Dodaj do ulubionych

hotel w luksemburgu

IP: *.plus.com 07.12.04, 14:32
Czy ktos bedac na badaniach w Luxie zatrzymywal sie w Hôtel-Pizzeria Bella
Napoli albo w Auberge de Jeunesse? Mozecie podzielic sie wrazeniami? Czy z
tych miejsc da sie dojsc na piechote do KAD building gdzie sa badania?
Dziekuje z gory
Obserwuj wątek
    • Gość: mal Re: hotel w luksemburgu IP: 195.101.227.* 07.12.04, 14:36
      to Ty Aurell?
      Byly wczesniej komentarze o obu tych miejscach.
      ja zarezerwowalam juz auberge de jeun.
      pozdrawiam
      m.
      • Gość: Aurell Re: hotel w luksemburgu IP: *.plus.com 07.12.04, 14:55
        To ja :) Zastanawialam sie nad tym, ale nie moge sie zdecydowac na pokoj
        czteroosobowy. Czy tam sa jakies zamykane szafki gdzie moglabym na noc upchnac
        wszystkie swoje dokumenty itp?? O ktorej masz badania, Mal?

• Gość: mal Re: hotel w luksemburgu IP: 195.101.227.* 07.12.04, 15:28

co do szafek to musza byc, w kazdym schronisku sa jakies lockery. di\opiero co
          jezdzilam po schroniskach i w kraju znaacznie mniej cywilizowanym. zreszta
          zazwyczaj ludzie klada "w glowie" wazne rzeczy jak dokumenty,
          ja zarezerwowalam w ciemno, malo wazne ilo osobowy. zreszta myslisz, ze o tej
          porze roku beda tlumy? chyba tylko polacy na badaniach.
          No wlasnie a badania mam o 8.30 (podejrzewam, ze godizna ta sama dla wszystkich
          i kolejnosc zgloszen decyduje o przyjeciu, ale to tylko spekulacje)
          p
          • Gość: Aurell Re: hotel w luksemburgu IP: *.plus.com 07.12.04, 15:46
            Przekonalas mnie Mal:) Zarezerwowalam auberge. Przyjezdzam 15-go, ty pewnie
            tez? Musimy sie jakos umowic. Mozemy razem pojsc na badania.
            • Gość: G. Re: hotel w luksemburgu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:54
              Hej,
              ja nocowalam ostatnio w Bella Napoli i musze przyznac, ze bylam pozytywnie
              zaskocczona. Bliziutko dworca (moze ze 100 metrow). Mialam duzy pokoj z 2 os.
              lozkiem, lazienka z kabina, sniadanko i to za 38 EUR/ noc. oczywiscie nie jest
              tam komfortowo, nie ma TV, ale jest czysto i blisko. No i zostawiasz sobie w
              pokoju co chcesz i kiedy chcesz, a na parterze jest fajna restauracja.
    • Gość: Pablos Re: hotel w luksemburgu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 17:50
      Auberge jest bardzo w porządku. Budynek jest świeżo po remoncie, więc wszędzie
      czyściutko i komfortowo. Szafki oczywiście są. Możesz wziąć swoją kłódkę albo
      wypożyczyć na miejscu za kaucją 10E. O pustkach nie ma mowy. Byłem w ubiegłym
      tygodniu, mieszkałem 3 dni w pokoju 6-osobowym, przez który w tym czasie
      przewinęło się lekko licząc 10 osób. Ale - jak już pisałem - spoko i pełna
      kultura. Jak najbardziej polecam. Można dojść pieszo do instytucji w jakieś 15-
      20 minut, ale z rana i na czczo nie polecam, bo wędruje się stromo pod górkę.
      Lepiej wracać w ten sposób, a rano pojechać autobusem. Pół godziny to aż nadto,
      o ile nie przegapicie przystanku na Rue de Gasperi (rozumiem, że KAD to
      Batiment Konrad Adenauer?).
      • Gość: Aurell Re: hotel w luksemburgu IP: *.plus.com 07.12.04, 18:07
        Dzieki Pablos!
        • Gość: xyz Re: hotel w luksemburgu IP: *.icpnet.pl 07.12.04, 22:36
          Tez mieszkałem w schronisku pod koniec listopada, rzeczywiście jest ładnie i
          czysto, ale ta rotacja w pokoju spowodowała poczucie komfortu jak w dworcowej
          poczekalni, niespodziewałem się takiej ilości gości.
          • Gość: Aurell Do Mal IP: *.plus.com 08.12.04, 13:45
            Mal, o ktorej przyjezdzasz do Luxa? Moze umowimy sie, powiedzmy o 21.00 przy
            recepcji?
            • Gość: do aurell Re: Do Mal IP: 195.101.227.* 08.12.04, 14:14
              ok, ja juz bede o 14 ladowac. wiec jak najbardziej mi to odpowiada. a ty jestes
              dopiero wieczorkiem?
              • Gość: Aurell Re: Do Mal IP: *.plus.com 08.12.04, 14:32
                Bede ok. 20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka