Gość: kasia IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 21.03.05, 17:20 szukam opinii o tym biurze pośrednictwa pracy! interesuje mnie www.itcpraca.pl/index.php czy ktoś z was miał z nimi do czynienia??? prosże o odpowiedź,z góry bardzo dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobsleyyyy Re: ITC praca za granicą!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:28 szukaj na forum w wyszkukiwarce wpisz ITC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: therabba Re: ITC praca za granicą!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:34 siemasz dziewczyno o itc szukaj info na forum w wyszukiwarce wpisz ITC. ja troche poszukałem i poczytalem i zglupialem bo nie wiadomo komu wiezyć. odezwij sie kiedzy chcesz jechac i do kąd to moze pojedziemy razem, ja wybieram sie do irlandi albo szkocji i chyba nie zkozysztam z pomocy pośredników:), jestem po hotelarstwie mam kurs barmański i referencje z sheratona moze sie uda pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coxx 2 Re: ITC praca za granicą!!!! IP: *.crowley.pl 23.03.05, 20:14 aż dziw bieże że nijaki Coxx Ci jeszcze nie odpowiedział. Uważaj na opinie na tym formum bo są pisane przez pracowników różnych firm pośredniczących, nie wyłączając ITC, a wszyskie równie zachwalają co wyciągają kasę... Odpowiedz Link Zgłoś