brussels 17.01.05, 13:08 W Pubie Franklin. Mialo byc zdaje sie w sobote o 18. Warszawska grupa chciala nawiazac kontakt tele-bimowy, okazalo sie jednak ze kabel od telebimu byl za krotki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tito Re: Jak sie udalo spotkanie brukselskie? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 17.01.05, 15:41 Nie kabel krotki tylko piwo macie w tej Polsce za cienkie :) Bylo nas 6 osob z KE, PE i RE, rozne kategorie, rozna plec, rozne wyksztalcenie i tylko kolor skory podobny :( Przyjemnie ale spodziewalem sie ze przyjdzie wiecej osob z Brukseli np. podpisujacych sie "brussels" Odpowiedz Link Zgłoś
bloum Re: Jak sie udalo spotkanie brukselskie? 17.01.05, 19:26 Czy zaplanowano nastepne?? Chetnie sie przylacze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Jak sie udalo spotkanie brukselskie? IP: *.135-200-80.adsl.skynet.be 17.01.05, 19:51 Ja tez sie chetnie dolacze i jeszcze przyprowadze ze soba kilka osob :) Odpowiedz Link Zgłoś
brussels Re: Jak sie udalo spotkanie brukselskie? 17.01.05, 20:52 Bo brussels niestety jest w Wawie, przynajmniej na razie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lat Re: Jak sie udalo spotkanie brukselskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:20 Było baaaaaaaaaardzo sympatycznie :)) Lokalik kameralny, dobre piwo, no i przede wszystkim świetne towarzystwo!!! Już się piszę na spotkanie marcowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
epsiak Re: Jak sie udalo spotkanie brukselskie? 18.01.05, 08:27 Hej Lat, skoro piszesz sie na marcowe to pewnie wszystko w porzadku - ja sie pisze pewnie na kwietniowe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lat do Epsiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:12 Cześć Epsiak, pracę mam raczej pewną, jeśli tylko przejdę badania... no i szanowny admin zdąży z wystawieniem oferty. A właśnie na spotkaniu we Franklinie już pracujący koledzy pocieszali mnie, że z tymi badaniami to jest tak naprawdę formalność i praktycznie wszyscy przechodzą. A nawet jak coś jest nie w 100% o.k., to ewentualnie stwierdzają, że jesteś "fit to work", ale masz się zgłosić za jakiś czas na dodatkowe badania... A zatem mam nadzieję, że zacznę - tak jak to ustaliłam - 1 marca... A jak poszły Twoje rozmowy? Odpowiedz Link Zgłoś
epsiak Re: do Epsiaka 18.01.05, 17:12 No to super... Ach moje rozmowy - prawdziwy maraton. Rozchorowalem sie przez ten maraton - ale moge byc teraz specjalista w udzielaniu rad dotyczacych rozmow brukselskich czy luksemburskich :) hehe Nie zyczylbym sobie powtarzac tego wyczynu po raz drugi. Niewatpliwa uciecha dla mnie bylo spotkanie z dorota oraz asiunia.lux - niesamowite osoby :) Jednakze w konsekwencji tej bieganiny, mialem wiecej niz jedna oferte i musialem sie zdecydowac na jedna z nich, co tez zrobilem w poniedzialek rano. Czy dobrze czy zle tego sie nigdy pewnie nie dowiem :) wazne ze praca raczej pewna (jak u Ciebie) bo jak nie bede mial oferty w reku to do tej pory bedzie to dla mnie raczej pewne. Oczywiscie jak sie spotkamy, to bedzie wiecej czasu do obgadania tego wszystkiego :) pozdrawiam i do zobaczenia na ktoryms ze spotkan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: do Epsiaka IP: 5.5R* / 80.200.248.* 18.01.05, 21:00 Gratulacje moje gratualcje ! i do spotkania w gesi albo w tym frnaklinie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lat Re: do Epsiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:00 To świetnie, że miałeś taką komfortowo-niekomfortową sytuację i mogłeś przebierać w ofertach :) Zdradzisz tajemnicę, która to instytucja będzie miała to szczęście zatrudnić Cię? :) gratuluję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: do Epsiaka 18.01.05, 23:13 epsiak napisał: > Niewatpliwa uciecha dla mnie bylo spotkanie z dorota oraz asiunia.lux - > niesamowite osoby :) asiunia.lux ma tylko nadzieje, ze epsiak znowu apetyt odzyskal...hihihi.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tito Re: do Epsiaka IP: *.upc.chello.be 18.01.05, 23:22 czyzby zapowiedz czegos romantycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: do Epsiaka 18.01.05, 23:25 Gość portalu: Tito napisał(a): > czyzby zapowiedz czegos romantycznego? nie kochany, zdecydowanie nie.... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
epsiak Re: do Epsiaka 19.01.05, 08:27 Witam wszystkich, Instytucja, ktora bedzie miala zaszczyt wpisac mnie na liste swoich wspanialych pracownikow :))) to... Polityka Regionalna. Jak pisalem, mam nadzieje ze nic im nie strzeli do glowy i nie zmienia zdania :) Widze ze jednak te spotkania i brukselski i warszawskie beda mialy dluuuuga tradycje :) no i bardzo fajnie PS. Epsiak odzyskal apetyt i musi teraz nadrobic czas niejedzenia :) oj bo jeszcze przeholuje PS. Do zobaczenia Doroto w Zielonej Gesi :) Odpowiedz Link Zgłoś