Dodaj do ulubionych

Przydałoby się jakieś tygodniowe streszczenie wyda

IP: *.bphpbk.pl 14.12.04, 11:34
rzeń z Forum.
Ludziska ja za Wami nie nadążam. Nie było mnie czas jakiś, a tutaj przyrost
wątków logarytmiczny.
Coś nowego i ważkiego się wydarzyło?
Bo u mnie nic :(, ale może jestem za dobry dlatego mnie nie chcą :))

Aha, no i ponawiam pytanie o ECB, EIF i EIB - czy ktoś z Was tam pracuje,
albo ma jakiekolwiek kontakty, lub wie cokolwiek o rekrutacji w tych
instytucjach.
Z góy dziekuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: G. Re: Przydałoby się jakieś tygodniowe streszczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:39
      ECB prowadzi rekrutacje oddzielnie, aktualne wakaty sa na ich stonie.
      • Gość: Mirek Re: Przydałoby się jakieś tygodniowe streszczenie IP: *.bphpbk.pl 14.12.04, 11:44
        No dzieki za dobra wole, ale mnie bardziej chodzi o rzeczy których "nie można
        przeczytać" na ich stronach.
        Najchętniej żywe relacje od pracowników, stażystów... Jak się tam pracuje,
        atmosfera, etc.
        • Gość: G. Re: Przydałoby się jakieś tygodniowe streszczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:00
          sorry, myslalam ze pytasz ogolnie o rekrutacje.
          • sofi75 Re: Przydałoby się jakieś tygodniowe streszczenie 14.12.04, 12:04
            Streszczenie wydarzen jest chyba takie, że kilkoro z nas jest już on board,
            wiec jak pewnie zauwazyles tematyka z "lobbowania" zmienila sie na szukanie
            mieszkan, żłobków, pubów, basenów i innych takich.

A co u ciebie ? Jesli interesowalby cie wakat dla mikroekonomisty (wplyw
            unijnego prawodawsta w zakresie spraw konumenckich na strukture rynku
            producenta i ewentualne powstawanie porozumien kartelowych) to daj znac.
            • Gość: Mirek do Sofi75 IP: *.bphpbk.pl 14.12.04, 12:15
              A dlaczego tylko kilkoro?
              To aż tak wolno idzie?
              Myślałem że to tylko u mnie, bez lobbingu, bez AIESECu..

P.S. Mikroekonomia zawsze była moją największą, nieodwzajemnioną miłością,
              aczkolwiek popełniłem tzw. małżeństwo z rozsądku z makro.

W każdym bądź razie wielkie gratulacje dla wszystkich "on board", dzieki za jak
              zwykle milą dyskusję i oczywiście czekam na jakiś cynk z fajnym wakacikiem dla
              skromnego Ekonomisty.

Pozdro,
              M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka