almahler 01.02.05, 12:34 hej, i jak? bedzie spotkanie w piatek? nioe moglam sie zjawic ostatnio, a chetnie bym teraz wpadla. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epsotek Spotkani - 4 lutego - piatek - godz. 18 01.02.05, 12:57 Pewnie ze bedzie. Epsotek jest przywalony praca ale spotkanie zostalo zapowiedziane wiec sie odbedzie. Proponuje zasady takie jak ostatnio. Zielona Ges. Piatek. Godz 18 (aby po pracy nie trzeba bylo nigdzie jezdzic). Pozdrawiam i dajcie odzew Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hala Re: Spotkani - 4 lutego - piatek - godz. 18 IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 01.02.05, 13:02 Dobry pomysł będę i ja Hala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy26 Re: Spotkani - 4 lutego - piatek - godz. 18 IP: *.crowley.pl 01.02.05, 13:12 Daisy oczywiście też będzie ;) chociaż jest zawalona pracą ostatnio, podobnie jak Epsotek... Odpowiedz Link Zgłoś
epsiak Re: Spotkani - 4 lutego - piatek - godz. 18 01.02.05, 13:33 Witajcie, mnie niestety nie bedzie (w piatek mam urlop i 3 dniowe lenistwo mnie czeka w rodzinnym domu :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: piatek, zielona ges? IP: 195.94.201.* 01.02.05, 13:47 też wpadnę tomek Odpowiedz Link Zgłoś
almahler Re: piatek, zielona ges? 01.02.05, 14:29 ja tez jestem zawalona robota, ale wpadne na pewno i dzieki.do 18. chyba wszyscy pracujemy ponad sily?:) Odpowiedz Link Zgłoś
scoiattolo Re: piatek, zielona ges? 01.02.05, 14:32 no, chyba wszyscy. ja np. nad jakas pieprzona bibliografia do mojej pracy doktorskiej siedze, ktorej zreszta nikt nie przeczyta, wiec mi sie literki pewnie niedlugo beda snic. ale tez wpadne. do zobaczenia violka Odpowiedz Link Zgłoś
almahler Re: piatek, zielona ges? 01.02.05, 15:06 scoiattolo napisała: > no, chyba wszyscy. ja np. nad jakas pieprzona bibliografia do mojej pracy > doktorskiej siedze, ktorej zreszta nikt nie przeczyta, wiec mi sie literki > pewnie niedlugo beda snic. ale tez wpadne. do zobaczenia > violka ja siedze nie tylko nad bibliografia, ale nad caloscia, a oprocz tego chalturze tlumaczeniami, aby miec za co przezyc na poczatku (za miesiac:) no i dlatego musialam na te 2-3 tyg doktorke odlozyc, buuuu, ale w piatek wpadne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dot79 Re: piatek, zielona ges? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:31 Niestety na ostatnie spotkanie nie dotarlam, ale mam nadzieje, ze teraz mi sie uda :-) Pozdrawiam i do zobaczonka! Odpowiedz Link Zgłoś
scoiattolo Re: piatek, zielona ges? 01.02.05, 15:55 zeby nie bylo, ja tez siedze nad caloscia (doktorki), bo moj prof sie po trzech latach obudzil, wreszcie cos przeczytal i stwierdzil, ze to mu sie zupelnie nie podoba. wiec zaczelam od bibliografii, bo z calego syfu, ktory mam jeszcze obrobic to mi sie wydaje (dopoki on tego nie przejrzy) najmniej wymagajace myslenia. pozdrawiam. no i postarajmy sie mocno nie zalamac Odpowiedz Link Zgłoś
scoiattolo Re: piatek, zielona ges? 03.02.05, 15:32 czy jutrzejsza ges aktualna? czy tez juz wszyscy powyjezdzali? zauwazyliscie swoja droga, ze forum z lekka wymiera? a moze mi sie zdaje. w kazdym razie coraz mniej postow. to chyba dobrze, bo znaczy, ze coraz wiecej ludzi wyjezdza.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy26 Re: piatek, zielona ges? IP: *.crowley.pl 03.02.05, 16:15 jedni wyjeżdżają, inni są zawaleni robotą, niestety... spotkanie jak najbardziej aktualne, ja na pewno będę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy26 Re: piatek, zielona ges? IP: *.crowley.pl 09.02.05, 17:47 frekwencja raczej nie dopisała tym razem, a może się nie znaleźliśmy??? ;-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scoiattolo Re: piatek, zielona ges? 10.02.05, 00:10 ja sie wybieralam, ale utknelam w bibliotece (wiesz, system typu musisz czekac godzine na zrealizowanie zamowienia i nastepna na zrobienie xero) Odpowiedz Link Zgłoś