nie przepadam za scislym centrum, w zaleznosci od tego, gdzie
      dokladnie bedziesz pracowal da sie znalezc mila dzielnice, moze nawet z takim
      luksusem jak basen - osobiscie polecam woluwe-st-lambert
      zas co do bibliotek - zobacz www.mediatheque.be/
      :)
      • Gość: urzedniczka Re: Basen i Biblioteka IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 30.11.04, 11:29
        Tylko ze mediateka to nie biblioteka i nie ma tam ksiazek
        a besenow jest calkiem sporo w Brukseli, poszukaj sobie w guglu, zaznacz na
        mapie i tam szukaj
        mi sie podoba watermaal boisfort i maja tam niezly basen calypso
        • Gość: III Re: Basen i Biblioteka IP: 212.244.180.* 30.11.04, 11:34
          watermaal-boisfort to taka zielona dzielnica, tak? jaki jest dojazd do centrum?
          drogo tam?
          we francji w mediatece sa książki - to taka biblioteka wzbogacona o materiały
          audiowizualne. na pewno w belgii jest inaczej? dziwne...
          • ella111 Re: Basen i Biblioteka 30.11.04, 11:58
            W-B: dzielnica bardzo zielona i droga :-) Dojezdzac mozna pociagiem, moze jest
            bezposredni do Schumana?
        • an_bu Re: Basen i Biblioteka 30.11.04, 11:55
          no nie ma ksiazek - to mialo byc nieco z przymruzeniem oka, jak to do octi'ego... ;)
          niemniej jednak, miejsce bardzo godne polecenia...
    • Gość: z Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: 213.246.197.* 30.11.04, 11:44
      www.brucity.be/artdet.cfm?id=1218&nLanguage=1
      • Gość: octi Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.fbx.proxad.net 30.11.04, 22:05
        kochani jestescie
        dzieki za info, lece szukac
        do jutra
        • Gość: octi Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.fbx.proxad.net 01.12.04, 10:07
          troche jestem zawiedziony tym co
          tym co znalazlem :( albo zle szukam
          czy sa tylko 3 baseny ? w czym jeden w Laaken ?
          bez sauny :(
          ta mediateka tez bez ksiazek, i trzeba placic za kazda rzecz z osobna :'(

pozdrawiam

ps czy ktos moze interweniowac w sprawie usuniencia tych reklam ?

• ella111 Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj 01.12.04, 10:23
            Basenow jest na pewno wiecej (Posejdon, Calypso, Molenbeek, Uccle, Woluwe, tak
            z pamieci, to juz jest 5, w tym nie ma Laeken).
          • Gość: urzedniczka Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 01.12.04, 10:26
            na pewno zle szukales, w ksiazce telefonicznej jest 20 roznych basenow
            (niektore z saunami!)
            www.pagesdor.be
            • slonce3 Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj 01.12.04, 10:49
              A biblioteki sa przeciez w kazdej gminie i to pewnie po kilka...
              • Gość: ktosik Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.consilium.eu.int 08.12.04, 16:09
                O basenach w sumie nie wiem duzo, oprocz tego, ze sa jakies dwa w Etterbeeku na
                przyklad. Natomiast ogolnie jezeli chodzi o sport w Brukseli to dla mnie
                porazka, w Polsce chodzilam na aerobik i step, instruktorzy byli na super
                poziomie, zajecia byly super dynamiczne i dla osob mocno zaawansowanych,
                skomplikowane uklady itp itd. Tutaj nawet w drogich klubach jest maly wybor
                zajec, zreszta te drogie sa naprawde super drogie, dojazd do nich jest kiepski,
                w koncu zapisalam sie do American Gym na Blvd. General Jacques i zajecia tzw.
                grupowe okazaly sie fatalne, era Jane Fonda wiec sila rzeczy chodze na
                silownie, ktora nawet nie ma pozadnych prysznicow.
                • Gość: G. Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:41
                  No to mnie bardzo zmartwilas.. a czy ktosik wie cos o dobrym fitness w Luxie
                  (aerobikach, szkolach tanca)?
                  • Gość: Unia Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.wol.be.prserv.net 11.12.04, 18:56
                    W wszystich dobrych hotelach jest super centrum sportowe z basenem. Nawet obohk
                    Parlamentu. Ja chodze do Hotelu "Conrad" na Avenue Louise. Drogie ale na
                    pozomie i z basenem.
                    • Gość: G. Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 08:54
                      Dzieki, to brzmi zachecajaco. Tak dla ciekawosci mozesz podac cene miesiecznego
                      karnetu na wstep wolny, jak cos takiego istnieje.
                      • Gość: Unia Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.wol.be.prserv.net 12.12.04, 10:43
                        W hotelu "Conrad" zaplacilam prawie 2.500 euro na rok. Moge isc "non stop",
                        kiedy chce. Nie mam duzo czasu, ale to znakomite miesce mi bardzo odpowiada.
                        • Gość: G Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:04
                          No to faktycznie drogo, ale jestem totalnym zapalencem.. sa tam rozne zajecia
                          aerobowe, odnowa biologiczna wliczona i to cale zaplecze, czy tylko basen i
                          silownia?
                          • Gość: Unia do G Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.wol.be.prserv.net 12.12.04, 14:58
                            www.conradbrussels.com
                            Na lewo, Health and Fitness
                            Adres : Avenue Louise 71
                            1050 Ixelles
                            Tel. 02 542 42 42
                            Fax 02 542 42 00
                            Jest parking
                            P.S. Kwaszniewscy tylko tam nocuja. Clinton itp. tez.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka