Dodaj do ulubionych

kto chce pracować w Danii w rolnicywie?

• Gość: Kuba Re: kto chce pracować w Danii w rolnicywie? IP: 57.66.193.* 22.04.05, 17:45
      Witam
      Proszę o info. Jestem zainteresowany.

GG 4344314 dragon0104@poczta.onet.pl
      • Gość: Reporter Re: kto chce pracować w Danii w rolnicywie? IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.05, 21:10
        Ja tez chce !!!!

lowca_maili@spamer.pl

Bylbym wdzieczny za jakiekolwiek informacje.

Pozdrawiam
    • Gość: ewka Re: kto chce pracować w Danii w rolnicywie? IP: *.chello.pl 22.04.05, 21:53
      jestem zainteresowana mimo iz nie jestem studentką rolnictwa, prosze o
      szczegóły moj adres: biela.e@poczta.fm
      • Gość: kaka chce kury czesać IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.04.05, 00:40
        ja chce krowy doić, owce strzyc, gowno koniom zamiatać, kury czesać, itd itp.
        ludzie!!! nie bącźcie tacy naiwni, że ktos wam pracę załatwi!
        • Gość: Jaga Re: chce kury czesać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 10:34
          Baaaaaaaaarrrrrrrrrdzo prosze!! Jestem studentka architektury krajobrazu i
          ogrodnictwa: jagluk@wp.pl
        • Gość: Jagna Re: A ja chce pracowac ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 10:36
          Baaaaaaaaarrrrrrrrrdzo prosze!! Jestem studentka architektury krajobrazu i
          ogrodnictwa: jagluk@wp.pl
    • ania_53 Re: kto chce pracować w Danii w rolnicywie? 23.04.05, 20:26
      Gość portalu: gosia napisał(a):

> zwłaszcza studenci rolnictwa , ogrodnictwa- lub do półtora roku po studiach, da
      > jcie maila
      Mój syn (20l) kończy w czercu skołę ogrodniczą i też może wyjechać.
      ania_53@gazeta.pl
      • ania_53 Re: kto chce pracować w Danii w rolnicywie? 29.04.05, 15:12
        no gdzie ta praca w Danii? Czy to może jakiś dowcipny kolekcjoner adresów
        mailowych powiększa swoją kolekcję?
    • Gość: marjolek82 Re: kto chce pracować w Danii w rolnicywie? IP: *.crowley.pl 24.04.05, 16:35
      Akademia Rolnicza Kraków -stepion@poczta.onet.pl
    • Gość: Elzbieta Re: kto chce pracować w Danii w rolnicywie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 17:33
      Jestem zainerresowana praca w Danii praca w rolnictwie mam doświadczenie po
      przepracowaniu 3 lat w Holandii kontakt ela.chemik@wp.pl
    • rob_da Re: kto chce pracować w Danii w rolnicywie? 26.04.05, 12:31
      bardzo prosze o informacje na rob_da@gazeta.pl
      pozdrawiam
    • Gość: arek Re: kto chce pracować w Danii w rolnicywie? IP: 213.155.167.* 11.05.05, 14:54
      Witam -ja jestem zainteresowany ale prosiłbym o jakieś konkrety na maila
      lexycator@tenbit.pl
    • Gość: Farmer Re: kto chce pracować w Danii w rolnicywie? IP: *.speed / 217.153.237.* 11.05.05, 18:23
      mam pytanie.. skad sie tylu naiwniakow bierze??? Nikt pracy Wam nie zalatwi o
      tak za friko i odrazu.. Sam wyjezdzam za miesiac do pracy w rolnictwie do
      Danii. Aplikacje skladalem juz w lutym. Trzeba duuuzo czasu aby zaltwic
      wszystkie formalnosci. Trzeba miec pozwolenie na prace, na ktore troche czasu
      sie czeka! Teraz na legalna prace w okresie wakacyjnym jest juz za pozno.. a
      Dunczycy nie lubia zatrudniac na czarno.
      Ps.
      Polakom gratulujemy naiwniaków!
    • betyng OFICJALNE ZAPISY DO DANI !!!! 11.05.05, 18:48
      nie dajcie sie naciągać pośrednikom !!!!
      tu sie można zgłosić, ale w tym roku może już być za póżno .....

www.seasonalwork.dk/
    • Gość: kulfon Re: kto chce pracować w Danii w rolnicywie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:30
      Pracuje w rolnictwie mam ogromne doświadczenie !! i chętnie podjął bym sie pracy u Was moj mail ciapo@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka