Dodaj do ulubionych

praca dla fryzjera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:57
czesc! jestem fryzjerem, chcialbym wyjechac z moja dziewczyna do anglii,tylko
nie wiem czy jest tam zapotrzebowanie na tego typu zawody? czy macie jakies
opinie na ten temat?
pozdrawiam marek
Obserwuj wątek
    • Gość: KK Re: praca dla fryzjera IP: *.aster.pl 21.02.05, 16:20
      Jeżeli znasz angielski to jest.Mój fryzjer wyjechał 1.5 miesiaca temu i twierdzi
      że praca jest.Nie jest to londyn ale miasteczko bardziej turystyczne,niebawem
      zaczyna sie sezon,szukają fryzjerów.
      • Gość: heinz Re: praca dla fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 11:57
        a moglbys powiedziec jak to sie miasteczko nazywa?i konkretniejsze namiary?meil
        pracodawcy?moj adres to heinz_1976@tlen.pl
        z pozdrowieniami heinz
    • Gość: tralala Re: praca dla fryzjera IP: *.server.ntli.net 27.03.05, 15:34
      Co tydzien w gazetach z ogloszeniami widze sporo dla fryzjerow. Jesli znasz
      angielski smialo mozesz przyjechac. Mieszkam w Buckinghamshire
      • Gość: axx Re: praca dla fryzjera IP: *.155.popsite.net 27.03.05, 21:25
        Nie musisz znac angielskiego. A strzyc mozesz polakow mieszkajacych
        w skupiskach polskich. Dzialanie na telefon "z wizyta u was"
        Oczywiscie taniej niz u normalnego fryzjera. Jezeli obowiazuje licencja to
        musisz ja miec.
    • Gość: Ania Re: praca dla fryzjera IP: *.server.ntli.net 28.03.05, 20:15
      Jeśli znasz przynajmniej komunikatywnie angielski i jesteś naprawdę dobrym
      fryzjerem, znajdziesz pracę w zawodzie bez większych problemów. Mam znajomego,
      który bardzo chciał wykonywać ten zawód także w UK - wcześniej pracował jako
      fryzjer ok. 10 lat w Polsce. Miał polskie i zagraniczne certyfikaty i
      rzeczywiście strzyże świetnie. Jest tu krócej niż rok, pracuje już w drugim
      salonie - w poprzednim stracił pracę, bo nie umiał dogadać się z klientami.
      Strata pierwszej pracy zmotywowała go do nauki języka - teraz spokojnie rozumie
      wymagania klientów, pracuje w centrum miasta, codziennie przynosi ok. 50 funtów
      napiwków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka