Gość: octi IP: *.fbx.proxad.net 30.11.04, 10:56 ello mieszkancy bruxeli kto mi powie gdzie trzeba mieszkac w centrum miasta zeby miec bliso i basen i duza biblioteke ? i jeszcze cos fajnego ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_bu Re: Basen i Biblioteka 30.11.04, 11:21 ja osobiscie nie przepadam za scislym centrum, w zaleznosci od tego, gdzie dokladnie bedziesz pracowal da sie znalezc mila dzielnice, moze nawet z takim luksusem jak basen - osobiscie polecam woluwe-st-lambert zas co do bibliotek - zobacz www.mediatheque.be/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzedniczka Re: Basen i Biblioteka IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 30.11.04, 11:29 Tylko ze mediateka to nie biblioteka i nie ma tam ksiazek a besenow jest calkiem sporo w Brukseli, poszukaj sobie w guglu, zaznacz na mapie i tam szukaj mi sie podoba watermaal boisfort i maja tam niezly basen calypso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Re: Basen i Biblioteka IP: 212.244.180.* 30.11.04, 11:34 watermaal-boisfort to taka zielona dzielnica, tak? jaki jest dojazd do centrum? drogo tam? we francji w mediatece sa książki - to taka biblioteka wzbogacona o materiały audiowizualne. na pewno w belgii jest inaczej? dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Basen i Biblioteka 30.11.04, 11:58 W-B: dzielnica bardzo zielona i droga :-) Dojezdzac mozna pociagiem, moze jest bezposredni do Schumana? Odpowiedz Link Zgłoś
an_bu Re: Basen i Biblioteka 30.11.04, 11:55 no nie ma ksiazek - to mialo byc nieco z przymruzeniem oka, jak to do octi'ego... ;) niemniej jednak, miejsce bardzo godne polecenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: 213.246.197.* 30.11.04, 11:44 www.brucity.be/artdet.cfm?id=1218&nLanguage=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: octi Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.fbx.proxad.net 30.11.04, 22:05 kochani jestescie dzieki za info, lece szukac do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: octi Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.fbx.proxad.net 01.12.04, 10:07 troche jestem zawiedziony tym co tym co znalazlem :( albo zle szukam czy sa tylko 3 baseny ? w czym jeden w Laaken ? bez sauny :( ta mediateka tez bez ksiazek, i trzeba placic za kazda rzecz z osobna :'( pozdrawiam ps czy ktos moze interweniowac w sprawie usuniencia tych reklam ? Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj 01.12.04, 10:23 Basenow jest na pewno wiecej (Posejdon, Calypso, Molenbeek, Uccle, Woluwe, tak z pamieci, to juz jest 5, w tym nie ma Laeken). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzedniczka Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 01.12.04, 10:26 na pewno zle szukales, w ksiazce telefonicznej jest 20 roznych basenow (niektore z saunami!) www.pagesdor.be Odpowiedz Link Zgłoś
slonce3 Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj 01.12.04, 10:49 A biblioteki sa przeciez w kazdej gminie i to pewnie po kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.consilium.eu.int 08.12.04, 16:09 O basenach w sumie nie wiem duzo, oprocz tego, ze sa jakies dwa w Etterbeeku na przyklad. Natomiast ogolnie jezeli chodzi o sport w Brukseli to dla mnie porazka, w Polsce chodzilam na aerobik i step, instruktorzy byli na super poziomie, zajecia byly super dynamiczne i dla osob mocno zaawansowanych, skomplikowane uklady itp itd. Tutaj nawet w drogich klubach jest maly wybor zajec, zreszta te drogie sa naprawde super drogie, dojazd do nich jest kiepski, w koncu zapisalam sie do American Gym na Blvd. General Jacques i zajecia tzw. grupowe okazaly sie fatalne, era Jane Fonda wiec sila rzeczy chodze na silownie, ktora nawet nie ma pozadnych prysznicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:41 No to mnie bardzo zmartwilas.. a czy ktosik wie cos o dobrym fitness w Luxie (aerobikach, szkolach tanca)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unia Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.wol.be.prserv.net 11.12.04, 18:56 W wszystich dobrych hotelach jest super centrum sportowe z basenem. Nawet obohk Parlamentu. Ja chodze do Hotelu "Conrad" na Avenue Louise. Drogie ale na pozomie i z basenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 08:54 Dzieki, to brzmi zachecajaco. Tak dla ciekawosci mozesz podac cene miesiecznego karnetu na wstep wolny, jak cos takiego istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unia Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.wol.be.prserv.net 12.12.04, 10:43 W hotelu "Conrad" zaplacilam prawie 2.500 euro na rok. Moge isc "non stop", kiedy chce. Nie mam duzo czasu, ale to znakomite miesce mi bardzo odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:04 No to faktycznie drogo, ale jestem totalnym zapalencem.. sa tam rozne zajecia aerobowe, odnowa biologiczna wliczona i to cale zaplecze, czy tylko basen i silownia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unia do G Re: Basen i Biblioteka - zprawdz tutaj IP: *.wol.be.prserv.net 12.12.04, 14:58 www.conradbrussels.com Na lewo, Health and Fitness Adres : Avenue Louise 71 1050 Ixelles Tel. 02 542 42 42 Fax 02 542 42 00 Jest parking P.S. Kwaszniewscy tylko tam nocuja. Clinton itp. tez. Odpowiedz Link Zgłoś