Gość: cube76 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:14 Witam! Zamierzam w najbliższym czasie przeprowadzić się do UK. W związku z tym poszukuję pracy. Poproszę o adresy internetowe pewnych agencji pośrednictwa pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cat Re: Jak w Wielkiej Brytanii znaleźć solidną agenc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:20 nie pamietam strony ale znajdziesz ja wpisujac w wyszukiwarce "blue arrow" to nazwa swietnej agencjii pracuje dla nich od ok 2 miesiecy i codziennie domnie dzwoni koles i cos dla mnie ma! ja pracuje w cateringu ale maja jesazcze prace w biurach, fabrykach dla kierowcow i cos jeszcze ale nie pamieatam i trzeba u nich znac troche angielski pozdro ps do jakiego miasta jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: do cat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:33 Czy w okolicach Crewe jest odział tej agencji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolw Re: Jak w Wielkiej Brytanii znaleźć solidną agenc IP: *.westsussex.gov.uk 14.12.04, 18:41 jesli ktos jedzie pierwszy raz do pracy do anglii i nie ma tam znajomych co moga go przekimac i wyzywic to niech lepiej idzie do sprawdzonej agencji w polsce. praca gwarantowana i taniej wyjdzie niz jechac i szukac na wlasna rake bo zycie tu drogie, a jak sie juz ma prace to mozna ja zmienic. wpiszcie sobie w google jobs-the-young! Odpowiedz Link Zgłoś
woodstock Re: Jak w Wielkiej Brytanii znaleźć solidną agenc 14.12.04, 18:49 Polecam Spring: www.spring.com/springpersonnel/default.htm Pracuję dla nich od póltora roku, znaleźli mi coś praktycznie od razu po zostawieniu CV, i to takie długoterminowe ("ongoing"). Specjalizują się w biurowych - nie wiem, jakiej pracy szukasz? Jeszcze Workbank jest OK, ale to dla studentów chyba tylko. Mają bardzo dużo zlecien, praktycznie codziennie coś, ale mniej wykwalifikowane i przez to słabiej płatne i raczej krótkoterminowe - obsługa bankietów, nalewanie piwa na meczach, zaklejanie kopert itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca biurowa? Re: Jak w Wielkiej Brytanii znaleźć solidną agenc IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.12.04, 20:10 to jest coś czego szukam... pytanie tylko czy ta agencja może mi pomóc gdy im wyślę CV z Polski? Niestety nie mam żadnych znajomych ani rodziny do której mogłabym pojechać i pójść na rozmowę osobiście. W tym roku ukończyłam ekonomię, znam angielski bardzo dobrze, niemiecki dobrze. Mam też praktykę w pracy jako asystentka - jeśli możesz mi polecić jakieś agencje które mogłyby mi pomóc "na odległość" albo wogóle możesz coś mi doradzić - proszę napisz: capriwei@yahoo.com, dzięki! Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dkny do cube IP: *.proxy.aol.com 14.12.04, 21:46 blue arrow jest super, sama mam prace biurowa przez nich ale oferuja inne branze rowniez polecam tez www.thegumtree.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Jak w Wielkiej Brytanii znaleźć solidną agenc IP: 81.144.250.* 15.12.04, 14:41 Hje, jest pare agencji , z polskajezycznych polecam Grafton, ich oferty sa na stronie wwww.pracawwielkiejbrytanii.pl, z anglojezycznych www.hotrecruit.com www.monster.co.uk www.totaljobs.com www.reed.co.uk www.planetrecruit.com. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś