Dodaj do ulubionych

PRACA WE WLOSZECH JAKO TANERKA I HOSTESSA

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.12.04, 15:53
ok znalazlysmy biuro ktore wysyla do Wloch do Viareggio jako tancerki i
tancerzy i jako hostessy czy ktos z was mial z tym stycznosc? jest po takim
doswiadczeniu? mzoe cos napisac? zle dobre wspomnienia? slyszlaam ze kilka
dziwczyn mowilo ze bylo ok SZUKAM POTWEIRDZENIA!!!!!!!znacie to? Biuro Work
Agency
Obserwuj wątek
    • Gość: FABIAN Re: PRACA WE WLOSZECH JAKO TANERKA I HOSTESSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:14
      Moja dziewczyna i kilka znajomych tanczyło w Włoskich klubach,nie wyjeżdzały
      przez żadną agencję,tylko przez znajome,które już były.Myślę,że to
      najbezpieczniejsza forma wyjazdu za granicę,gdy jedziesz w sprawdzone miejsca.
      Nie wypowiadam się na temat tejże agencji,gdyż jej nieznam.
      Ja sam szukam dziewczyn (mężczyzn)do tańca,ale w kraju,najlepiej z Bydgoszczy
      lub woj.Kuj.-Pom.
      fabio1974@wp.pl
    • Gość: est Uwaga na handel zywym towarem n/txt IP: *.pcz.czest.pl 21.01.05, 14:15
      • Gość: eda Re: Uwaga na handel zywym towarem n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:41
        jak chcesz być ru..a od rana do nocy i nocy do rana, to jedż !!!!!!!!!
        tylko pamiętaj ,że z burdelu nie łatwo się wydostać o ile w ogóle Ci się to
        uda. jeśli nie masz potwierdz. od osoby którą znasz osobiście to nie jedż, bo
        się możesz nieżle wpiepszyć i raczej nikt Ci nie pomoże a raczej wybzyka !!!!!
        Kasa to nie wszystko, czy nie?
    • Gość: tom Re: PRACA WE WLOSZECH JAKO TANERKA I HOSTESSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:45
      tancerki i hostesy ha ha ha ale Ty naiwna jesteś!!!!!
      • Gość: Piotr Re: PRACA WE WLOSZECH JAKO TANERKA I HOSTESSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:44
        Powodzenia we włoskich burdelach naiwna dziewczyno... :-(
        Pamiętaj że żaden alfons nie napisze w ogłoszeniu - "szukam k.u.r.wy którą
        sprzedam do włoskiego burdelu" tylko "poszukujemy tancerki, hostessy, opiekunki
        do dziecka" itp. itd... Często bywam we włoszech i powiem Ci że pod takimi
        ogłoszeniami w 90% kryją się alfonsi i handlarze kobietami. Prawda jest smutna.
        Uważaj na siebie.
        Pozdrawiam. Piotr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka