Dodaj do ulubionych

Jak sie udalo spotkanie brukselskie?

17.01.05, 13:08
W Pubie Franklin. Mialo byc zdaje sie w sobote o 18.
Warszawska grupa chciala nawiazac kontakt tele-bimowy,
okazalo sie jednak ze kabel od telebimu byl za krotki ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Tito Re: Jak sie udalo spotkanie brukselskie? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 17.01.05, 15:41
      Nie kabel krotki tylko piwo macie w tej Polsce za cienkie :)

Bylo nas 6 osob z KE, PE i RE, rozne kategorie, rozna plec, rozne wyksztalcenie i tylko kolor skory podobny :(

Przyjemnie ale spodziewalem sie ze przyjdzie wiecej osob z Brukseli np. podpisujacych sie "brussels"
      • bloum Re: Jak sie udalo spotkanie brukselskie? 17.01.05, 19:26
        Czy zaplanowano nastepne?? Chetnie sie przylacze :-)
        • Gość: rudy Re: Jak sie udalo spotkanie brukselskie? IP: *.135-200-80.adsl.skynet.be 17.01.05, 19:51
          Ja tez sie chetnie dolacze i jeszcze przyprowadze ze soba kilka osob :)
      • brussels Re: Jak sie udalo spotkanie brukselskie? 17.01.05, 20:52
        Bo brussels niestety jest w Wawie, przynajmniej na razie :-)
    • Gość: Lat Re: Jak sie udalo spotkanie brukselskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:20
      Było baaaaaaaaaardzo sympatycznie :)) Lokalik kameralny, dobre piwo, no i
      przede wszystkim świetne towarzystwo!!! Już się piszę na spotkanie marcowe :))
      • epsiak Re: Jak sie udalo spotkanie brukselskie? 18.01.05, 08:27
        Hej Lat,
        skoro piszesz sie na marcowe to pewnie wszystko w porzadku - ja sie pisze
        pewnie na kwietniowe
        pozdrawiam
        • Gość: Lat do Epsiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:12
          Cześć Epsiak,
          pracę mam raczej pewną, jeśli tylko przejdę badania... no i szanowny admin
          zdąży z wystawieniem oferty. A właśnie na spotkaniu we Franklinie już pracujący
          koledzy pocieszali mnie, że z tymi badaniami to jest tak naprawdę formalność i
          praktycznie wszyscy przechodzą. A nawet jak coś jest nie w 100% o.k., to
          ewentualnie stwierdzają, że jesteś "fit to work", ale masz się zgłosić za jakiś
          czas na dodatkowe badania...
          A zatem mam nadzieję, że zacznę - tak jak to ustaliłam - 1 marca...
          A jak poszły Twoje rozmowy?
          • epsiak Re: do Epsiaka 18.01.05, 17:12
            No to super...
            Ach moje rozmowy - prawdziwy maraton. Rozchorowalem sie przez ten maraton - ale
            moge byc teraz specjalista w udzielaniu rad dotyczacych rozmow brukselskich czy
            luksemburskich :) hehe
            Nie zyczylbym sobie powtarzac tego wyczynu po raz drugi.
            Niewatpliwa uciecha dla mnie bylo spotkanie z dorota oraz asiunia.lux -
            niesamowite osoby :)
            Jednakze w konsekwencji tej bieganiny, mialem wiecej niz jedna oferte i
            musialem sie zdecydowac na jedna z nich, co tez zrobilem w poniedzialek rano.
            Czy dobrze czy zle tego sie nigdy pewnie nie dowiem :) wazne ze praca raczej
            pewna (jak u Ciebie) bo jak nie bede mial oferty w reku to do tej pory bedzie
            to dla mnie raczej pewne.
            Oczywiscie jak sie spotkamy, to bedzie wiecej czasu do obgadania tego
            wszystkiego :) pozdrawiam i do zobaczenia na ktoryms ze spotkan
            • Gość: dorota Re: do Epsiaka IP: 5.5R* / 80.200.248.* 18.01.05, 21:00
              Gratulacje moje gratualcje ! i do spotkania w gesi albo w tym frnaklinie !
            • Gość: Lat Re: do Epsiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:00
              To świetnie, że miałeś taką komfortowo-niekomfortową sytuację i mogłeś
              przebierać w ofertach :) Zdradzisz tajemnicę, która to instytucja będzie miała
              to szczęście zatrudnić Cię? :)
              gratuluję i pozdrawiam
            • asiunia.lux Re: do Epsiaka 18.01.05, 23:13
              epsiak napisał:

> Niewatpliwa uciecha dla mnie bylo spotkanie z dorota oraz asiunia.lux -
              > niesamowite osoby :)

asiunia.lux ma tylko nadzieje, ze epsiak znowu apetyt odzyskal...hihihi..
              pzdr
              • Gość: Tito Re: do Epsiaka IP: *.upc.chello.be 18.01.05, 23:22
                czyzby zapowiedz czegos romantycznego?
                • asiunia.lux Re: do Epsiaka 18.01.05, 23:25
                  Gość portalu: Tito napisał(a):

> czyzby zapowiedz czegos romantycznego?

nie kochany, zdecydowanie nie....
                  pzdr
                  • epsiak Re: do Epsiaka 19.01.05, 08:27
                    Witam wszystkich,
                    Instytucja, ktora bedzie miala zaszczyt wpisac mnie na liste swoich wspanialych
                    pracownikow :))) to... Polityka Regionalna. Jak pisalem, mam nadzieje ze nic im
                    nie strzeli do glowy i nie zmienia zdania :)
                    Widze ze jednak te spotkania i brukselski i warszawskie beda mialy dluuuuga
                    tradycje :) no i bardzo fajnie
                    PS. Epsiak odzyskal apetyt i musi teraz nadrobic czas niejedzenia :) oj bo
                    jeszcze przeholuje
                    PS. Do zobaczenia Doroto w Zielonej Gesi :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka