Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:57 czesc! jestem fryzjerem, chcialbym wyjechac z moja dziewczyna do anglii,tylko nie wiem czy jest tam zapotrzebowanie na tego typu zawody? czy macie jakies opinie na ten temat? pozdrawiam marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KK Re: praca dla fryzjera IP: *.aster.pl 21.02.05, 16:20 Jeżeli znasz angielski to jest.Mój fryzjer wyjechał 1.5 miesiaca temu i twierdzi że praca jest.Nie jest to londyn ale miasteczko bardziej turystyczne,niebawem zaczyna sie sezon,szukają fryzjerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heinz Re: praca dla fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 11:57 a moglbys powiedziec jak to sie miasteczko nazywa?i konkretniejsze namiary?meil pracodawcy?moj adres to heinz_1976@tlen.pl z pozdrowieniami heinz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: praca dla fryzjera IP: *.server.ntli.net 27.03.05, 15:34 Co tydzien w gazetach z ogloszeniami widze sporo dla fryzjerow. Jesli znasz angielski smialo mozesz przyjechac. Mieszkam w Buckinghamshire Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: praca dla fryzjera IP: *.155.popsite.net 27.03.05, 21:25 Nie musisz znac angielskiego. A strzyc mozesz polakow mieszkajacych w skupiskach polskich. Dzialanie na telefon "z wizyta u was" Oczywiscie taniej niz u normalnego fryzjera. Jezeli obowiazuje licencja to musisz ja miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: praca dla fryzjera IP: *.server.ntli.net 28.03.05, 20:15 Jeśli znasz przynajmniej komunikatywnie angielski i jesteś naprawdę dobrym fryzjerem, znajdziesz pracę w zawodzie bez większych problemów. Mam znajomego, który bardzo chciał wykonywać ten zawód także w UK - wcześniej pracował jako fryzjer ok. 10 lat w Polsce. Miał polskie i zagraniczne certyfikaty i rzeczywiście strzyże świetnie. Jest tu krócej niż rok, pracuje już w drugim salonie - w poprzednim stracił pracę, bo nie umiał dogadać się z klientami. Strata pierwszej pracy zmotywowała go do nauki języka - teraz spokojnie rozumie wymagania klientów, pracuje w centrum miasta, codziennie przynosi ok. 50 funtów napiwków. Odpowiedz Link Zgłoś