Dodaj do ulubionych

A8 European Public Administration

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:28
Jestem ciekaw czy duzo osob z listy A8 European Public Administration dostalo
juz prace lub zostalo zaproszonych na rozmowy. Mam wrazenie ze w tej
kategorii niewiele sie dzieje i bylbym wdzieczny za wyprowadzenie z bledu
Obserwuj wątek
    • Gość: tukaukaz Re: A8 European Public Administration IP: 217.14.96.* 02.02.05, 05:10
      Ja tez mam takie wrazenie.
      Zycze wytrwania
      • Gość: Tito Re: A8 European Public Administration IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 02.02.05, 10:22
        Ja zaczalem w styczniu a moj kolega wczoraj - obaj w PE, obaj A8 EPA 3 merit
        • Gość: alamo Re: A8 European Public Administration IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:44
          trwam, trwac bede i wytrzymam ale czasem przychodzi zwatpienie szczegolnie jak
          sobie pomysle ze od czasu zlozenia aplikacji minelo 1,5 roku, ciezko jest cos
          zaplanowac w takich warunkach. No ale widze ze jest swiatlo w tunelu, dzieki za
          info. Czy Parlament tez oglasza konkursy wewnetrzne tak jak Komisja?
          • epsotek Dlugie planowanie 02.02.05, 10:58
            Bo w Brukseli obowizuje planowanie 7-letnie.

A ja mialem dzisiaj rozmowe cokolwiek mi nie poszla. A szkoda bo DG Regio to
            dla mnie najlepsza dyrekcja.

Ciekawe czy ktos z was sie staral dzis/jutro o wakat w DG regio (rozmowy byly w
            Warszawie).

Moze konkurowalem z ktoryms z forumowiczow(ek).

Pozdrawiam

Marek
          • Gość: Tito jasne IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 04.02.05, 10:23
            co tydzien je tutaj publikuje
    • Gość: KRISTIAN Re: A8 European Public Administration IP: *.pro.turboline.skynet.be 02.02.05, 16:33
      AHOJ,

DUFAM, ZE ROZUMIES ASPON TROCHU SLOVENSKY. TIEZ SOM SPRAVIL A8 PUBLIC
      ADMINISTRATION PRE SLOVENSKYCH OBCANOV. TIEZ STALE NEMAM PRACU. A VELA INYCH SO
      MNOU. JE TO CELE TROCHU DIVNE.

MAJ SA PEKNE
      KRISTIAN
      • Gość: rudy Re: A8 European Public Administration IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 02.02.05, 17:06
        Kristian, vy na Slovensku taky mate svoje forum pre ludi po konkurse ako my v
        Pol'sku ?
        • Gość: prokey Re: A8 European Public Administration IP: *.telecom.gov.sk / 212.197.7.* 04.02.05, 09:58
          Nie, zial, taketo nieco na Slovensku nemame. Toto forum je velmi dobre, je tu
          mnoho uzitocnych informacii. Nasiel som ho nahodou...
          • integration Re: A8 European Public Administration 08.02.05, 14:39
            wow! nie sadzilem ze z polskiego forum bedaa korzystac innostrancy! Niedlugo
            poczujemy sie jak Anglicy... (Oczywiscie, ze nie)

ja tez z A8 EPA i pracuje od 3 tygodni.
            • Gość: kasia Re: A8 European Public Administration IP: *.chello.pl 09.02.05, 14:00
              jakie trzeba miriec kwalifikacje ze by startowac na EPA*7, *8, dzieki z info!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka