Dodaj do ulubionych

WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS

IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 22:45
za max 2 miesiace planujemy wyjechac do Irlandii lub Anglii.szukamy ludzi
chetnych do wyjazdu,wynajecia wspolnie domu i poszukiwania pracy. Wiemy co z
czym ugryzc;P przerobilysmy temat w Irlandii 4 miesiace temu. czekamy na e-
maile.mamy po 21 lat. dwie dziewczyny.
Obserwuj wątek
    • Gość: konop Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS IP: *.nat.ino.tvknet.pl 17.02.05, 23:36
      z checia bym sie zabral ale troche pozniej-koniec czerwca...
    • Gość: aga z dolnego slas Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:23
      jestem zainteresowanan wasza propozycja, w tym roku koncze studia i ze znajoma
      tez planujemy wyjechac mamy po 25 i 24 lata, dajcie znac co i jak, moze sie z
      wami zabierzemy ale musimy miec 200% pewnosc ze to nie bedzie niewypał
      pozdrawiam prosze o odpowiedz na moj e-mail selene11@wp.pldzieki
    • Gość: Dominik Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS IP: *.eia.pl 18.02.05, 15:51
      o ile dotrwam w Irlandii te dwa miesiące to dajcie znać na moją
      komórkę505283064gdybyście chciałby to za te dwa miesiące z chęcią bym się do
      Was przyłaczył-chiałbym wynająć coś wspólnie i poszukać pracy w mieście ,teraz
      będe pracował na wsi i zbyt wielu możliwości na prace na wsi to nie ma-w
      mieście macie kilka pubów hotele i tym podobne więc jest pewne pole do
      popisu.jakby co czekam na maila od Was dziewczyny na adi@eia.pl ale tylko do
      jutra do 14---o 16 mam autobus....czekam
    • Gość: DENNY!!! Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS IP: *.pustkow.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 18:07
      TO JA BYM SIE NAJCHETNIEJ Z WAS PRZYLACZYL JESTEM Z PODKARPACIA PODSTAWY
      ANGIELSKIEGO ZNAM A TERMIN MI TEZ WYJAZDU ODPOWIADA POZDRAWIAM I PROSZE O
      KONTAKT garrett85@wp.pl lub gg 4397107
      • Gość: DENNY!!! Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS IP: *.pustkow.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 18:09
        AHA I MAM 21 LAT!!!!
        • toffiik Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS 24.02.05, 18:14
          Ja mam 25 lat, moge służyć za poduszkę, popychadło& co tam kto chce. Jestem
          miły i wygodny, i bardzo bardzo - bo pojutrze trace akurat prace(hłe:(hłe:(),
          tyle, ze mój jezyk kuleje. Więc jeśli jedna z was pobedzie przez jakiś czas
          moja tłumaczką - bede waszą walizką:P
    • atolina Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS 24.02.05, 22:29
      ja tez planuje wyjazd; atolina@gazeta.pl
    • Gość: Darek fajnie tylko co tak wcześnie? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 26.02.05, 00:06
      hej! ja wybieram sie do Irlandi dopiero wna poczatku czerwca mam 21 lat
      propozycja bardzo ciekwa tylko ta szkoła zmusza do takiego a nie innego
      np.waszego terminu .Ale jesli byśmy byli w kontakcie to czemu nie w kupie
      zawsze razniej i łatwiej -wiem z doświadczenia moj mail przeje..i3@interia.pl
      Fajnie by był mi mieć kontakt z osobami ,które tam są i będą dysponowały bardzo
      cennymi dla mnie informacjami pozdrawiam
    • Gość: Tomek Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS IP: 81.6.129.* 27.02.05, 22:28
      Witajcie mam 28 lat ,termin mi pasuje miejsce też więc spoko jak by było wolne miejsce to moj mail mataszi@poczta.onet.pl
    • kosi1361 Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS 01.03.05, 15:34
      Witam. TEż sie wybieram do Anglii Lub Irlandii. Mam 24 lata, znam angielski w
      mowie i pismiew stopniu srednim , jestem z Lubuskiego, Mozemy wyruszyc razem.
      Pozdrawiam. Tomek kosi136@o2.pl
    • Gość: ciekawski Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:19
      >przerobilysmy temat w Irlandii 4 miesiace temu.

napiszcie chociaż w skrócie jak wam wtedy poszło ok? dzieki!
    • Gość: Dziadek Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:53
      Wie koś może czy bardziej opłacalne jest jechać do Irlandii czy Anglii-chodzi mo
      o płace,koszty utrzymania i konkurencję na rynku.POzdrawiam.
    • szmidt1 Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS 22.03.05, 20:16
      ja też zamierzam wyjechac a teraz szukam pracy przez net czy wiecie cokolwiek o
      podatkach irlandzkich jakie są stawki za godzine i jak wyglada sprawa z
      urlopami i jeszcze koszty mieszkania
      ja w 2004 mieszkałem pół roku w Cambridge
    • Gość: tomek Re: dziewczyny szukają sponsora IP: *.gdynia.mm.pl 22.03.05, 20:18
      Ej szukajcie sobie sponsorów na czacie jakimś a nie na forum gazety
      • anulka7 Re: 23.03.05, 14:51
        jade do london 1 lipiec-30wrzesien. chętnie sie kontaktne teraz albo na
        miejscu. tesz to przerabiałam w zeszłe wakacje. ciężko tak było samemu-sama sie
        wybrałam hłe hłe.. londyn polecam jeśli sie ma wcześniej załatwioną pracę bo to
        rozrywkowe prawdziwie miasto jest i kulturalne i wogle git!! z szukaniem pracy
        to nie wiem jak na miejscu ale w necie miliardy ogłoszeń na portalach, ale tych
        zagramanicznych, broń bosze polskich pośredników!! a stawki pewnie mniej wiecej
        porównywalne czy to ireland czy england czy wiocha czy miasto bo jak na wsi
        mnie kosztuje utrzymanie to sie i mniej zarabia i na odwrót(tak na chłopski
        rozum..)jak na wyjazd wakacyjny to zdecydowanie polecam duże miasto bo przecież
        nie o samą miliardową pensję chodzi tyko też o miłą i rozwojową atmosferę
        man!:))
        pozdrowaśki

--------
        revolution solution..
    • Gość: Obcyy Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:08
      Czesc równiez mam zamiar wyjechac do Irlandii lub Anglii , być moze w niedługim
      czasie. na razie rozglądam się tu i tam, jesli wypaliłaby irlandia to chętnie
      sie z wami skontaktuje i moze wspólnie udałoby sie taniej pomieszkać . mam 27
      lat od 6 lat pracuje w transporcie i szukam analogicznej pracy właśnie na
      wyspach. Pozdrawiam i w załączeniu podaję mojego e-maila obcyy@gazeta.pl.
      dajcie znać w jakim mieście chcecie zakotwiczyć?!
      • Gość: Monika Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS IP: 62.233.177.* 25.03.05, 23:12
        Dziewczyny ja tez chetnie sie do was przylacze moj adres mokasynka@wp.pl dajcie
        znac jak plany beda pewne.moge pracowac wszedzie
    • Gość: krzysiek Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS IP: 81.15.164.* 31.03.05, 15:06
      witam
      własnie wróciłem z szkocjii byłem tam 6 miechów.możecie na mnie liczyć.pisze
      sie na to.
      korrth@tlen.pl
      • robertoom do krzyska. 01.04.05, 00:40
        czemu ze szkocji do irlandi?....jakie masz spostrzezenia po szkocji?
    • nela21 aktualne?? 31.03.05, 22:12
      no ja z moim chłopakiem chętnie bysmy sie z wami zabrali.My tez planujemy taka
      podróz w miare w ciemno(znamy angielski komunikatywnie)na samym poczatku
      lipca.kontakt z nami:nelmik@wp.pl
    • Gość: Monika Re: WYJEZDZAMY (ANGLIA LUB IRLANDIA)SZUKAMY KOGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:17
      też razem z chłopakiem szukamy pracy za granicą.bylibysmy chętni na wspolny
      wyjazd.kontakt : moniczka.c@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka