Gość: ama5 IP: 5.5.* / 80.58.35.* 07.12.04, 18:24 Powiedzcie jeszce raz, jak wygladaja badania w Brukseli. Czy kaza przylatywac dzien wczesniej czy mozna prosto z samolotu na badania... Ja nie wiem co rezerwowac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sofi Jak masz taki samolot :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:57 Badania z reguly organizuja tak, aby zaczely sie okolo 8.00 rano, kiedy jestes na czczo. Skoro masz taki samolot, ze jestes w stanie na 8.00 dotrzec do medical centre to spoko, ale wiekszosc ludzi nie ma, stad przylatuje dzien wczesniej. Organizacja badan calkiem sprawna (jak na tasmociagu - numerki z maszynki jak na polskiej poczcie): - analizy - x-ray; EKG - wypelnianie ankietki - lekarz ogolny - pogawedka na temat ankietki, badania ogolne (wazenie mierzenie, ile w pasie, ile w biodrach itp) - 15 minutowy spacerek do okulisty pare ulic dalej i znowu pogawedka (liczymy motylki, odgadujemy kolory, nazywamy literki, koncetrujemy wzrok na baloniku - takie tam pierdoly) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: Jak masz taki samolot :) 07.12.04, 20:54 u jakiego okulisty bylas?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liz Re: Jak masz taki samolot :) IP: *.acn.waw.pl 07.12.04, 21:26 Mowisz o badaniach w Luxie czy w Bxl? Czy Komisja ma okuliste gdzie indziej? Mi napisali, z mam sie zglosic na av. d'auderghem, nie pisza nic o okuliscie (tzn. ze gdzie indziej). Mam badanie o 7:45, a ADMIN o 11. Czy jest szansa, ze sie wyrobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: Jak masz taki samolot :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:47 Mowie o badanianiach w Bxl w Komisji. Adres podali ci prawidlowy - tam jest medical service nr. bodajze 19. Odbebnisz tam wszystkie badania, a nastepnie lakarz ogholny wreczy ci karteczke z adresem okulisty i trzeba bedzie przemaszerowac pare ulic dalej. Jest szansa sie wyrobic pod warunkiem, ze nie przeleci ci godzina przez palce tak jak nam na plotach w poczekalni. A jak sie na 11.00 nie wyrobisz, to sie nie przejmuj, ADMIN pocvzeka - one i tak nie wygladaja tam, jakby sie przepracowywaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Epsiaczka Re: znowu te badania IP: *.aster.pl 07.12.04, 21:27 Poszukaj sobie moich opisów sprzed około 2 tygodni. Też byłam na badaniach w Radzie i to wygląda inaczej niż w innych instytucjach. Możesz prosto z samolotu na pierwszą wizytę, czemu nie? A następnego dnia rano na badani krwi, rentgen i okulista. Pozdr Pisz, jakbyś coś nie wiedziała jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś