Dodaj do ulubionych

Jak w Wielkiej Brytanii znaleźć solidną agencję...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:14
Witam! Zamierzam w najbliższym czasie przeprowadzić się do UK. W związku z
tym poszukuję pracy. Poproszę o adresy internetowe pewnych agencji
pośrednictwa pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: cat Re: Jak w Wielkiej Brytanii znaleźć solidną agenc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:20
      nie pamietam strony ale znajdziesz ja wpisujac w wyszukiwarce "blue arrow" to
      nazwa swietnej agencjii pracuje dla nich od ok 2 miesiecy i codziennie domnie
      dzwoni koles i cos dla mnie ma! ja pracuje w cateringu ale maja jesazcze prace
      w biurach, fabrykach dla kierowcow i cos jeszcze ale nie pamieatam i trzeba u
      nich znac troche angielski pozdro ps do jakiego miasta jedziesz?
      • Gość: Krzysztof Re: do cat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:33
        Czy w okolicach Crewe jest odział tej agencji??
    • Gość: zolw Re: Jak w Wielkiej Brytanii znaleźć solidną agenc IP: *.westsussex.gov.uk 14.12.04, 18:41
      jesli ktos jedzie pierwszy raz do pracy do anglii i nie ma tam znajomych co
      moga go przekimac i wyzywic to niech lepiej idzie do sprawdzonej agencji w
      polsce. praca gwarantowana i taniej wyjdzie niz jechac i szukac na wlasna rake
      bo zycie tu drogie, a jak sie juz ma prace to mozna ja zmienic. wpiszcie sobie
      w google jobs-the-young!
    • woodstock Re: Jak w Wielkiej Brytanii znaleźć solidną agenc 14.12.04, 18:49
      Polecam Spring:
      www.spring.com/springpersonnel/default.htm
      Pracuję dla nich od póltora roku, znaleźli mi coś praktycznie od razu po
      zostawieniu CV, i to takie długoterminowe ("ongoing"). Specjalizują się w
      biurowych - nie wiem, jakiej pracy szukasz?
      Jeszcze Workbank jest OK, ale to dla studentów chyba tylko. Mają bardzo dużo
      zlecien, praktycznie codziennie coś, ale mniej wykwalifikowane i przez to
      słabiej płatne i raczej krótkoterminowe - obsługa bankietów, nalewanie piwa na
      meczach, zaklejanie kopert itd.
      • Gość: praca biurowa? Re: Jak w Wielkiej Brytanii znaleźć solidną agenc IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.12.04, 20:10
        to jest coś czego szukam... pytanie tylko czy ta agencja może mi pomóc gdy im
        wyślę CV z Polski? Niestety nie mam żadnych znajomych ani rodziny do której
        mogłabym pojechać i pójść na rozmowę osobiście. W tym roku ukończyłam ekonomię,
        znam angielski bardzo dobrze, niemiecki dobrze. Mam też praktykę w pracy jako
        asystentka - jeśli możesz mi polecić jakieś agencje które mogłyby mi pomóc "na
        odległość" albo wogóle możesz coś mi doradzić - proszę napisz:
        capriwei@yahoo.com, dzięki! Asia
    • Gość: dkny do cube IP: *.proxy.aol.com 14.12.04, 21:46
      blue arrow jest super, sama mam prace biurowa przez nich
      ale oferuja inne branze rowniez
      polecam tez www.thegumtree.com
    • Gość: Krzysiek Re: Jak w Wielkiej Brytanii znaleźć solidną agenc IP: 81.144.250.* 15.12.04, 14:41
      Hje, jest pare agencji , z polskajezycznych polecam Grafton, ich oferty sa na
      stronie wwww.pracawwielkiejbrytanii.pl, z anglojezycznych
      www.hotrecruit.com www.monster.co.uk www.totaljobs.com
      www.reed.co.uk www.planetrecruit.com. Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka